خانه کارگر ماهیت تروریستی منافقین را به «سازمان بین‌المللی کار» شناساند

577013253

معاون امور بین‌الملل خانه کارگر با اشاره به اقدام‌های صورت گرفته برای افشای چهره گروهک منافقین گفت: با مدارک و اسنادی که از سوی خانه کارگر به سازمان بین‌المللی کار ارائه شد، ماهیت تروریستی این گروهک شناخته و اعضای آن دیگر حق ورود به این نهاد جهانی را ندارند.

 

محمد حمزه‌ای روز یکشنبه در نشست نقد و بررسی کتاب فرقه‌ای در قلب جمهوری اسلامی که در تالار صدر دانشگاه ادیان و مذاهب در قم برگزار شد، افزود: منافقین کارگران را در کشورهای اروپایی به بهانه کاریابی و پیدا کردن شغل بهتر به پایگاه اشرف می‌کشاندند و برخی از آنها فرار کرده و در حین فرار کشته شدند و بعضی نیز زیر شکنجه‌های طاقت فرسای گروهک تروریستی منافقین از بین رفتند.

 

حمزه‌ای افزود: متاسفانه برخی کشورها آگاه نیستند و نمی‌دانند که این گروهک چه حرکت‌های ناشایستی را در تاریخ بشریت به‌ویژه در جامعه کارگری ما به راه انداخته است.

 

معاون خانه کارگر خاطرنشان کرد: خانه کارگر همان گونه که در داخل کشور، مدافع حقوق حقه کارگران است، در خارج نیز کوتاه نمی‌آید.

 

وی افزود: خانه کارگر وقتی منافقین یک کارگاه خیاطی را مورد حمله قرار دادند، به فرانسه شکایت کرد، وکیل گرفت و توانست، منافقین را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهد.

 

حمزه‌ای در ادامه تاکید کرد: این‌ها در سازمان بین‌المللی کار به عنوان نماینده کارگران حاضر می‌شدند، در حالی که یک روز هم کارگری نکرده بودند.

 

وی اضافه کرد: با تلاش دبیرکل خانه کارگر توانستیم، منبع آنها را در کشور مالزی پیدا کنیم، کارت‌هایی را از اتحادیه بزرگ کارگری می‌گرفتند و وارد کنفرانس می‌شدند.

 

وی افزود: با مدارک و اسنادی که داشتیم، نشان دادیم که گروه تروریستی هستند و از آن به بعد دیگر حق حضور در سازمان بین‌المللی کار را ندارند.

 

معاون خانه کارگر گفت: باید به جهانیان بفهمانیم، و واقعیت‌های موجود در خصوص منافقین را نیز تبیین کنیم، که آزاداندیشان جهان به حرکت این گروه تروریستی در ترور شهروندان غیرنظامی و بیگناه و همچنین هم پیمانی با صدام حسین در جنگ علیه ایران آگاه شوند.

 

منافقین در منجلاب اندیشه مارکسیستی فرورفتند

 

معاون ارتباطات و بین‌الملل دانشگاه ادیان و مذاهب نیز در این نشست گفت: منافقین فکر می‌کردند، اگر به اسلام رنگ و بوی مارکسیستی بدهند، باعث پیش‌رفت اسلام می‌شوند، حال آنکه خبر نداشتند، خودشان با این اندیشه در منجلاب قرار خواهند گرفت.

 

حجت‌الاسلام محمدمهدی تسخیری گفت: منافقین از ابتدای تاسیس و شکل‌گیری، گرچه با شعار اسلام وارد شدند، اما وقتی به اسناد تاریخی مراجعه کنیم، اسلامی که اتخاذ کرده بودند یک اسلام مارکسیستی است، غافل از آنکه هرگز الحاد و ایمان با هم جمع نمی‌شوند.

 

تسخیری با بیان اینکه گروهک منافقین از قبل از انقلاب و از سال ۵۰ با رژیم بعث عراق در ارتباط بودند و بعد از انقلاب نیز یک تکیه‌گاهی برای رژیم‌های منطقه و استکبار جهانی شدند گفت: تظاهر منافقین به همراهی با انقلاب اسلامی باعث شد، پیشینه آنها به فراموشی سپرده شود.

 

وی گفت: شاید کمتر کسی باور می‌کرد عناصری که شعارشان نجات خلق بود و به نام خدا و خلق کارهای خود را آغاز می‌کردند، کارشان به جایی برسد که به شکل وحشیانه‌ای به ملت مظلوم ایران حمله، و صغیر و کبیر، کاسب و تاجر و عالِم و دانشمند و سرباز و بسیجی و همه را قتل عام کنند، تا جایی که دستان جنایتکار این گروهک را در ترور بیش از ۱۷ هزار شهید مظلوم می‌بینیم.

 

مترجم کتاب فرقه‌ای در قلب جمهوری اسلامی نیز با بیان اینکه این کتاب توسط یکی از سناتورهای زن فرانسوی به نام ناتالی گوله نوشته است گفت: این کتاب موضع گیری‌های منافقین را خیلی خوب، شفاف و واضح به خواننده ارایه می‌دهد.

 

روح‌الله قاسمی افزود: این کتاب از همه حقایقی که در مورد منافقین موجود است، پا را فراتر گذاشته و خیلی مختصر و مفید و به دور از طولانی‌گویی یک نگاه کلی را به شکل‌گیری این گروهک و گروه‌ها و افرادی که از آن حمایت کردند، داشته است.

 

وی افزود: اقدام‌هایی که هر یک از اعضای گروه در بدو ورود با آن مواجه می‌شوند و همچنین سیاست‌ها و نحوه جذب افراد به لحاظ روانشناسی به خوبی در این کتاب آورده شده و من نیز سعی کردم، همه مطالب را به شکل واضح، سلیس و روان ترجمه و در اختیار مخاطب قرار دهم.


مطالب پربازدید سایت

تجاوز به ایران با ابزار تروریسم مورد حمایت غرب

جنگ صدام علیه ایران فقط با تانک و هواپیما آغاز نشد؛ با تروریسم آغاز شد

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

فرمانده‌ای که در پشت جبهه ترور شد

استفانو زکینلی، رسانه مستقل ایتالیایی لینترفرنتسا

منافقین؛ میان صهیونیسم و نئوفاشیسم

به‌مناسبت سالگرد یکی از خونبارترین جنایات منافقین

5مهر۱۳۶۰؛ روزی که منافقین در تهران به دنبال «تست عنصر اجتماعی» بودند

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

جدیدترین مطالب

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

به‌مناسبت سالگرد یکی از خونبارترین جنایات منافقین

5مهر۱۳۶۰؛ روزی که منافقین در تهران به دنبال «تست عنصر اجتماعی» بودند

استفانو زکینلی، رسانه مستقل ایتالیایی لینترفرنتسا

منافقین؛ میان صهیونیسم و نئوفاشیسم

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

فرمانده‌ای که در پشت جبهه ترور شد

تجاوز به ایران با ابزار تروریسم مورد حمایت غرب

جنگ صدام علیه ایران فقط با تانک و هواپیما آغاز نشد؛ با تروریسم آغاز شد

مطالب پربازدید بخش خبر

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان