ملت ايران بزرگ‌ترين پرچم دار مبارزه با تروريسم است

پايگاه اطلاع رساني هابيليان (خانواده شهداي ترور كشور)، با انتشار بيانيه‌اي در بزرگداشت ياد شهداي عملیات تروريستي 8 شهريور، ضمن محكوميت سياست‌هاي دوگانه غرب در مبارزه با تروريسم، حمايت برخي دولت‌هاي غربي از فرقه‌ تروريستي منافقين را نشانه دشمني هميشگي غربي‌ها با نظام جمهوري اسلامي ايران خواند.

Arm Habilian

کانون هابيليان (خانواده شهداي ترور کشور) به عنوان نماينده خانواده‌هاي شهداي ترور جمهوري اسلامي ايران،‌ با صدور بيانيه‌‌اي، ضمن بزرگداشت ياد و خاطره شهداي حادثه تروريستي 8 شهريور و شهادت رییس جمهور-رجایی- و نخست وزیر-باهنر- و جمعي از نخبگان سياسي کشور،‌ با انتقاد از سياست دو گانه غرب در مبارزه با تروريسم، حمايت برخي دولت‌هاي غربي از فرقه‌ خطرناک و تروريستي منافقين را نشانه دشمني هميشگي و ديرينه غربي‌ها با نظام جمهوري اسلامي ايران اعلام کرد.

 

به گزارش پايگاه اطلاع رساني هابيليان(خانواده شهداي ترور کشور) در اين بيانيه آمده است: ملت بزرگ ايران از همان روزهاي آغازين پيروزي انقلاب اسلامي يکي از قربانيان مسلم تروريسم بود و تاکنون در راه مبارزه با تروريسم نيز هزينه‌هاي گزافي پرداخته است که حاصل آن بيش از 16 هزار و 400 شهيد ترور و ميلياردها دلار خسارت و زيان مادي بوده است اما با اين وجود و در عين شگفتي،‌ هميشه و از جانب سردمداران اصلي تروريسم در دنيا به عنوان يکي از اشاعه دهندگان تروريسم معرفي شده است!

 

استکبار جهانی و قدرت های برتر، برای دست یابی و سرکوب ملت های ضعیف و آزاده جهان، به ابزارهای متعددی دست می زنند. یکی از این ابزارها، متهم کردن ملت های مظلوم، به تروریسم یا حمایت از اقدامات تروریستی است. آن‌ها می کوشند با این تبلیغات، به منافع سیاسی، اقتصادی و ملی خود دست پیدا کنند. نمونه‌هاي بارز اين مسئله نيز امروز به خوبي در همسايگي کشورمان،‌ در عراق و افغانستان وجود دارد و منافع مادي و مطامع ملي کشورهاي زورگو،‌ ابزار خوبي شده است براي متهم کردن دولت‌ها و ملت‌هاي آزاد و مجوز مشروعي براي حمله و غارت کشورها و ملل ضعيف و از سوي ديگر با پروژه‌هاي تروريستي برنامه ريزي شده، نظير پرونده آميا و موارد مشابه آن، وقيحانه کشورمان را به عنوان متهم حمايت از تروريسم، به اذهان و افکار عمومي جهان معرفي مي‌کنند. متعاقب اين تصويرسازي غيرواقعي و منفي، اعمال نفوذهاي سياسي و اقتصادي در مجامع و نهادهاي بين‌المللي و تبليغات سنگين رسانه اي باعث تحميل فشارهاي سياسي، امنيتي، نظامي واقتصادي عديده اي بر ملت ايران و نظام جمهوري اسلامي شده است.

 

محکوميت تروريسم؛‌ طبل توخالي قدرت‌هاي غربي

 

در قسمت ديگري از بيانيه خانواده‌ شهداي ترور کشورمان آمده است: در حالي که هر ساله کنفرانس‌ها و نشست‌هاي رنگارنگ مبارزه با تروريسم در گوشه و کنار جهان برگزار مي‌شود، بسياري از متوليان اين نشست‌ها، خود عاملان اصلي ايجاد، ‌توسعه و حمايت از تروريسم در جهان هستند. جاي بسي شگفتي است که حمايت‌هاي آمريکا از تروريسم دولتي رژيم صهيونيستي و گروه‌هاي تروريستي جدايي طلب در کشورهايي که خطوط سياسي آنها هم‌سان با سياست خارجي آمريکا تهيه و تنظيم نشده، همچنان ادامه دارد و اين واقعيتي است که پنهان نيست و دنيا بر آن تصريح مي‌کند. تروریسم اسرائيل به صراحت از ترور مخالفان فلسطینی خود دم می زند. تروری که زن و مرد، کوچک و بزرگ، نظامی و غیر نظامی و پیر و جوان نمی‌شناسد، تا آن جا که سقف خانه‌ها را بر سر آنان فرو می ریزد و نسل کشی به راه می اندازد اما براي مبارزه با اين رژيم، جامعه جهانی هيچ واکنش نشان نمي‌دهد و قدرت های استکباری نیز از اين رژيم دفاع می کنند و دولتمردان آمريکايي در حالي از مبارزه با تروريسم دم مي‌زنند که خود اشاعه دهنده اصلي آن در جهان معاصر هستند.

 

منافقين جيره خواران ثابت تروريسم

 

با مرور ساده سخنان دولتمردان آمريکا،‌ شعارها و فريادهاي بلند آنها در مورد دفاع از حقوق بشر و مبارزه با تروريسم،‌همچنان گوش فلک را کر کرده و پزهاي روشنفکري آمريکايي‌ها با برگزاري نشستهاي حقوق بشري و صدور بيانيه‌ها و قطعنامه‌هاي مبارزه با تروريسم، هر روز بيشتر از قبل مي‌شود و جالب اينجاست که اقدام منافقين در محکوميت تروريسم و ضرورت مبارزه با آن و البته برگزاري نشست‌هاي ضد تروريسم نيز شباهت عجيبي به ادبيات دولتمردان آمريکايي دارد؛ گويي در اين راه نيز منافقين با کپي برداري از روي دست اربابان خود،‌ تلاش مي‌کنند بيش از گذشته ابراز وجود کنند، البته تجربه رفتارهاي گذشته و حال منافقين نشان مي‌دهد که حيات اين فرقه منحط تنها با حضور در يکي از زوايايي تروريسم و زيستن در شکاف جريان‌ها و رويدادهاي تروريستي امکان پذير است. منافقين از همان آغاز پيروزي انقلاب اسلامي يک پاي بسياري از عمليات‌هاي تروريستي بر عليه ملت ايران بوده‌اند. هشتم شهريور ماه، سالروز حادثه تروريستي انفجار دفتر نخست وزيري جمهوري اسلامي ايران به دست عوامل منافقين و شهادت مظلومانه رئيس جمهور و نخست وزير ملت ايران شهيدان رجايي و باهنر است و جمهوری اسلامی ایران که هیچ گاه از ضربه های جبران ناپذیر تروریسم در امان نبوده، با تصويب لایحه مبارزه با تروریسم اين روز را به نام "روز مبارزه با تروريسم" نام گذاري کرده‌است. ملت ايران از بدو پيروزي انقلاب و تشکيل نظام جمهوري اسلامي از يکسو، آماج حملات و اقدامات ناجوانمردانه تروريستي بوده، که انفجار دفتر نخست وزيري در سال 1360 و شهادت محمد علي رجايي، محمد جواد باهنر و بسياري ديگر از ياران وفادار انقلاب، تنها يکي از نمونه‌هاي فراوان اين اعمال تروريستي است. البته 8 شهريور اولين باري نبوده که مردم کشورمان حادثه‌ تروريستي و جنايت دشمنان اين آب و خاک را به چشم مي‌بينند و مسلماً آخرين بار نيز نخواهد بود. پس از 8 شهريور نيز جنايات و عمليات‌هاي تروريستي زيادي از عليه اين آب و خاک آغاز شد که هنوز هم به پايان نرسيده و ادامه دارد.

 

رويکرد دوگانه غرب به تروريسم

 

آنچه در مورد نگرش و منش غرب به تروريسم قابل ذکراست اينکه غرب همواره مبارزه با تروريسم را به عنوان ابزاري براي حضور خود در جاي جاي جهان و برخورد با مخالفان خود و حمايت از گروه‌ها و افرادي قرار داده که با سياست‌هاي اين کشور همراه هستند و اين نشان مي‌دهد غرب در مواجهه با مسئله تروريسم در ايران، ديدگاهي کاملا سياسي و جهت دار دارد. کشور هاي غربي و در راس آنها آمريکا، همواره در بحث مقابله با تروريسم يک نگاه دوگانه داشته اند. از يک سو کاخ سفيد حضور خود را در افغانستان در راستاي مهار تروريسم بيان مي کند و از سوي ديگر به آموزش و پرداخت بودجه هاي کلان به گروهک ريگي مي پردازد.در واقع تروريسم براي سران غربي دو معناي جداگانه دارد؛ اول تروريست‌هايي که دشمنان غرب را مي کشند. اين دسته براي غرب جزو تروريست هاي خوب دسته بندي مي‌شوند و دوم تروريست‌هايي که براي غربي‌ها مشکل ‌آفرين هستند و در زمره تروريست‌هاي بد قرار دارند. در واقع غرب در تلاش براي از بين بردن تروريسم در جهان نيست بلکه سعي دارد تروريست‌ها را در راستاي منافع خود و در ذيل چتر امنيتي - اطلاعاتي خود قرار دهد.استفاده ابزاري از گروهک منافقين شاهد مثالي است که به خوبي اين موضوع را روشن مي سازد.از سوي ديگر اعترافات عبدالماک ريگي خود اثبات نمود که گروهک هاي ترويستي هيچ گاه نمي توانند بدون حمايت اربابان خود در کاخ سفيد دست به اقدامي زنند.

ريگي در اعترافات خود صراحتاً بر ارتباطش با دستگاه امنيتي ايالات متحده تاکيد کرد.از سوي ديگر گروهک منافقين که در کارنامه سياه خود ترور ها و جنايت فجيعي را عليه ملت مظلوم کشورمان ثبت کرده است رسما به يکي از شاخه هاي اطلاعاتي موساد وCIA تبديل شده است. امروز غرب از اين گروهک که در فهرست گروه هاي تروريستي اروپا نيز قرار دارد حمايت و استفاده ابزاري مي کند.

در واقع اين گونه بحث را بايد خلاصه کنيم که کشورهاي غربي نه تنها در راستاي محو تروريسم حرکت نمي کنند بلکه خود اين کشورها ازمولدان اصلي تروريسم هستند. شهادت جمعي از فرماندهان سپاه انقلاب اسلامي و مردم بي گناه سيستان و بلوچستان که به دست ايادي گروهک ريگي رخ داد متاثر از حمايت هاي آمريکا از اين گروهک بود. مسئوليت اصلي اين ترور برعهده دولت آمريکاست که با حمايت ازاين گروه مقدمات ترور مردم بي گناه را فراهم آورده است.

اما آنچه در پايان لازم است از سوي متوليان خانواده شهداي ترور کشور بر آن تاکيد شود اينکه ملت ايران با وجود تمام لطمات جاني و مالي که از تروريسم دريافت کرده است، همواره خود را سرآمد مبارزه با تروريسم مي‌داند و حقيقت اين است که انگيزه مبارزه با تروريسم براي ملت ايران – که خود بزرگ‌ترين قرباني تروريسم در جهان است – بيش از هر دولت ديگري وجود دارد و در اين راه خانواده شهداي ترور نيز هم‌پاي آحاد مردم ايران، با محکوميت ابدي تروريسم و گروه‌هاي تروريستي، ياد و خاطره شهداي تروريسم در ايران را گرامي مي‌دارد و خود را ملزم به تداوم راه شهداي ترور و افشاگري در باب دشمنان تروريسم ملت ايران مي‌داند.

 

 

 

 

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31