تروریسم داخلی آمریکا و تشت رسوایی سران کاخ سفید

N8308081972627465

    آمریکا در حالی که از مبارزه با تروریست های داخلی خود ناتوان بوده و به بهانه مبارزه با تروریسم جهان را به ناامنی می کشاند، با حمایت از آل سعود برای انحراف افکار عمومی از جنایت های آنان، به متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم روی آورده است.

به گزارش هابیلیان از خبرگزاری ایرنا، روزی نیست که سرخط خبری رسانه های سراسری و محلی کشوری که ادعای مبارزه با تروریسم خارجی اش گوش فلک را کر کرده، از گزارش های خشونت و کشتار مسلحانه در داخل آن لبریز نشود.

کشوری که بیش از هر چیزی برای عملیات نظامی برون مرزی در راستای ادعای تامین امنیت و مبارزه با تروریسم در مناطق مختلف جهان هزینه می کند.

آمریکا، پرمدعاترین کشور در مبارزه با تروریسم، بیشترین توجیهات برای هدر دادن مالیات مردمش در نقاط مختلف جهان را از همین بزرگنمایی تروریسم خارجی به دست می آورد و مالیات دهندگان آمریکایی را با ترساندن از تروریسم جهانی اقناع می کند.

تارنمای «بایگانی خشونت مسلحانه» (gunviolencearchive.org) که گزارش های کشتار با سلاح گرم در داخل آمریکا را جمع آوری می کند، از ابتدای سال 2018 میلادی تا لحظه تنظیم این گزارش 47 هزار و 268 مورد استفاده از سلاح گرم را ثبت کرده و هر ساعت بر این تعداد افزوده می شود.

براساس گزارش این تارنما که از بیش از 2 هزار و 500 منبع رسمی برای جمع آوری داده ها استفاده می کند، 294 مورد از این خشونت ها مربوط به تیراندازی کور به جمعیت انبوه است.

باراک اوباما رئیس جمهورش پیشین آمریکا اذعان کرد که از حادثه 11 سپتامبر سال 2001 به این سو، کمتر از 100 نفر از مردم این کشور قربانی تروریسم شده اند اما صدها هزار نفر از شهروندانش جان خود را در خشونت های مسلحانه از دست داده اند.

آمار تارنمای بایگانی خشونت مسلحانه نشان می دهد که در سال 2018 تاکنون 11 هزار و 995 نفر در حوادث تیراندازی کشته شده اند که حدود 270 مورد مربوط به تیراندازی کور به جمعیت بوده است.

تازه ترین مورد از این نوع کشتار، روز گذشته در شهر پیتسبرگ در ایالت پنسیلوانیای آمریکا به وقوع پیوست که در آن فردی مسلح جمعیت عبادکنندگان در یک کنیسه را به گلوله بسته و11 نفر را کشت.

در فوریه سال 2018 (بهمن 96) نیز یک فرد 18 ساله اقدام به تیراندازی در دبیرستانی در ایالت فلوریدا کرد که به کشته شدن 17 دانش آموز منجر شد.

همچنین در حادثه دیگری در ماه مه سال 2018 (اردیبهشت 97) تیراندازی در مدرسه ای در شهر سانتافه ایالت تگزاس 10 کشته برجا گذاشت.

یک سال پیش نیز در اول اکتبر 2017 (مهر 96) یک مرد 64 ساله با یک اسلحه اتوماتیک جمعیت انبوهی را در یک جشنواره موسیقی در لاس وگاس به رگبار بست. در این حادثه که خونبارترین خشونت مسلحانه در تاریخ آمریکا نام گرفت، دست کم 60 نفر کشته و بیش از 500 تن زخمی شدند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که خود مورد حمایت کارتل های فروش سلاح در این کشور است، در واکنش به حوادثی از این دست به جای پرداختن به نقص قوانین مربوط به حمل سلاح، کمبود افراد مسلح در اماکن عمومی را علت وقوع آن ها می داند.

ترامپ پس از حادثه دبیرستان ایالت فلوریدا گفت که اگر معلمان این دبیرستان سلاح به همراه داشتند، می توانستند از آن برای دفاع از دانش آموزان استفاده کنند.

وی همچنین پس از حادثه روز گذشته در ایالت پنسیلوانیا گفت که اگر این کنیسه محافظان مسلح داشت ابعاد این فاجعه اینگونه گسترده نمی شد.

این در حالی است که بیشترین منتقدان آزادی حمل و فروش سلاح را که در بسیاری از ایالت های آمریکا حتی بدون نیاز به مجوز دولتی صورت می گیرد، عامل اصلی گستردگی تروریسم داخلی در این کشور می دانند.

مقام های آمریکایی همواره از استفاده از واژه «تروریسم» برای این رویدادها خودداری کرده و بیشتر از تعابیری همچون «تیراندازی» ،

«خشونت مسلحانه» و «کشتار» برای اشاره به آن ها استفاده می کنند.

پس از حادثه لاس وگاس انتقادات وسیعی در درون آمریکا در این باره صورت گرفت و منتقدان خواستار به رسمیت شناختن اصطلاح «تروریسم داخلی» برای این رویدادها بودند.

این کشتارها که توسط شهروندان خود آمریکا علیه مردم این کشور صورت گرفته، در حالی ابعاد جهانی به خود گرفت که رهبران این کشور همچنان تروریسم خارجی را بزرگترین تهدید علیه کشور خود می دانند.

بودجه جنجالی درخواستی ترامپ برای سال مالی 2019 از کنگره این کشور بدون توجه به این واقعیت ها در حالی تصویب شد که بودجه نظامی 717 میلیارد دلاری را در خود جای داده بود.

این مبلغ که بیش از 15 برابر بودجه امنیت داخلی آمریکا است بیش از هرچیزی برای گسترش نفوذ مخرب نظامی واشنگن در جای جای جهان مورد استفاده قرار می گیرد.

براساس گزارش وزارت دفاع آمریکا، این کشور از سال 2001 تاکنون حدود یک و نیم تریلیون دلار برای جنگ در افغانستان، عراق و سوریه هزینه کرده که چیزی جز ویرانی برای این کشورها و کشته شدن ده ها هزار غیرنظامی به ارمغان نیاورده است.

ترامپ بودجه 717 میلیارد دلاری وزارت دفاع را در حالی امضا کرد که بودجه وزارت امنیت داخلی وی تنها 47.5 میلیارد دلار بود که 15 برابر کمتر است.

مبلغ 717 میلیارد دلاری، تنها بودجه خود وزارت دفاع است که اگر بودجه های جانبی برای هزینه های ارتش در نظر گرفته شود، این عدد به بیش از 800 میلیارد دلار می رسد.

صرف این هزینه های سرسام آور برای ناامن کردن جهان به نام مبارزه با تروریسم در حالی است که سالانه ده ها هزار نفر در آمریکا با سلاح گرم کشته می شوند و بودجه امنیت داخلی این کشور سهم ناچیزی در برنامه بودجه دارد.

سران کاخ سفید در همین حال به جای پرداختن به مشکلات داخلی کشورشان، در عین هزینه کردن برای منافع پشت پرده خود با نقاب مبارزه با تروریسم، از کشورهای تروریسم پرور و در راس آن ها از عربستان حمایت تمام قد می کنند.

در حالی که 15 تن از 19 نفر عوامل حمله 11 سپتامبر 2001 تبعه عربستان سعودی بودند، آمریکا افغانستان را هدف حمله قرار داد و طولانی ترین جنگ خود را آغاز کرد.

جنگ ویرانگر عربستان در یمن نیز که از فروردین سال 94 آغاز شده و تاکنون بیش از 16 هزار یمنی در حملات ائتلاف سعودی کشته شده اند، نه تنها هیچ واکنش منفی از سوی آمریکا را در پی نداشته، بلکه واشنگتن در یکی از بزرگترین فروش های تسلحیاتی خود، قراردادی 110 میلیارد دلاری با سعودی ها امضا کرد.

ترامپ با وجود همه جنایت های حاکمان سعودی، عربستان را به عنوان مقصد اولین سفر خارجی خود در سال 2017 انتخاب کرد و در حالی که نمی توانست هیجان این قرارداد هنگفت را پنهان کند، با آل سعود به پایکوبی پرداخت.

تازه ترین مورد از حمایت های بی شائبه کاخ سفید از آل سعود، قتل «جمال خاشقچی» روزنامه نگار منتقد عربستانی است که به دست عوامل سعودی در کنسولگری این کشور در استانبول کشته شد.

خاشقچی در 2 اکتبر سال جاری میلادی (10 مهرماه) برای ثبت ازدواج خود به این کنسولگری مراجعه کرد اما به دست یک تیم 15 نفره از ماموران سعودی که به دستور محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به ترکیه سفر کرده بودند به قتل رسید.

در حالی که سعودی ها در ابتدا هرگونه دست داشتن در این قتل را انکار می کردند، واشنگتن همچنان از عربستان و محمد بن سلمان ولیعهد این کشور که آمر این قتل است، حمایت کامل می کند.

البته با افشاء شدن جزئیات این قتل و پذیرش مسئولیت آن از سوی سعودی ها پس از 18 روز، اگرچه لحن ترامپ و مردانش نسبت به آل سعود تغییر کرد، اما همچنان از لغو قراردادهای تسلیحاتی خودداری کرده و به فرافکنی و انحراف افکار عمومی روی آوردند.

با وجود آنکه روزانه ده ها نفر در یمن و به صورت غیرمستقیم توسط تروریست های مورد حمایت عربستان در دیگر کشورهای منطقه جان خود را از دست می دهند، روزی نیست که وابستگان کاخ سفید سخنی علیه ایران نگویند.

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا که 24 مهر ماه گذشته برای هماهنگی برای لاپوشانی قتل خاشچقی به عربستان رفته بود، جهت تکمیل تحقیقات سران سعودی و در واقع برای آماده کردن سناریوی تطهیر بن سلمان از این قتل مهلتی چند روزه از کاخ سفید خواست.

پمپئو همزمان با این تلاش ها از ایراد اتهام های بی اساس علیه ایران دریغ نکرده و همچنان برای انحراف افکار عمومی از جنایت های عربستان تلاش می کند.

وی جمعه گذشته در یک مصاحبه که بخشی از آن به جنگ تحمیل شده علیه مردم یمن اختصاص داشت، به جای پرداختن به ده ها هزار یمنی کشته شده و میلیون ها آواره و قحطی زده، ادعای تامین موشک های بالستیک انصارالله یمن توسط ایران را تکرار کرد.

وزیر خارجه ترامپ در میان ژست انسان دوستانه خود باز نتوانست اشتهای سیری ناپذیر جهانخواری را پنهان کند و گفت: تصور کنید، اگر یکی از این موشک ها به هواپیمایی در فرودگاه ریاض اصابت کند چه تبعات بزرگی بر اقتصاد آمریکا خواهد داشت؟

پمپئو پیشتر نیز بدون اشاره به اشغال یمن توسط تجاوزگران سعودی، در حالی که ایران به درخواست دولت قانونی سوریه در این کشور حضور مستشاری دارد، خواستار خروج نیروهای ایرانی از این کشور شد.

وی در اظهاراتی که ناقض حاکمیت ملی سوریه بود ادامه داد: ما به روشنی گفته ایم که اگر سوریه از خروج ایران و نیروهای نیابتی آن مطمئن نشود، حتی یک دلار هم برای بازسازی این کشور پرداخت نمی کنیم.

وزیر خارجه آمریکا در عین حال ایران را به گسترش ترور و ارعاب متهم کرد اما اشاره ای به هزینه کرد مالیات آمریکایی ها در جنگ های ویرانگر کاخ سفید نکرد.

کمپین آمریکایی انحراف افکار عمومی از جنایت های عربستان از سوی دیگر توسط نیکی هیلی سفیر مستعفی واشنگن در سازمان ملل که البته پس از استعفایش نقش کمرنگ تری در رسانه ها پیدا کرده، پیگیری می شود.

هیلی که کمترین واکنشی به قتل خاشقچی توسط حکومت سعودی داشته، اواخر مهرماه در جلسه ای در شورای امنیت که به موضوع فلسطین اختصاص داشت، اقدام به انحراف از دستور جلسه کرده و به اتهام زنی علیه ایران پرداخت.

وی با سوء استفاده از کرسی سازمان ملل که باید برای موضوع اختصاصی جلسه استفاده شود، بسیج دانش آموزی ایران را «به کار گیری کودکان در جنگ» دانست و در اظهاراتی مضحک مدعی شد که بسیج ایران کودکان را به اجبار برای جنگ به خارج از کشور می فرستد.

دو روز پیش نیز «ساموئل براونبک» سفیر آمریکا برای آزادی مذهبی، در مصاحبه ای بارها نام ایران را به عنوان ناقض آزادی های مذهبی آورد اما کوچکترین اشاره ای به عربستان و سرکوب شیعیان این کشور توسط حکام سعودی نکرد.

عربستان در دی ماه سال 94 در یکی از شدیدترین سرکوب ها علیه شیعیان این کشور، شیخ باقر نمر النمر را به همراه 46 نفر دیگر اعدام کرد؛ اقدامی که به گفته کارشناسان با هماهنگی آمریکا انجام شده بود.

حسن روحانی رئیس جمهوری ایران پیرامون قتل خاشقچی نیز با مضمونی مشابه این قتل را واقعه‌ای تکان‌دهنده توصیف کرد و گفت: کسی تصور نمی کرد که در دنیای امروز و در قرن جدید شاهد این چنین قتل سازمان یافته ای بوده و دستگاهی برای انجام یک قتل فجیع برنامه ریزی کند. فکر نمی کنم بدون حمایت آمریکا، کشوری جرات ارتکاب چنین جنایتی را داشته باشد.

حال کمپین تبلیغاتی آمریکا از هیچ کوششی برای متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم فروگذار نمی کند تا ضمن لاپوشانی بی کفایتی سران کاخ سفید از تامین امنیت داخلی برای مردم آمریکا، عربستان و بن سلمان را از جنایتی که بزرگترین بحران دوران ولیعهدی وی خوانده می شود، نجات دهد.

شبد**9416**


مطالب پربازدید سایت

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

جدیدترین مطالب

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

احمد عطایی مدیر انتشارات قدر ولایت

باید اعترافات و اسناد جنایات منافقین منتشر شود

دادگاه منافقین اقدامی در مسیر عدالت؛

روایت خانواده‌های شهدای ترور از جنایت‌های فرقه نفاق

دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان