منافقین به عنوان یک نیروی اطلاعاتی در خدمت آمریکا هستند

Salimi Naminبدیهی است که دولت آمریکا در حادثه‌ای مثل حادثه منا سکوت کند اما در مقابل حمله مردم عراق به پایگاه گروه تروریستی منافقین واکنش نشان دهد.

به گزارش گروه پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان به نقل از تسنیم، عباس سلیمی نمین کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به سکوت جوامع بین‌الملل و دولت آمریکا در فاجعه منا گفت: بدیهی است که دولت آمریکا در حادثه‌ای مثل حادثه منا سکوت کند اما در مقابل حمله مردم عراق به پایگاه گروه تروریستی منافقین واکنش نشان دهد.

وی تصریح کرد: در فاجعه منا بحثی که مطرح است، تحقیر جهان اسلام است و آمریکا هم از این تحقیر استقبال می‌کند، اما در خصوص حمله به پایگاه منافقین درعراق، دولت آمریکا تحقیر می‌شود، چرا که نتوانسته است امنیت را برای دست‌نشانده‌های خودش در منطقه فراهم کند.

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه غرب از تحقیر جهان اسلام لذت می‌برد و سال‌هاست که به دنبال این تحقیر است عنوان کرد: گروه تروریستی منافقین تا کنون کمک‌های شایانی به رژیم صهیونیستی و آمریکا کرده است و سرانجام این گروه تروریستی درس عبرتی است برای کسانی که می‌خواهند خدمت‌کار غرب و آمریکا در منطقه باشند.

سلیمی نمین با اشاره به ابراز ناراحتی مقامات آمریکایی گفت: با این حمله‌ای که مردم عراق به پایگاه منافقین داشته‌اند، در واقع حیثیت آمریکا زیر سوال رفته است و علت ناراحتی آمریکایی‌ها هم همین موضوع است.

وی اظهار داشت: منافقین کار کردی مثل داعش برای آمریکا دارند و در کانون بحران به درد آمریکا می‌خورند، به همین دلیل هم آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند تا منافقین را در عراق نگه دارند و خروج منافقین از عراق فقط با اجازه مسئولان آمریکایی صورت خواهد گرفت.

کارشناس مسائل بین‌الملل تصریح کرد: منافقین کارهای متعددی حتی به نفع داعش انجام می‌دهند و اطلاعاتی را به آمریکا می‌دهند و آمریکا هم آن‌ اطلاعات را به داعش می‌دهد و منافقین الان به عنوان یک نیروی اطلاعاتی در خدمت آمریکا هستند.

سلیمی نمین در خصوص واکنشی که دولت مردان کشورمان باید در سطح محافل بین‌المللی نسبت به حمایت آمریکا از یک گروه تروریستی نشان بدهند گفت: وزارت خارجه ما به‌جای آنکه رویکردی تدافعی در محافل بین‌المللی داشته باشد باید با جمع‌آوری مستندات موجود که بسیار زیاد هم هستند، نقض حقوق بشر توسط دولت آمریکا و حمایت مقامات این کشور از گروه‌های تروریستی را به همگان نشان دهد، اما متاسفانه وزارت خارجه ما قاطعیت لازم را در این زمینه ندارد.


مطالب پربازدید سایت

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

حاج صادق آهنگران؛ مداح پیشکسوت اهل‌بیت(ع) و رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس

ثبت نام ۲۳ هزار شهید ترور، کاری ماندگار برای فرهنگ ایثار و شهادت است

جدیدترین مطالب

حاج صادق آهنگران؛ مداح پیشکسوت اهل‌بیت(ع) و رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس

ثبت نام ۲۳ هزار شهید ترور، کاری ماندگار برای فرهنگ ایثار و شهادت است

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

به‌مناسبت سالگرد یکی از خونبارترین جنایات منافقین

5مهر۱۳۶۰؛ روزی که منافقین در تهران به دنبال «تست عنصر اجتماعی» بودند

استفانو زکینلی، رسانه مستقل ایتالیایی لینترفرنتسا

منافقین؛ میان صهیونیسم و نئوفاشیسم

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

فرمانده‌ای که در پشت جبهه ترور شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان