داعش خوارج قرن هستند

Brutal Isis Forcesمعتمدان، ریش‌سفیدان و سران طوایف و قبایل شیعه و سنی سیستان‌و‌بلوچستان در بیانیه‌ای اعضای داعش را خوارج قرن و ابزار دست سرویس‌های جاسوسی استکبار برای مخدوش کردن چهره اسلام خواندند.

متن این بیانیه که به امضای ده‌ها نفر از سران و بزرگان قبایل اهل سنت رسیده، به شرح زیر است:

بسمه تعالی

استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب که به بهانه مبارزه با تروریسم به منطقه لشکرکشی کرده است در سیاست یک بام و دو هوای خود با پشتیبانی و ترانزیت گروه‌های نکفیری، وحدت امت رسول‌الله (ص) را نشانه رفته است.

به دنبال شکست‌های پی‌در‌پی و میدانی تروریست‌ها در سوریه و احتمال ایجاد موج بازگشت تروریست‌ها به اروپا و غرب این بار سناریوی جدیدی از سرویس‌های امنیتی غرب رقم خورد و آن هدایت این تروریست‌های نادان به سمت مردم مظلوم عراق با همکاری بعثی‌های جنایتکار بجا مانده از دوران صدام ملعون است.

استکبار جهانی در برنامه‌ای حساب شده پروژه اسلام‌هراسی را در جهان مطرح کرد و با تحریک افراطیون، گروه‌های تروریستی را ایجاد کرده که به نام اسلام دست به جنایاتی در کشورهای اسلامی می‌زنند که نه تنها با آموزه‌های دین مبین اسلام سنخیت نداشته بلکه در تضاد کامل با تعالیم پیامبر مهربانی و رحمت و قرآن کریم بوده است چنانکه فریاد آزادی‌خواهان بی‌دین هم بلند شده است.

ما سران، معتمدان و ریش‌سفیدان قبائل و طوایف سیستان‌و‌بلوچستان همانند طوایف و عشایر مسلمان و غیور عراق و سوریه ضمن محکومیت جنایت‌های این گروهک متحجر اعلام می‌داریم هر گونه تفکر و اقدام تکفیری که منجر به تخریب چهره اسلام عزیز و هتک حرمت مسلمانان اعم از شیعه و سنی در هر کجای دنیا شود را به شدت محکوم کرده و با وحدت اسلامی و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز در سایه احکام نورانی اسلام بر بندهای ذیل تاکید می‌کنیم.

عناصر گروهک فریب‌خورده و تروریستی داعش را به عنوان خوارج قرن و ابزار دست سرویس‌های جاسوسی استکبار برای مخدوش کردن چهره اسلام عزیز دانسته، ترور تعداد زیادی از برادران و خواهران مسلمان در عراق و سوریه توسط آن‌ها را محکوم کرده و از دولت‌های اسلامی می‌خواهیم همه تلاش خود را برای مبارزه با این‌گونه گروهک‌ها به‌کار گیرند.

گروه‌های تروریستی و تکفیری بعثی هیچ ارتباطی با فقه، اعتقادات و باورهای اهل‌سنت ندارند لذا با صدای بلند و رسا تمام مسلمانان جهان اعم از شیعه و اهل‌سنت را به تقویت مبانی وحدت و یکپارچگی در برابر توطئه‌ها و دسیسه‌های استکبار فرا می‌خوانیم.

بنا به فرموده مقام‌معظم‌رهبری دشمن اصلی ما استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و رژیم صهیونیستی جنایتکار است لذا پیروی از منویات آن رهبر فرزانه در مبارزه با استکبار و ایادی آن در منطقه را بر خود فرض می‌دانیم.

در پایان ما شرکت‌کنندگان در این گردهم‌آیی ضمن ارج نهادن به زحمات و تلاش‌های نماینده محترم مقام‌معظم‌رهبری و همه دستگاه‌های مسئول در ایجاد روحیه وحدت و همدلی و بصیرت‌افزایی در جامعه، بار دیگر میثاق خویش را با آرمان‌های گران‌سنگ بنیان‌گذار جمهوری‌اسلامی‌ایران امام‌خمینی (ره) به ویژه اصل ارزشمند وحدت کلمه اعلام داشته و بیعت مجدد خویش را با مقام معظم رهبری اعلام می‌کنیم.


مطالب پربازدید سایت

استفانو زکینلی، رسانه مستقل ایتالیایی لینترفرنتسا

منافقین؛ میان صهیونیسم و نئوفاشیسم

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

به‌مناسبت سالگرد یکی از خونبارترین جنایات منافقین

5مهر۱۳۶۰؛ روزی که منافقین در تهران به دنبال «تست عنصر اجتماعی» بودند

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

جدیدترین مطالب

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

به‌مناسبت سالگرد یکی از خونبارترین جنایات منافقین

5مهر۱۳۶۰؛ روزی که منافقین در تهران به دنبال «تست عنصر اجتماعی» بودند

استفانو زکینلی، رسانه مستقل ایتالیایی لینترفرنتسا

منافقین؛ میان صهیونیسم و نئوفاشیسم

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

فرمانده‌ای که در پشت جبهه ترور شد

تجاوز به ایران با ابزار تروریسم مورد حمایت غرب

جنگ صدام علیه ایران فقط با تانک و هواپیما آغاز نشد؛ با تروریسم آغاز شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان