حملات گسترده‌تر داعش به اروپا در راه است

French Prime Minister

نخست‌وزیر فرانسه روز گذشته در کنفرانس امنیتی مونیخ هشدار داد گروه تروریستی داعش حملات گسترده دیگری را در اروپا انجام خواهد داد.

به گزارش بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور)، مانوئل والس در این کنفرانس اظهار داشت می­‌خواهد با مردم صادق باشد و به آن­‌ها اعلام کند باید انتظار حملات بیشتری مشابه آنچه در پاریس رخ داد را داشته باشند.

وی در ادامه بیان کرد: ما در حال جنگ با تروریسم هستیم؛ باید با مردم خود صداقت داشته باشیم و به آن­‌ها بگوییم حملات دیگری در راه است و این حملات وسیع خواهند بود. این موضوعی است که از آن اطمینان داریم.

مانوئل با طفره‌رفتن از نقش مخرب عربستان سعودی در حمایت از گروه‌های تروریستی تکفیری و تندرو مدعی شد پس از حملات تروریستی پاریس دنیا وارد «عصر جدیدی» شده است.

در ادامه این کنفرانس، دیمیتری مدودف، نخست‌وزیر روسیه نیز اظهار داشت ارتباط مستقیمی بین تهدیدات تروریستی و ورود مهاجران به اروپا وجود دارد. وی افزود: صدها هزار افراطی تحت پوشش پناهنده در حال نفوذ به سایر کشورها هستند.

اظهارات این مقام عالی‌رتبه فرانسوی در حالی بیان می‌شود که صدها تن از اعضای گروه تروریستی تکفیری داعش از اتباع این کشور هستند و این افراد برای پیوستن به این گروه به‌راحتی و از میان چشمان نیروهای امنیتی از خاک فرانسه خارج شده‌اند.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

مطالب پربازدید بخش خبر

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان