نمایشگاه جریان شناسی نفاق در دانشگاه گلستان

Golestan04

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در راستای بصیرت افزایی و تنویر افکار عمومی و بخصوص نسل جوان نسبت به جریان های منحرف و معارض با انقلاب اسلامی اقدام به برگزاری نمایشگاه جریان شناسی نفاق، اینبار در دانشگاه گلستان شهرستان گرگان نمود.

Golestan01

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، در این نمایشگاه طرح ها و مطالبی با موضوعات تاریخچه گروهک تروریستی سازمان مجاهدین خلق(منافقین)، از اندیشه ی التقاطی منافقین تا مارکسیسم شدن آنها، خانه های تیمی منافقین، انقلاب ایدئولوژیک منافقین، خودسوزی در فرقه منافقین، دادگاه های درون سازمانی منافقین، منابع مالی منافقین، همکاری تنگاتنگ فرقه منافقین با دیگر گروه های تروریستی، ترفند های تبلیغاتی منافقین در قالب عکس و پوستر و کتاب و نرم افزار در اختیار دانشگاهیان قرار گرفت.

Golestan05

همچنین از فعالیت های جنبی این نمایشگاه برگزاری نشست های پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئول نمایشگاه درباره گروهک تروریستی منافقین و برگزاری مسابقات متعدد در رابطه با پوسترهای نصب شده بود که با استقبال گسترده بازدیدکنندگان مواجه شد.

بازدیدکنندگان می توانستند پاسخ سئوالات مسابقه را در متن مندرج در تابلوها و یا توضیحات کارشناسانی که در نمایشگاه به ارائه مطالب می پرداختند بیابند، که این کار به جذاب‌تر شدن بازدید از نمایشگاه منجر گردید و در پایان با اهدای هدایای نفیسی از برندگان مسابقه تقدیر به عمل آمد .

Golestan06

گفتنی است این نمایشگاه در مدت زمان ۷ روز برگزاری خود با استقبال گسترده دانشجویان روبرو شد و حتی در ساعات پایانی نمایشگاه‌ نیز تقاضاهای گسترده‌ای برای تمدید این نمایشگاه ارائه شد


مطالب پربازدید سایت

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

جدیدترین مطالب

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان