تروریسم؛ اصلی‌ترین تهدید صلح و امنیت جهانی است

Shamkhanifaleh

دبیر شورای عالی امنیت ملی و وزیر دفاع در دیدارهایی جداگانه با فالح فیاض مشاور امنیت ملی عراق، تروریسم را اصلی ترین تهدید صلح و امنیت جهانی عنوان کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور)، دبیر شورای عالی امنیت ملی، تروریسم را اصلی‌ترین تهدید صلح و امنیت جهانی عنوان کرد و اظهار داشت: امروز و از مسیر ارزیابی اقدامات و اظهارات کشورهای مختلف، فاصله ادعا تا مقابله واقعی با تروریسم به خوبی روشن شده است. شمخانی در پایان ضرورت تسریع در اجرایی شدن فعالیت کمیته مشترک هماهنگی برای اجرای معاهده مرزی ایران و عراق را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: فعال شدن این کمیته و حل و فصل مسایل موجود می تواند نقش موثری در شکوفایی اقتصادی در مناطق مرزی دو کشور و توسعه مناسبات تجاری مرزی میان ایران و عراق داشته باشد.

فالح فیاض مشاور امنیت ملی عراق با ارائه گزارشی از موفقیت های اخیر ارتش و نیروهای مردمی این کشور در آزادسازی الرمادی و وارد آوردن لطمات سنگین به تروریست های تکفیری افزود: مجموعه شرایط برای اجرای مراحل نهایی نابودی جریان های تروریستی در عراق و پاکسازی کامل خاک این کشور از لوث وجود تروریست های داعشی فراهم شده است.

سردار حسين دهقان وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران نیز در دیداری جداگانه با مشاور امنیت ملی عراق، با تبريك پيروزي هاي اخير نيروهاي مسلح عراق در آزاد سازي رمادي بر حمايت و پشتيباني از دولت، ملت و نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران از كشور دوست و برادر عراق در مبارزه با تروريسم تاكيد كرد.

Dehghanfaleh

وزير دفاع كشورمان، اتحاد گروه هاي شيعي و سني و اقوام مختلف در عراق در مبارزه با تروريسم را دستاورد بزرگي ارزيابي كرد كه بايد تا پيروزي كامل بر داعش و پس از آن نيز با انسجام بيشتر تداوم يابد.



مطالب پربازدید سایت

در پی جنایت رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه مردم ایران

مرگ پس از نجات؛ پایان تلخ همسر فوتبالیست شهید در سوگ خانواده

اداره‌کل اطلاعات سیستان و بلوچستان اعلام کرد

انهدام هسته تروریستی در جنوب شرق کشور

معاون حقوقی وزیر خارجه کشورمان نوشت

ترور فرماندهان اراده ملت ایران را نشکست

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح در میزگرد تخصصی «کودکان در آتش تجاوزگری»

ترور در مدرسه و ورزشگاه، مرزهای حقوقی و روانشناختی را جابه‌جا می‌کند

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور تهران

مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد

جدیدترین مطالب

در رقابتی بین‌المللی و در میان صدها اثر از عکاسان سراسر جهان

قاب هولناک جنایت میناب، برنده جایزه بهترین عکس سال شد

به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت شهید رستم آذرباد

پرشی از خاک به افلاک

یادداشتی از بنیاد هابیلیان براساس سند «صدای سردار»

آیا ۳۰ خرداد 1360 واقعاً تغییر فاز بود؟!

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور تهران

مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد

مطالب پربازدید بخش خبر

به مناسبت روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوزگری

فریاد مظلومیت کودکان قربانی ترور در رویداد «آن‌ها فرشته بودند»

به مناسبت روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوزگری

رونمایی از مجموعه پوسترهای «کودکان ایران، قربانی جنگ و ترور»

با همکاری بنیاد هابیلیان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهران

گزارشی از رویداد «آنها فرشته بودند» همزمان با روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوزگری

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان