منافقین، مزدور عربستان شدند تا به مردم خیانت کنند

57767676

جانشین رئیس سازمان اطلاعات سپاه گفت: اقدامی که در مرز میرجاوه اتفاق افتاد کاری پست و کثیف بود که با فریب دادن یکی از عناصر آنجا رخ داد و جمهوری اسلامی نیز از پاکستان خواستار رسیدگی به این موضوع شده است.

 

به گزارش هابیلیان به نقل از ایسنا، سردار حسین نجات در حاشیه نشست خبری خود در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره امنیت مرزهای کشور برای برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) با توجه به حادثه تروریستی میرجاوه گفت: امنیت همه مسیرهایی که زوار خارجی از آن وارد کشور می‌شوند، توسط قرارگاه قدس سپاه، نیروی انتظامی و دستگاه‌های امنیتی تامین شده است  و اقدامی که در مرز میرجاوه اتفاق افتاد کاری پست و کثیف بود که با فریب دادن یکی از عناصر آنجا رخ داد و کار نظامی و درگیرانه‌ای نبود. جمهوری  اسلامی ایران نیز از پاکستان خواستار رسیدگی به این موضوع شده است.

 

وی در پاسخ به این پرسش که گروهک تروریستی منافقین قصد دارد در ایام اربعین حسینی مسیر پیاده‌روی را به آشوب بکشاند، گفت: از این آدم‌های وطن‌فروش و خائن که هیچ موقع با ملت ایران نبودند هیچ چیز بعید نیست ولی آن‌ها کاری نمی‌توانند انجام دهند و اقدامات لازم پیش‌بینی شده است.

 

سردار نجات ادامه داد: منافقین از اول حضورشان در کشور تا دوران دفاع مقدس دشمن مردم ایران بودند و اطلاعات کشور را به دشمن انتقال می‌دادند. کسی که وطن‌فروش است انجام اینگونه اقدامات از او بعید نیست.

 

وی در پایان با اشاره به اینکه منافقین همیشه در حال  مزدوری هستند، اظهار کرد: منافقین یک روز مزدوری رژیم صدام را می‌کردند یا مزدوری رژیم فرانسه و آمریکا را می‌کنند و امروز نیز سران منافقین با مسئولان عربستانی جلسه گذاشتند و مکان و پول از آن‌ها گرفتند و مزدورشان شدند تا به مردم خیانت کنند.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

مطالب پربازدید بخش خبر

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان