خون چند کارگر به دستور منافقین بر زمین ریخته شد؟

در لیست بلند و بالای شهدای ترور کشور 17 هزار شهید وجود دارد که بیش از 12 هزار نفر از آن‌ها توسط منافقین به شهادت رسیدند. از این میان یک هزار و 192 شهید کارگری ارمغان همین فرقه نفاق است که دم از حقوق کارگران می زدند؛ اما ناجوانمردانه آن‌ها را به شهادت رساندند.

Monafghin

به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) و به نقل از گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، برای منافقین کشتن هرکس و هرشخص اصلی‌ترین مساله است. برای آن‌ها فرقی میان سیاستمدار، عالم مذهبی، حزب‌الهی، متدین، کارفرما یا کارگر وجود نداشت. با مرور کلی بر پرونده ترورهای منافقین، درمی‌یابیم که اقشار مختلفی از جمله کارگران در تعرض این فرقه قرار گرفته‌اند.

در لیست طولانی و بزرگ شهدای ترور کشور 17000 شهید وجود دارد که بیش از 12 هزار نفر از آن‌ها توسط منافقین به شهادت رسیدند. از این میان یک هزار و 192 نفر از شهدا که به دست رجوی و دوستانش به شهادت رسیدند و جرمشان این بود که کارگر هستند و این امر از نظر فرقه منحرف رجوی جرمی نابخشودنی بود.

 از یک سو برخی از کارگران به وحشیانه‌ترین شکلی به شهادت می‌رسیدند و از سوی دیگر عده‌ای دیگر به بازی گرفته می‌شدند و از آن‌ها سواستفاده می‌شد. شاید نگرش واقعی منافقین به کارگران و سواستفاده آنها از این قشر بیشتر بتواند ابعاد نفاق در رفتار منافقین در قبال کارگران را مشخص کند. جذب این طبقه و استفاده ابزاری و خشونت بار از آن‌ها برای اهداف نامقدس این فرقه مطرح بوده است.

 منافقین از همان ابتدا با این تحلیل اساسا مادی که «کارگران فقط به دنبال خواب و خوراک‌اند» شروع به کار کردند و با این بینش بیان می‌کردند که باید از طریق صنفی کارگران را تحریک کنند و علیه نظام جمهوری اسلامی به کار گیرند. تصور آنها این بود که می‌توانند خیل عظیم کارگران را در برابر نظام قرار داده و از آن بهره ببرند غافل از اینکه از اساس منافقین در میان کارگران پایگاهی نداشتند و به همین دلیل به خشونت بسیار در برابر آن‌ها روی آوردند.

 منافقین در آستانه روز کارگر اطلاعیه‌های فریبنده‌ای را در خصوص حمایت از کارگران منتشر می‌کردند. آن‌ها با تبلیغات گسترده سعی در بدبین کردن مردم به ویژه قشر کارگر به حکومت نوپای جمهوری اسلامی را داشتند.

 

شاید برخی از مجاهدین کشتارهای خودشان را فراموش کرده باشند، اما مردم ایران شهادت مظلومانه هموطنان خود را فراموش نخواهند کرد. کارگران کارخانه صنایع جانبی نیشکر هفت تپه هرگز دستور مریم رجوی جهت کشتن سه کارگر به جرم اجازه ندادن ورود تیم چریکی منافقین به شهر را فراموش نخواهند کرد.


مطالب پربازدید سایت

امام جمعه یاسوج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته

عملیات مرصاد فرمول ابدی شکست استکبار است

سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اروپا از حقوق بشر می‌گوید، اما جنایات علیه ایران را محکوم نمی‌کند

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:

۲۷ کشته در حمله مرگبار تروریستی به مقر امنیتی در پاکستان

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

جدیدترین مطالب

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

مطالب پربازدید بخش خبر

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور

مراسم بزرگداشت نخستین استاندار شهید ترور کشور در گیلان برگزار شد

با آتش رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام

تیم پنج نفره گروهک تروریستی دمکرات متلاشی شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان