ساخت آيات دروغين قرآن با هدف فريب اعضاي پادگان منافقين

Eslam Dorooqin

يکي از جداشگان از فرقه رجوي در بيان خاطرات حضور خود در پادگان منافقين، ماجراي ساخت آيات دروغين قرآني توسط منافقين، با هدف فريب اعضاي اين فرقه را افشا کرد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني هابيليان(خانواده شهداي ترور کشور) اين عضو جدا شده از فرقه رجوي با بيان خاطرات دوران حضور در سازمان تروريستي منافقين مي‌گويد: من برای کار به دوبی رفته بودم که با هواداران سازمان آشنا شدم، آنها قول زندگی در آلمان را به من دادند و برای انجام امور مقدماتی و آموزش زبان آلمانی مرا به عراق بردند.

وي افزود: پس از ورود من به اين کشور، من را فرستادند تا آموزش نظامی ببینم و هر چقدر اعتراض کردم که قرار ما این نبود، گوش ندادند و فقط می‌گفتند اگر نمی‌خواهی در اینجا بمانی پس از دو سال تو را به دولت بعثی عراق می‌دهیم و آنها با تو هر چه بخواهند انجام می‌دهند و تو را به زندان‌های خودشان می‌برند.

وي با بيان اينکه در عين پشيماني، مجبور شدم همانجا بمانم، ابراز داشت: بالاخره مدت شش ماه بطور مداوم افراد مختلف با من صحبت کردند و از راه‌های گوناگون سعی کردند تا نظر من را عوض کنند، اما زیر بار نرفتم و جواب دادم یا آزادم کنید و یا مرا بکشید، اما اذیت و آزارها و شکنجه‌های آنان و اینکه می‌خواستند من را به زندان ابوغریب بفرستند باعث شد که قبول کنم در ارتش ساختگي منافقين بمانم.

وي ادامه داد: در حین جنگ با آمریکا نیز به ما اعتماد نداشتند و برای هر کدام از ما که قبلاً خواستار بازگشت به ایران شده بودیم دو نفر از رده‌های بالا را همراه می‌کردند که مبادا ما به عملیاتی علیه سازمان دست زده و یا به فکر فرار بیفتیم.

اين عضو جدا شده از فرقه منافقين ادامه داد: یک روز منافقين مطلبی را گفتند و پس از آن برای اثبات و تأیید آن اعلام کردند که این جمله متن آیات قرآن است و ما به قرآن کریم عمل می‌کنیم، اما من و یکی دیگر از اعضاي پادگان به سراغ کتاب قرآن رفته و هر چه زیر و رو کردیم نشانی آیاتی را که سران منافقين داده بودند پیدا نکردیم، لذا با در دست داشتن قرآن به سراغ مسوولان رفته و خواستار نشان دادن آیات مربوطه در قرآن شدیم، اما از آنجایی که حرف‌های آنان جز دروغ محض نبود، قرآن را از ما گرفته و گفتند که بعداً به شما خواهیم گفت.

وي افزود: از فردای آن روز هم تمام قرآن‌ها را از آسایشگاه‌ها و سایر اماکن جمع کردند تا مبادا بچه‌ها سراغ قرآن‌ها بروند.


مطالب پربازدید سایت

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

جدیدترین مطالب

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان