شهيد احمد روغنی نيری

Shahid Roghaniتاريخ تولد : 1328

سن : 33 سال

متأهل دارای 5 فرزند

شغل : کارگر شرکت ژنرال تاير

تاريخ شهادت : 6/7/1361

در سال 1328 در خانواده ای مذهبی و متدين در يکی از روستاهای يزد به دنيا آمد . تحصيلات ابتدائی را در يکی از روستاهای اطراف يزد طی نمود . خردسال بود که پدرش را از دست داد و مجبور شد همراه مادرش به تهران عزيمت کند . در تهران به شغل های گوناگون منجمله کارگری پرداخت .

پس از انقلاب به پاسداری از دست آوردهای انقلاب پرداخت و می گفت من وپسرم وخانواده ام فدای امام و انقلاب . به دليل مشکلات متعدد نتوانست به جبهه برود تا اينکه قرار بود فردای شهادتش به جبهه برود که منافقين در پشت جبهه او را به شهادت رسانند .

صبح روز دوم مهر برای ديدار يکی از اقوامش که از جبهه برگشته بود از منزل خارج می شود و پس از آن به نماز جمعه می رود بعد از پايان نماز به همراه تعدادی از نمازگذاران با وانت به منزل برمی گردند که در حوالی ميدان قزوين مورد حمله دو نفر از تروريستهای منافق قرار می گيرند . تروريستها با رگبار مسلسل به اتومبيل حمله می کنند و می کوشند با پرتاب بمب اتومبيل را منفجر کنند که ناکام می مانند . در اثر اين جنايت آنها مجروح و به بيمارستان منتقل می شوند . پزشکان در جهت نجات او به معالجه می پردازند ليکن به دليل جراحات بسيار موفق نمی شوند و او در ششم مهر 1361 به شهادت می رسد .


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان