تشییع باشکوه پیکر فاطمه اسدی اولین شهیده تفحص شده

169192200

پیکر بانوی شهیده فاطمه اسدی که پس از ۳۷ سال، اخیرا در کردستان تفحص شده است،‌ پس از اقامه نماز جمعه تهران با حضور نمازگزاران از درب اصلی دانشگاه تهران تا میدان انقلاب تشییع شد.

به گزارش هابیلیان به نقل از ایرنا، در این مراسم آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه، حجت‌الاسلام سیداحمد مرتضوی‌مقدم رئیس دیوان عالی کشور و غلامحسین اسماعیلی رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور در جمع تشییع‌کنندگان پیکر شهیده فاطمه اسدی حضور داشتند.

سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح درباره این بانوی شهیده گفت: شهیده فاطمه اسدی اولین بانوی شهیدی است که صدای مظلومیت او پس از ۳۷ سال به پژواکی در کوه‌های دیواندره تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه این اولین مورد است که زن شهیدی در مناطق عملیاتی تفحص شده است، افزود: همسر این شهید مقنّی بوده و ۲ روز برای کندن چاه به سپاه حسین‌آباد دیواندره می‌رود که اسیر نیروهای یکی از گروهک‌های معاند می‌شود. حزب دموکرات از این بانوی آزادی‌خواه ۲۰۰ هزار تومان برای آزادی همسرش طلب می‌کند و او با فروختن گوسفندان، این پول را تامین می‌کند.

فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح بیان داشت: با این وجود، آنهایی که شعار دفاع از خلق کرد را می‌دهند، نتوانستند این خواهر آزادی‌خواه را تحمل کنند و ایشان را بعد از یک ماه شکنجه به همراه یک بسیجی دیگر در ارتفاعات بهاروند به شهادت رسانده و جنازه وی را در کوه‌های دیواندره دفن می‌کنند.

سردار باقرزاده یادآور شد: کودک شیرخواره این بانوی کردستانی جان خود را همان زمان از دست می‌دهد.

گفتنی است، پیکر این بانوی شهیده در جوار مرقد بی‌بی‌هاجر خاتون(س) خواهر امام رضا(ع) در سنندج آرام می‌گیرد.

علاوه بر برگزاری مراسم تشییع شهیده فاطمه اسدی در شهرهای مقدس مشهد، قم و تهران امروز نیز در معراج شهدای تهران از ساعت ١٥ تا ١٧ با حضور خواهران و از ساعت ١٧ تا ٢٠ با حضور عموم مردم، نسبت به مقام این شهیده ادای احترام می‌شود.

به گزارش مهر، مراسم وداع با پیکر بانوی شهیده فاطمه اسدی صبح جمعه با حضور مردم شهیدپرور قم در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

پیکر شهیده فاطمه اسدی پنج‌شنبه شب نیز در حرم مطهر امام علی ابن موسی‌الرضا(ع) تشییع شد.

تفحص پیکر شهیده فاطمه اسدی بار دیگر چهره کریه ضدانقلاب را نمایان کرد

به گزارش فارس، ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج در خطبه‌های نماز جمعه این شهر که با حضور نمازگزاران و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اقامه شد، اظهار داشت: تفحص پیکر مطهر شهیده فاطمه اسدی بعد از ۳۷ سال، بار دیگر چهره کریه و شیطانی ضدانقلاب را برای مسلمانان جهان به‌وی‍ژه کُردها نمایان کرد.


مطالب پربازدید سایت

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

جدیدترین مطالب

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان