منافقین مسئولیت کشتن سه پاسدار را در آذربایجان‌غربی بر عهده گرفتند

3 IRGC Forces West Azerbaijan

گروهک منافقین، مسئولیت ترور سه عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در آذربایجان غربی، در سال 1362 بر عهده گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانوادۀ شهدای ترور کشور)، گروهک تروریستی منافقین در یکی از اخبار منتشر شده در شماره 151 از «نشریه مجاهد»، ارگان مطبوعاتی اصلی منافقین در سال های آغازین دهه 1360، به این جنایت اعتراف کرده است.

بر پایه این اعتراف، در تاریخ 15اردیبهشت1362، یک واحد از پیشمرگه های گروهک تروریستی منافقین با همراهی مزدوران حزب دموکرات کردستان، در یک عملیات کمین در جاده سلماس به شپیران، سه تن از نیروهای بسیجی و اعضای سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی را به قتل می رسانند و سه تن دیگر را مجروح می کنند.

عملیات کمین، شیوه ای متداول در بین گروه های تروریستی است که گروهک منافقین با استفاده از آن به ترور هزاران نفر از شهروندان بیگناه ایرانی مبادرت کرده اند.

 

 

 


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان