شهید حبیب الله عبدالحسینی

27

شغل: پاسدار

تاریخ تولد: 1345

محل تولد: گلستان

تاریخ شهادت: 30اردیبهشت1363

محل شهادت: مهاباد

طول مدت حیات: 18

مزار شهید: گرگان

زندگی نامه

شهید حبیب الله عبدالحسینی سال 1345 در خانواده‌ای مسلمان و زحمت‌کش به دنیا آمد. در 6 سالگی به مدرسه رفت و تحصیلات خود را تا دوم ابتدایی ادامه داد. پس از آن به شغل کشاورزی پرداخت. با ندای انقلاب اسلامی او نیز یکی از مبارزان، علیه رژیم شاهنشاهی شد و با فعالیت‌هایش در این زمینه نقش به‌سزایی را ایفا کرد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وارد سپاه پاسداران شد و با کمک نیروهای مردمی، بسیج مستضعفین را تشکیل داد. با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، پس از گذراندن دوره‌های آموزشی عازم مناطق جنگی شد و در جبهه خستگی ناپذیر مهاباد به ادامه تکلیف خود پرداخت. حبیب‌ الله به‌همراه برادران همرزمش در عملیات‌های مختلف علیه نیروهای ضد انقلاب مبارزه ‌کرد تا اینکه در یکی از درگیری‌ها توسط ضد انقلاب به شهادت رسید.

راه و نامش جاودانه تاریخ و بهار دلها باد.

وصیت نامه

«والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا»

کسانی که در راه ما جهاد کنند قطعا آنها را به را خویش هدایت می‌کنیم.

خدایا، بارالها، پروردگارا، معبودا، معشوقا، مولایم من ضعیف و ناتوان که تحمل درد از دست دادن پاهایم را ندارم، چگونه تحمل عذاب تو را می‌توانم داشته باشم. خدایا مرا ببخش، از گناهانم درگذر تو کریم و رحیم هستی. خدایا ما با تو پیمان بسته بودیم که تا پایان راه برویم و بر پیمان خویش همچنان استوار ماندیم.

و اما شما خانواده عزیز، پدر مهربان و مادر عزیزم از این که مرا با تمام بدبختی‌ها بزرگ کردید و به من آموختید که چگونه راه خوشبختی را برای خودم انتخاب کنم و از این که به من یاد دادید که به جز خدا هیچ کس دیگر را ستایش نکنم، خوشحال هستم. امیدوارم که اجرش را از خداوند بگیرید. مادر جان و پدر جان من در تمام دوران زندگیم جز ناراحتی و رنج شما، کار دیگری نکردم. مرا ببخشید و مرا حلالم کنید تا در روز قیامت خوشحال باشم. مادر جان هیچگاه زحمات تو و پدرم از یادم نمی‌رود از شما حلالیت می‌خواهم.

اما شما برادران عزیزم آرزو دارم که بعد از شهادتم راهم را ادامه دهید و سعی کنید در هر لباسی و در هر کجا هستید به اسلام و قرآن و مردم زحمت کش خدمت کنید. آرزو دارم که بعد از شهادتم، دست بیچارگان و درماندگان را بگیرید و آنان را یاری کنید. آخرین پیام من به شما این است که در کارهای خانه پدرتان را کمک کنید، در نمازهایتان امام و رزمندگان را و محرومین را دعا کنید و از شما نیز حلالیت می‌خواهم.

و اما شما خواهرانم آرزو دارم که شما مثل حضرت زینب (س) باشید، حضرت زینب (س) را الگو و معلم خود قرار دهید، زینب وار زندگی کنید، در کارهایتان و همچنین در کارهای خانه مادر را تنها نگذارید، در نمازهایتان رزمندگان و امام و مجروحین را دعا کنید، سعی کنید مثل حضرت زینب (س) باعفت و باشرف زندگی کنید. از شما نیز حلالیت می‌طلبم.

و اما تو همسر عزیزم بعد از شهادتم سعی کن گریه و زاری نکنی، سعی کن مثل زینب باشی که چگونه بر سر بریده برادرش رفت و سعی کرد که گریه نکند و با خیمه نیم سوخته کاروانی ساخت و کاروان را حرکت داد. تو نیز بعد از مرگ من سعی کن فرزندم را به قرآن و خدا و پیامبران آشنا سازی و به او بیاموز که چگونه پدرش جان خود را برای اسلام هدیه کرد و به او بیاموز که معلم پیکار باشد و راه حسین (ع) را ادامه دهد، از همه حلالیت می‌خواهم امید است که در زندگی‌تان موفق و پیروز باشید.

و اما ملت مسلمان و شهید پرور آرزویم این بود که یک روزی دست فقیری را بگیرم، انشاءالله که بعد از من شما به تمام مردم بیچاره کمک کنید، سعی کنید در نمازهایتان امام و رزمندگان و مجروحین جنگ را دعا کنید و سعی کنید به اسلام خدمت کنید. فرزندانتان را به جبهه‌ها بفرستید تا از انقلاب اسلامی دفاع کنند. از همه شما حلالیت می‌خواهم امیدوارم که مرا حلالم کنید و در آخر از کلیه فامیل و دوستان و آشنایان و برادران و غیره حلالیت می‌خواهم.

خدایا جندالله که با سوگند به ثار الله و در لشکر روح الله برای شکست عدوالله و استقرار حزب الله زمینه ساز حکومت جهانی بقیه الله است، حمایت کن. با خمینی تا شهادت رهسپاریم.

به امید پیروزی

 


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان