عربستان سال‌هاست با گروهک تروریستی منافقین همکاری نظامی‌امنیتی دارد

Ghafoori

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: گروهک تروریستی منافقین از سال‌های قبل با آل سعود همکاری‌هایی در زمینه نظامی، امنیتی و تروریستی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) سلیم غفوری، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، در خصوص دعوت عربستان از مریم رجوی، سرکرده گروهک منافقین برای حضور در حج ابراهیمی سال جاری گفت: پیوند منافقین و حکومت آل سعود بر کسی پوشیده نیست. این اولین بار نیست و احتمالا آخرین بار هم نخواهد بود که شاهد این اقدامات سخیفانه از سمت عربستان هستیم.

این کارشناس مسائل خاورمیانه ادامه داد: منافقین از سال های قبل با آل سعود همکاری‌هایی در زمینه نظامی، امنیتی و تروریستی داشتند و آل سعود یکی از حامیان جدی حکومت بعث در زمان جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی بود.

غفوری با اشاره به بخشی از حمایت های عربستان در زمان جنگ از رژیم بعث و منافقین گفت: خیلی از تسلیحاتی که در دست منافقین بود از طریق عراق و سعودی ها به آنها داده می شد.

وی افزود: پس از سقوط صدام و جلوگیری از ورود و اسکان منافقین در عراق این گروهک تروریستی هر چه بیشتر به سمت آل سعود نزدیک شدند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به برگزاری اجلاسی در فرانسه که مقامات بلند پایه سعودی نیز در آن حاضر شده بودند، گفت: عربستان با این قبیل اقدامات حمایت همه جانبه از منافقین به عمل می آورد.

غفوری در پایان با اشاره به 17000 شهید ترور که جمهوری اسلامی قربانی آن بوده است، گفت: با این اوصاف این قبیل اقدامات از رژیم کودک‌کش عربستان اقدامی جدید و غیرعادی محسوب نمی‌شود.


مطالب پربازدید سایت

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

جدیدترین مطالب

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان