نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا هم به صف رشوه گیران منافقین پیوستند

جاستین ریموندو با نگارش مقاله ای در  سایت آنتی وار با اشاره به حمایت های جان بولتن نماینده پیشین امریکا در سازمان ملل متحد از منافقین افزود: این فرقه به شدت در ایران منفور است

Mko Us Support

نویسنده برجسته سایت آنتی وار اعلام کرد: بعد از سناتورها و بازنشسته های آمریکایی، منافقین با هدف همراهی دیگر عناصر آمریکایی، ضمن شل کردن سرکیسه، پرداخت رشوه های کلان و نجومی به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را آغاز کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) جاستین ریموندو با نگارش مقاله ای در سایت آنتی وار با اشاره به حمایت های جان بولتن نماینده پیشین امریکا در سازمان ملل متحد از منافقین افزود: این فرقه به شدت در ایران منفور است.

سردبیر و مقاله نویس پایگاه خبری آنتی وار گفت: «نیوت گینگریچ» کاندیدای جمهوری خواه ریاست جمهوری آمریکا چندی پیش اعلام کرده بود که اگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود جان بولتن وزیر امور خارجه اش خواهد بود.

وی در خصوص این تصمیم نیوت گینگریچ ابراز داشت: اگر وی رئیس جمهور شود ما شاهد خواهیم بود که ارتش آمریکا گروهی را که اکنون در لیست گروه های تروریستی قرار دارد (مجاهدین خلق) را مورد ملاطفت قرار خواهد داد.

جاستین ریموندو همچنین در مورد ابعاد شخصیتی نیوت گینگریچ اظهار داشت: هر جا پول باشد نیوت گینگریچ هم آنجاست، که شاید بی ربط با حمایت های وی از کمپین مجاهدین خلق برای خروج از لیست گروه های تروریستی نباشد.

ریموندو در ادامه افزود: «رومنی» هم با مجاهدین خلق ارتباط دارد و مشاور ویژه وی«میچل ریس» یکی از حامیان پیشتاز این گروه تروریستی است.

وی در این خصوص ابراز داشت: تا آنجا که من می دانم، این تنها گروه تروریستی است که اجازه داشتن یک سفارت غیر رسمی را از طریق گروه های پوششی خود کسب کرده است و در کنگره هم برای خود حامیانی دست و پا کرده است.

وی در ادامه این پرسش را مطرح می کند: آیا این حمایت ها ارتباطی هم با پرداخت مبالغ هنگفت توسط گروه های پوششی مجاهدین خلق در واشنگتن دارد.


مطالب پربازدید سایت

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

جدیدترین مطالب

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان