تروریسم اقتصادی آمریکا، جنایت جنگی است

06202728 Xl

وزیر امورخارجه، تحریم آمریکا علیه ملت ایران را یک جنایت جنگی و مصداق بارز تروریسم اقتصادی خواند.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان، دکتر محمدجواد ظریف در گفتگو با شبکه تی‌آر‌تی ترکیه در پاسخ به سوالی درباره اینکه در آستانۀ یک سالگی تحریم‌های سنگین آمریکا علیه ایران، این تحریم‌ها چه تاثیری بر مردم داشته است گفت: واقعیت این است که ما در یک سال گذشته توانسته ایم چهل درصد ارزش واحد پولی خود را احیاء کنیم. ما بار دیگر در وضعیت مثبت قرار گرفته ایم. ما تورم را کاهش داده ایم. اما تحریمها فشار سنگینی بر مردم ایران وارد کرده است. به همین علت است که ما معتقدیم، تحریم به معنای جنگ است. ایالات متحده جنگی را علیه ایران شروع کرده است. فشار حداکثری عبارتی با حسن تعبیر برای تروریسم اقتصادی است.

وی در تشریح چرایی استفاده از عبارت «تروریسم اقتصادی» گفت: مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا به صورت علنی گفته و این گفته به تیتر نشریه نیوزویک تبدیل شده است و آن اینکه اگر ایران می خواهد مردمش غذا داشته باشند باید به گفته های آمریکا چشم بگوید! وقتی تعریف شناخته شده تروریسم را در همه کتابها و در همه فرهنگ لغتهای حقوقی بخوانید و حتی اگر این عبارت را در اینترنت جستجو کنید می بینید که نوشته شده است تروریسم عبارتست از اقدامات قهری یا استفاده از خشونت علیه غیرنظامیان برای نیل به اهداف و مقاصد سیاسی.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان هدف تروریسم اقتصادی آمریکا را فشار حداکثری بر مردم ایران خواند و افزود: باتوجه به گفته های مقامات آمریکایی و باعنایت به این سخن وزیر امورخارجه آمریکا که گفته است اگر ایران می خواهد مردمش غذا داشته باشند، مشخص می شود که این اقدام قهری علیه مردم عادی است. آمریکا می خواهد با این کار، طرف مقابل سیاست خودش را تغییر بدهد. این اقدام، اقدام قهری علیه غیرنظامیان بیگناه به منظور تغییر دادن سیاست طرف مقابل است. این اقدام، تروریستی است.

وزیر امورخارجه ضمن جنایت جنگی خواندن این اقدام خطاب به همتای آمریکایی خود گفت:  درواقع، باتوجه به اینکه این اقدام به مرز گرسنگی کشاندن افراد می رسد، جنایت جنگی است. وزیر امورخارجه آمریکا باید وکیل خوبی را برای خودش استخدام کند!


مطالب پربازدید سایت

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

حاج صادق آهنگران؛ مداح پیشکسوت اهل‌بیت(ع) و رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس

ثبت نام ۲۳ هزار شهید ترور، کاری ماندگار برای فرهنگ ایثار و شهادت است

جدیدترین مطالب

حاج صادق آهنگران؛ مداح پیشکسوت اهل‌بیت(ع) و رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس

ثبت نام ۲۳ هزار شهید ترور، کاری ماندگار برای فرهنگ ایثار و شهادت است

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

به‌مناسبت سالگرد یکی از خونبارترین جنایات منافقین

5مهر۱۳۶۰؛ روزی که منافقین در تهران به دنبال «تست عنصر اجتماعی» بودند

استفانو زکینلی، رسانه مستقل ایتالیایی لینترفرنتسا

منافقین؛ میان صهیونیسم و نئوفاشیسم

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

فرمانده‌ای که در پشت جبهه ترور شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان