نشانه‌هایی از همکاری داعش و منافقین در عراق وجود دارد

Kongere12دبیرکل بنیاد هابیلیان با اشاره به این که اعضای گروهک تروریستی منافقین در هر فضای خرابکارانه و تنش‌آلودی حضور دارند، گفت: نشانه‌هایی مبنی بر همکاری داعش و گروهک تروریستی منافقین مشاهده شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) سید محمدجواد هاشمی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها درباره موضع جدید دولت عراق درباره گروهک تروریستی منافقین گفت: از آن‌جایی که عراق به شدت درگیر گروه‌های تروریستی به‌خصوص بعد از حضور آمریکایی‌ها بوده است بر همین اساس انگیزه‌اش برای مقابله با این گروه‌های تروریستی بیش‌تر از ما است زیرا میزان قربانیان این کشور فراتر از ماست.

دبیرکل بنیاد هابیلیان درباره روند اخراج گروهک منافقین از عراق، گفت: در میان گروه‌ها و احزاب مختلف عراق درباره اخراج این گروهک تروریستی اشتراک نظر وجود دارد. آن چه که باعث کش پیدا کردن این مساله شده است معاهداتی است که دولت عراق با آمریکا امضا کرده و دست دولت این کشور را تا حدودی تنگ کرده است.

هاشمی‌نژاد درباره همکاری‌های احتمالی میان گروهک تروریستی منافقین با گروهک داعش در عراق، گفت: در شکل‌دهی برخی از تحرکات گروه‌های تروریستی این گروهک نقش داشته است و در همین راستا در ابتدای حضور داعش این گروهک تروریستی دچار اشتباهات محاسباتی شده بود و تصور می‌کرد که این گروه انقلابی است و از آن‌ها حمایت می‌کردند بر همین اساس در برخی از تحرکات آن‌ها مشارکت داشتند.

دبیرکل بنیاد هابیلیان اضافه کرد: اما پس از این که دولت عراق توانست داعش را مهار کند، منافقین نیز در موضع‌گیری‌های رسمی خود موضع‌شان را تغییر دادند.

او ادامه داد: قطعا گروهک تروریستی منافقین در هر فضایی که دولت عراق را بی‌ثبات کند حضور دارند. در ابتدای تحولات سوریه نیز ما در ملاقاتی که با سفیر این کشور در تهران داشتیم از وجود ردپای این گروهک تروریستی در برخی مناقشات سوریه خبر دادیم.

فرزند شهید هاشمی نژاد درباره اقدامات دولت عراق برای مهار گروهک تروریستی منافقین، گفت: دولت عراق تسلط خوبی دارد و توانسته محدودیت‌های خاصی بر آن‌ها اعمال کند و امکان تحرک به صورت جمعی به آن‌ها نداده است و به لحاظ سازمانی و تشکیلاتی کاملا تحت نظر هستند.


مطالب پربازدید سایت

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

تهدید به ترور آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای مصداق تروریسم دولتی است

به مناسبت سالگرد شهادت شهید ترور مهندس علی انصاری

با شرافت زيستن را به يادگار گذاشتم

«رابرت فانتینا» نویسنده و تحلیلگر آمریکایی - کانادایی

ترور رهبر ایران اشتباه محاسباتی بود و غرب را شرمسار کرد

اسماعیل آقابابائی بنی

رهبر شهید، قربانی تروریسم دولتی

دبیرکل بنیاد هابیلیان در گفت‌وگو با میزان

روح استثمار و وحشی‌گری آمریکا با هیچ قاعده و قانونی سازگار نیست

محمدمهدی سیدناصری؛ دیپلماسی ایرانی

ترور رهبران سیاسی و فروپاشی مرزهای حقوق بین‌الملل

سیدرضا قزوینی، پژوهشگر مسائل منطقه و تروریسم در گفت‌وگو با دبپلماسی ایرانی

بررسی ابعاد استرداد رهبران گروهک های تروریستی غرب کشور از عراق

جدیدترین مطالب

پایگاه خبری عراقی «المعلومه» خبر داد

افشای پول پاشی دختر صدام برای تروریست‌های سوریه

سیدرضا قزوینی، پژوهشگر مسائل منطقه و تروریسم در گفت‌وگو با دبپلماسی ایرانی

بررسی ابعاد استرداد رهبران گروهک های تروریستی غرب کشور از عراق

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی اعلام کرد

دستگیری عامل ترور شهید «محسن چهری» از کارکنان فراجای کرمانشاه در سردشت

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

محمدمهدی سیدناصری؛ دیپلماسی ایرانی

ترور رهبران سیاسی و فروپاشی مرزهای حقوق بین‌الملل

علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

تهدید به ترور آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای مصداق تروریسم دولتی است

اسماعیل آقابابائی بنی

رهبر شهید، قربانی تروریسم دولتی

مطالب پربازدید بخش گفتگو

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

گفت‌وگو با رضا مطهری؛ کارشناس و تحلیلگر خبرگزاری فارس

چرا اسرائیل در ترور موفق است و اخبار برخی ترورها را زودتر منتشر می‌کند؟

گفتگو با استاد دانشگاه استان مرکزی

سیاست شکست خورده ترور در ایران

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان