نمايندگان پارلمان اروپا: منافقين جايگاهي در بين مردم ايران ندارند

تعدادي از نمايندگان پارلمان اروپا با ارسال نامه اي به 'كاترين اشتون' هماهنگ كننده سياست خارجي اتحاديه اروپا و ديگر نمايندگان اين پارلمان، درباره ماهيت تروريستي گروهك منافقين هشدار داده و تاكيد كرده اند كه اين گروه در بين مردم ايران هيچ جايگاهي ندارد.

Parlemanبه گزارش ايرنا، در اين نامه كه به امضاي نمايندگاني از پنج فراكسيون رسيده، آمده است: 'ويدال كوادراس' معاون رييس پارلمان اروپا قبل از تعطيلات عيد پاك در نامه اي به نمايندگان اين پارلمان، 'باربارا لوخ بيلر' رييس هيات ايران پارلمان اروپا را به غلط متهم به دادن اطلاعات نادرست در باره سازمان مجاهدين (منافقين) كرده است.

در نامه اين نمايندگان با حمايت از لوخ بيلر و با اشاره به سابقه منافقين در جنگ ايران و عراق و همكاري اين گروهك با رژيم صدام حسين در سركوب كردها و شيعيان و داير كردن اردوگاه اشرف آمده است: اين گروه در سالهاي اخير يك لابي در پارلمان اروپا ايجاد كرده است و برخي نمايندگان را تحت تاثير قرار مي دهد.

اين نمايندگان با اشاره به حمله چند روز قبل نيروهاي عراقي به اردوگاه اشرف نوشته اند: اين مساله نبايد ما را از تحليل دقيق و بيطرفانه گذشته اين گروه و فعاليتهاي آن منحرف كند. همه اعضاي پارلمان بايد بطور جدي به سابقه اقدامات و رفتارهاي اين گروه قبل از امضاي هر نوع نامه و اعلاميه توجه كنند.

نمايندگان پارلمان اروپا افزوده اند: عملكرد اين گروه بسيار سووال برانگيز است و آنها از برخي اختلافات بين نمايندگان پارلمان اروپا با ايران از جمله در موضوع برنامه هسته اي اين كشور سوء استفاده مي كنند.

اين نمايندگان با اشاره به نقض حقوق بشر در اين سازمان و تبديل شدن آن به يك فرقه سركوبگر آمده است: 'رفتارهاي اين گروه با وجهه اي كه برخي اعضاي آن در پارلمان اروپا نشان مي دهند، بسيار متفاوت است. اسناد و مدارك كافي نيز در باره نقض حقوق بشر توسط مقامات اين گروه وجود دارد.

' سازمانهايي مانند ديده بان حقوق بشر، شاهدان و اعضاي سابق سازمان مجاهدين (منافقين) آماده دادن شهادت در باره رفتارهاي فرقه گونه و ضد حقوق بشري در اين گروه هستند'.

نمايندگان پارلمان اروپا با اشاره به سركوبهاي دروني در اين گروه آورده اند: 'حمايت برخي اعضاي پارلمان اروپا از اين سازمان به روساي آن اجازه ادامه حاكميت مطلق بر اعضاي خود را مي دهد، اعضايي كه بسياري از آنها خواستار ترك اين گروه هستند و به اجبار در اردوگاه اشرف نگهداشته شده اند.

' صدها نفر از كساني كه از اين اردوگاه گريخته اند، در گفت و گو با آژانس پناهندگان سازمان ملل و سازمان هاي حقوق بشري خبر از رنج و مشقت زياد وارده بر اعضا داده اند'.

در اين نامه آمده است: سازمان مجاهدين (منافقين) هر نوع اعتباري را بخاطر پيمان با صدام حسين در بين مردم ايران از دست داده است. ما به جاي اينكه اين سازمان جنايتكار را حمايت كنيم، بايد از اشتون و كشورهاي عضو اتحاديه اروپا بخواهيم كه راه حلي براي باقيمانده ساكنان اردوگاه اشرف پيدا كنند.

اين نمايندگان همچنين از درخواست مقامات عراقي براي دادگاهي كردن 50 نفر از اعضاي اين سازمان به اتهام جنايت عليه بشريت حمايت كرده اند.

در اين نامه نامهاي چندين نماينده پارلمان اروپا از جمله 'الما بروك' و 'ميشايل گالر' از آلمان و 'هانس سووبودا' از اتريش ديده مي شود.


مطالب پربازدید سایت

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

جدیدترین مطالب

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

سعید کریمی از مجروحان حمله تروریستی راسک و چابهار عیادت کرد

وضعیت مجروحان حمله تروریستی چابهار و راسک

محمود عباس‌زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی

ورود کمیسیون امنیت ملی به حمله تروریستی راسک و چابهار

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور:

عناصر تروریستی راسک و چابهار ملیت غیر ایرانی دارند

مطالب پربازدید بخش خبر

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان