هدف‌گیری عمدی کودکان، مدارس، بیمارستان‌ها و مناطق مسکونی را مصداق «تروریسم دولتی» و «جنایت علیه بشریت» می‌دانیم

A977a4e6ZTp3ZW

در بیانیه پایانی مراسم «آن‌ها فرشته بودند» تاکید شد: هدف‌گیری عمدی کودکان، مدارس، بیمارستان‌ها و مناطق مسکونی را مصداق «تروریسم دولتی» و «جنایت علیه بشریت» می‌دانیم.

 به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان، در پایان رویداد «آن‌ها فرشته بودند» که عصر امروز به مناسبت روز جهانی «کودکان بی‌گناه قربانی تجاوزگری» و به همت بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و سمن آزنیک در مقابل ساختمان نمایندگان سازمان ملل(یونیسف) در تهران برگزار شد، بیانیه‌ای به شرح زیر توسط سعداله اقدامی پدر شهید ترور محمدطاها اقدامی قرائت شد:

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

کودکان در همه جای دنیا نماد معصومیت، صلح و دوستی هستند. هدف قرار دادن کودکان بی‌گناه در میانه جنگ‌ها، چیزی جز به مسلخ کشاندن انسانیت نیست.

 

دشمنان کینه‌توز ملت ایران، آمریکای متجاوز و رژیم صهیونیستی جنایتکار، طی دو جنگ تحمیلی اخیر، صدها تن از کودکان ما را در خانه، خیابان و مدرسه به خاک و خون کشیدند. کودکان مدرسه شجره طیبه میناب – دانش‌آموزان ۷ تا ۱۲ ساله – که در روز آغازین جنگ، در کلاس درس، در اثر بمباران آمریکا به شهادت رسیدند؛ نه تنها قربانی جنایت جنگی، بلکه قربانی سکوت مجامع بین‌المللی نیز شده‌اند.

 

اکنون در آستانه ۴ ژوئن، که پس از حملات وحشیانه اسرائیل به لبنان در جنگ 1982 و برای گرامیداشت صدها کودک فلسطینی و لبنانیِ قربانی تجاوز نظامی اسرائیل توسط مجمع عمومی سازمان ملل تحت عنوان "روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی خشونت" نام گرفت؛ گرد هم آمده‌ایم تا فریاد عدالت سر دهیم.

مبانی حقوقی نقض‌ها:

این جنایات، نقض صریح اصول بنیادین حقوق بین‌الملل بشردوستانه از جمله اصل تفکیک میان اهداف نظامی و غیرنظامی، اصل تناسب، اصل احتیاط در حملات و ممنوعیت حمله به اماکن غیرنظامی است که در کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو ۱۹۴۹ و پروتکل‌های الحاقی آن تصریح شده است. همچنین این اقدامات با کنوانسیون حقوق کودک در تعارض است که بر حق حیات، بقا، رشد، آموزش و امنیت کودکان تأکید دارد.

 

ما شرکت‌کنندگان در این تجمع، ضمن محکوم کردن جنایات جنگی آمریکا و رژیم صهیونیستی، مطالبات خود را اعلام می‌داریم:

 

۱. هدف‌گیری عمدی کودکان، مدارس، بیمارستان‌ها و مناطق مسکونی را مصداق «تروریسم دولتی» و «جنایت علیه بشریت» دانسته و خواستار محاکمه عاملان، آمران و حامیان در دادگاه‌های بین‌المللی هستیم.

 

۲. سازمان ملل و شورای امنیت را به‌خاطر بی‌عملی و وتوی قطعنامه‌ها توسط آمریکا شدیداً محکوم می‌کنیم.

 

۳. یونیسف و سایر نهادهای تخصصی سازمان ملل را مسئول سکوت در برابر کودک‌کشی سیستماتیک می‌دانیم و خواستار عزل مدیرانی هستیم که از گزارش جنایت علیه کودکان ایرانی خودداری کرده‌اند.

 

۴. از کشورهای جهان می‌خواهیم حکم دادگاه کیفری بین‌المللی برای دستگیری مقامات جنایتکار رژیم صهیونیستی را بی‌درنگ اجرا کنند. همچنین از کشورهای عضو اساسنامه رم می‌خواهیم «جنگ علیه کودکان» را به عنوان جنایت مستقل به این اساسنامه اضافه کنند.

 

۵. از سازمان یونیسف به طور ویژه می‌خواهیم: با بیانیه رسمی، قربانی شدن کودکان ایرانی را محکوم کند؛ پرونده «کودکان قربانی جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل در ایران» را مستندسازی نماید؛ و بر آمریکا فشار آورد تا از حمله به مدرسه میناب تحقیقات شفاف و علنی ارائه دهد.

 

۶. از دولت جمهوری اسلامی ایران می‌خواهیم پرونده حقوقی مستند هر کودک شهید را برای مطالبه غرامت به دیوان بین‌المللی دادگستری ارائه کند.

 

۷. ما هرگز جنایات جنگی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کودکانمان را فراموش نمی‌کنیم. از تمام ملت‌های آزاده جهان می‌خواهیم در محکومیت این جنایات و تحریم کامل این جنایتکاران به ما بپیوندند.

والسلام علیکم و رحمة الله

 

 

 


مطالب پربازدید سایت

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

تهدید به ترور آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای مصداق تروریسم دولتی است

محمدمهدی سیدناصری؛ دیپلماسی ایرانی

ترور رهبران سیاسی و فروپاشی مرزهای حقوق بین‌الملل

سیدرضا قزوینی، پژوهشگر مسائل منطقه و تروریسم در گفت‌وگو با دبپلماسی ایرانی

بررسی ابعاد استرداد رهبران گروهک های تروریستی غرب کشور از عراق

پایگاه خبری عراقی «المعلومه» خبر داد

افشای پول پاشی دختر صدام برای تروریست‌های سوریه

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی اعلام کرد

دستگیری عامل ترور شهید «محسن چهری» از کارکنان فراجای کرمانشاه در سردشت

جدیدترین مطالب

پایگاه خبری عراقی «المعلومه» خبر داد

افشای پول پاشی دختر صدام برای تروریست‌های سوریه

سیدرضا قزوینی، پژوهشگر مسائل منطقه و تروریسم در گفت‌وگو با دبپلماسی ایرانی

بررسی ابعاد استرداد رهبران گروهک های تروریستی غرب کشور از عراق

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی اعلام کرد

دستگیری عامل ترور شهید «محسن چهری» از کارکنان فراجای کرمانشاه در سردشت

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

محمدمهدی سیدناصری؛ دیپلماسی ایرانی

ترور رهبران سیاسی و فروپاشی مرزهای حقوق بین‌الملل

علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

تهدید به ترور آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای مصداق تروریسم دولتی است

اسماعیل آقابابائی بنی

رهبر شهید، قربانی تروریسم دولتی

مطالب پربازدید بخش خبر

نقش موساد در آشوب‌های خیابانی ۸۸

اعتراف پ ک ک خطاب به سپاه: مرد میدان شمایید!

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور تهران

مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد

جنایتی دیگر از گروهک‌های تروریستی

شهادت یک پلیس در پی ترور ناجوانمردانه در سیب و سوران

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور

مراسم بزرگداشت نخستین استاندار شهید ترور کشور در گیلان برگزار شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان