منافقین تسلیم ملت عراق شدند

سران گروهک‌ منافقین سرانجام به خواست ملت عراق تن داده و با ارسال نامه‌ای به‌ دفتر سازمان ملل در بغداد ، نسبت به‌ خروج از عراق اعلام آمادگی کردند.

Rajavi 19

به‌ گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بغداد ، پس از اینکه‌ دولت عراق اعلام کرد، اعضای گروهک تروریستی منافقین باید تا پایان سال 2011 میلادی خاک عراق را ترک کنند ، سر‌کرده‌ این گروهک تروریستی با نوشتن نامه‌ای نسبت به‌ خروج از عراق اعلام آمادگی کرد.

یک منبع آگاه‌ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بغداد ، ضمن تائید این خبر اعلام کرد: سرکرده‌ این گروهک در فرانسه‌ با ارسال نامه‌ای به‌ دفتر سازمان ملل در عراق ، نسبت به‌ خروج از این کشور اعلام آمادگی کرده‌ است.

وی گفت: منافقین در نامه‌ خود اعلام کرده‌اند به‌ شرطی که‌ سازمان ملل روند خروج آنها از عراق را نظارت کند، آنها آماده‌ خروج از عراق هستند.

پیش از این، دولت عراق، با انتشار بیانیه‌ای پایان ماه‌ دسامبر سال جاری را ضرب‌الاجل خروج منافقین از عراق تعیین کرده‌ بود.

گروهک تروریستی منافقین، پس از سال‌ها حضور در عراق و همکاری با دیکتاتور سابق این کشور، سرانجام‌ به‌ خواست ملت و دولت عراق تن‌ داده‌ و آمادگی خود را برای خروج از این کشور به سازمان ملل اعلام کرد.

پیش از این، یک منبع نزدیک در دفتر سازمان ملل در بغداد اعلام کرده بود: سران سازمان مجاهدین خلق (منافقین) روز گذشته،‌ با فرستادن نامه‌ای به‌ دفتر نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد، آمادگی خود را برای خروج از عراق اعلام کرده‌اند.

گروهک تروریستی منافقین که‌ از سوی بیشتر کشورهای جامعه بین‌الملل در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دارد، از سال 1986 وارد خاک عراق شده‌ و در اردوگاه‌ اشرف واقع در استان دیالی ساکن شدند.

گروهک منافقین همچنین با صدام، دیکتاتور پیشین عراق در سرکوب سال 1991 مخالفان در مناطق جنوبی این کشور و کشتار کردها همکاری داشتند.

دولت بغداد پیش از این تهدید کرده بود، این گروهک تروریستی ضدایرانی را که با حملات تروریستی به بی‌ثباتی عراق دامن‌زده، بیرون می‌کند.

این در حالی است که عراق تاکنون به ‌علت مخالفت‌های دولت آمریکا، در برخورد با این گروهک تروریستی تحت فشار بوده است.


مطالب پربازدید سایت

در پی جنایت رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه مردم ایران

مرگ پس از نجات؛ پایان تلخ همسر فوتبالیست شهید در سوگ خانواده

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح در میزگرد تخصصی «کودکان در آتش تجاوزگری»

ترور در مدرسه و ورزشگاه، مرزهای حقوقی و روانشناختی را جابه‌جا می‌کند

اداره‌کل اطلاعات سیستان و بلوچستان اعلام کرد

انهدام هسته تروریستی در جنوب شرق کشور

معاون حقوقی وزیر خارجه کشورمان نوشت

ترور فرماندهان اراده ملت ایران را نشکست

جدیدترین مطالب

در رقابتی بین‌المللی و در میان صدها اثر از عکاسان سراسر جهان

قاب هولناک جنایت میناب، برنده جایزه بهترین عکس سال شد

به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت شهید رستم آذرباد

پرشی از خاک به افلاک

یادداشتی از بنیاد هابیلیان براساس سند «صدای سردار»

آیا ۳۰ خرداد 1360 واقعاً تغییر فاز بود؟!

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور تهران

مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد

مطالب پربازدید بخش خبر

به مناسبت روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوزگری

فریاد مظلومیت کودکان قربانی ترور در رویداد «آن‌ها فرشته بودند»

با همکاری بنیاد هابیلیان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهران

گزارشی از رویداد «آنها فرشته بودند» همزمان با روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوزگری

به مناسبت روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوزگری

رونمایی از مجموعه پوسترهای «کودکان ایران، قربانی جنگ و ترور»

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان