دستگیری ۸ تروریست تکفیری در اطراف تهران

 

Etelaattt

وزیر اطلاعات گفت: شبکه مخفی عناصر تروریستی در اطراف تهران و برخی از استان‌های غربی و شرقی کشور شناسایی و تعداد هشت نفر از عناصر اصلی آن دستگیر شدند.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانوادۀ شهدای ترور کشور)، حجت‌الاسلام سیدمحمود علوی، وزیر اطلاعات در جمع خبرنگاران با تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) گفت: با الطاف الهی و در سایه عنایات حضرت ولیعصر(عج)، سربازان گمنام امام زمان(عج) توانستند یکی از توطئه‌های سازماندهی شده جریان های تکفیری تروریستی را که با هدف بر هم زدن جشن پیروزی انقلاب اسلامی در یوم‌الله 22 بهمن در حال تدارک بود شناسایی و از اجرای آن جلوگیری به عمل آورند.

وزیر اطلاعات گفت: در این عملیات که از تاریخ 15 بهمن 1395 آغاز  و تا 21 بهمن 1395 انجام گرفت، شبکه مخفی عناصر تروریستی در اطراف تهران و برخی از استان‌های غربی و شرقی کشور شناسایی و تعداد هشت نفر از عناصر اصلی آن دستگیر شده و تمامی دستگیرشدگان از اتباع غیرایرانی و برخی از آنان جزء مرتبطین یکی از سرکردگان شاخص گروهک تکفیری که اخیراً به هلاکت رسیده است، می‌باشد.

وی تاکید کرد: اطلاعات اولیه نشانگر تدارک و تهیه سلاح کلاشنیکف و سایر تجهیزات تروریستی برای اجرای چند عملیات تروریستی (از نوع انغماسی) در تهران و بعضی از شهرهای کشور تحت هدایت مستقیم افرادی مستقر در برخی کشورهای همسایه می‌باشد که اقدام قانونی برای پیگیری آن در دستور کار قرار دارد.

وزیر اطلاعات در پایان گفت: این عملیات زوایای پنهان وابستگی و همسویی دشمنان مستکبر نظام با جیره خواران تکفیری‌شان را به خوبی عیان نموده و بار دیگر ناکامی دیگری را در کارنامه ننگین مزدوران و فریب خوردگان به ثبت رسانده است.

حجت‌الاسلام علوی با اشاره به اینکه اطلاعات تکمیلی پس از اتمام مراحل امنیتی به استحضار ملت عزیز خواهد رسید، از حضور هوشمندانه ملت شریف کشور در راهپیمایی 22 بهمن تشکر نموده و بیان داشت: امیدواریم دشمنان ملت پیام شفاف و روشن مردم کشور را دریافت کرده باشند.


مطالب پربازدید سایت

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

جدیدترین مطالب

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

مطالب پربازدید بخش خبر

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

در یادواره ۲۵۶ شهید کارمند استان گیلان مطرح شد

روایت همسر شهید از پیشتازی آمریکا در انعکاس خبر شهادت شهید انصاری

علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

تهدید به ترور آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای مصداق تروریسم دولتی است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان