شهيد وحيد سرشار

Shahid Sarsharشغل : عضو حزب جمهوري اسلامي

سن : 18 سال

وضعيت تأهل : مجرد

محل شهادت : خيابان ولي عصر

تاريخ شهادت: 5/7/1360

زندگينامه ...

شهيد وحيد سرشار در سال 1342 در خانواده اي متدين و در دامان مادري متعهد و مؤمنه ديده به جهان گشود و تحت توجهات و تعليمات والدينش فرزندي شايسته اسلام گرديد . از كودكي به مباني مذهبي و عبادي علاقه اي خاص داشت و شعائر مذهبي را محترم مي داشت و پس از پايان تحصيلات ابتدايي و ورود به دبيرستان فعاليت هاي مذهبي _ سياسي اش ابعاد تازه اي به خود گرفت .

وحيد در دبيرستان با نوشتن مقالات و مطالب افشاگرانه به مبارزه با طاغوت زمان مي پرداخت و پس از اوج گيري انقلاب شكوهمند اسلامي در صفوف مقدم اين نهضت جا گرفت و در تظاهرات و راهپيمايي ها نقش چشمگيري ايفا مي كرد .

پس از پيروزي انقلاب در زندان اوين به خدمت مشغول شد و حفاظت از ضد انقلابيون و عاملين كشتار امت مسلمان را بر عهده گرفت و پس از تشكيل حزب جمهوري اسلامي از اولين كساني بود كه به اين حزب الهي پيوست و با ديگر ياران صديق امام همگام گرديد .

هم زمان به عضويت كيمته هاي انقلاب اسلامي نيز در آمد و همچنين در انجمن اسلامي دبيرستان جلال آل احمد فعاليت گسترده اي را آغاز نمود و علاوه بر رسيدگي به امور اين انجمن با ساير انجمن ها نيز هماهنگي مي كرد . در حزب جمهوري اسلامي وي از فعالين شاخه دانش آموزي بود و با ديگر يارانش منشأ اقدامات مؤثر فراواني گرديد .

با شروع جنگ تحميلي ، وحيد داوطلبانه عازم جبهه هاي نبرد حق عليه باطل و ديار عاشقان گرديد و مدتي در خط مقدم عليه كفار بعثي مبارزه نمود و پيروزمندانه به تهران بازگشت . پس از مراجعت به تهران فعاليت هاي سياسي _ مذهبي اش را با شوق و شدت بيشتري از سر گرفت و در مبارزه با منافقين و ديگر گروهك هاي ضد انقلابي همكاري نزديكي را با دادستاني انقلاب اسلامي تهران آغاز نمود . صداقت ، ايمان و ايثار او سبب گشت تا مسئوليت امور دانش آموزي حزب جمهوري اسلامي بر عهده اش گذاشته شود .

از نظر اخلاقي ، انساني نمونه بود و با صوتي گيرا قرآن را تلاوت مي كرد . به ماديات علاقه اي نداشت و گر چه وضع خانواده اش از لحاظ مادي خوب بود ، ليكن او همواره مي كوشيد زندگي محقر و ساده اي را در پيش بگيرد . به مطالعه متون اسلامي علاقه داشت و به هنگام شهادت كتابخانه اي ارزشمند از خود بجا گذاشت كه به حزب جمهوري اسلامي هديه گرديد .

شهادتنامه ...

وحيد از ماهيت پليد منافقين به خوبي اطلاع داشت و قبل از شهادت با آنان مبارزه اي همه جانبه داشت . او در بلواي 30 خرداد 1360 شاهد جنايت اين دار و دسته مزدور بود و از جانب آنها نيز براي ترور شناسايي شده بود .

در روز 5 مهر 1360 وحيد به محض اطلاع از اغتشاش مسلحانه منافقين ، به منظور خنثي سازي اين دسيسه به اتفاق چند تن از يارانش به مقابله با مزدوران آمريكا مي شتابد . تروريست ها كه سرباز فداكار اسلام را به خوبي شناسايي كرده بودند ، در اولين فرصت و در كمال ناجوانمردي وي را كه مسلح نيز نبود ، هدف گلوله قرار مي دهند و پيكر پاكش را غرقه در خون مي سازند و با پرتاب مواد منفجره وي را به شهادت مي رسانند .

پزشكي قانوني علت شهادت برادر وحيد سرشار را به شرح زير گزارش كرده است :

" در معاينه پارگي عميق و وسيع در كتف و سمت راست قفسه سينه در جلو و پشت دارد كه داراي حاشيه سوخته مي باشد و در اثر اصابت مواد منفجره ايجاد شده است . علت مرگ اصابت مواد منفجره و اسلحه گرم تعيين و پروانه دفن صادر شد ."

شهيد وحيد سرشار آن زمان كه با پيكري گلگون بر زمين افتاده بود و آخرين لحظات زندگيش را مي گذراند با خون خود شهادتين را بر آسفالت خيابان نوشت و ميثاقي را كه با خداي خويش بسته بود با خون خويش امضا كرد و تا آخرين دم حيات به عهد و پيمان مقدس خود وفادار باقي ماند . روحش قرين نعمات حق تعالي باد .

مزار شهيد : بهشت زهرا ، قطعه 24


مطالب پربازدید سایت

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

حاج صادق آهنگران؛ مداح پیشکسوت اهل‌بیت(ع) و رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس

ثبت نام ۲۳ هزار شهید ترور، کاری ماندگار برای فرهنگ ایثار و شهادت است

روایت فرزند شهید هاشمی‌نژاد از زندگی پدر؛

از شاگردی آیت‌الله کوهستانی و بروجردی تا مبارزه و شهادت

دکتر بهزاد ریگی، عضو هیأت علمی گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

بایدها و نبایدهای مداخله روانی برای قربانیان ترور

پنجاه‌ و ششمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین

افشای جزئیات نمایش تبلیغاتی منافقین در کرج؛ ادعای براندازی با ۱۸ نفر!

جدیدترین مطالب

پنجاه‌ و ششمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین

افشای جزئیات نمایش تبلیغاتی منافقین در کرج؛ ادعای براندازی با ۱۸ نفر!

دکتر بهزاد ریگی، عضو هیأت علمی گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

بایدها و نبایدهای مداخله روانی برای قربانیان ترور

روایت فرزند شهید هاشمی‌نژاد از زندگی پدر؛

از شاگردی آیت‌الله کوهستانی و بروجردی تا مبارزه و شهادت

حاج صادق آهنگران؛ مداح پیشکسوت اهل‌بیت(ع) و رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس

ثبت نام ۲۳ هزار شهید ترور، کاری ماندگار برای فرهنگ ایثار و شهادت است

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان