تا کی سکوت در برابر قاتلان مردم عراق

Takey

شورای استانداری استان واسط با برپایی همایش "تا کی سکوت در برابر قاتلان مردم عراق" اخراج هرچه‌ سریعتر گروه تروریستی مجاهدین از خاک عراق را خواستار شد.

 

به‌ گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در واسط عراق ، شورای استانداری استان واسط با همکاری برخی نهادهای غیر دولتی ، همایش بزرگی با عنوان " تا کی سکوت در برابر قاتلان مردم عراق" برگزار کرد.

 

در این همایش دو روزه‌ که‌ با حضور بسیاری از شخصیت های سیاسی و شهروندان عادی این استان برگزار شد ، شورای استانداری واسط از مقامات حکومت عراق خواست هر چه‌ سریعتر زمینه‌ اخراج گروه مجاهدین از خاک عراق را فراهم سازند.

 

همچنین یک فیلم مستند که‌ جنایات مجاهدین در طول حکومت دیکتاتوری صدام علیه‌ مردم ایران و عراق را نشان می دادند ، به‌ اجرا گذاشته‌ شد که‌ در آن به‌ ماجرای به شهادت رسیدن آیت الله‌ مطهری و بهشتی نیز پرداخته‌ شده‌ بود.

 

"مجید علی عسکر" مسئول برگزاری این همایش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس هدف از ایجاد چنین همایشی را آشنایی مردم و جوانان با جنایت های گروه تروریستی مجاهدین و درخواست از مقامات دولت برای اخراج هر چه‌ سریعتر این گروه ، اعلام کرد.

 

وی گفت: تمامی جنایت های مجاهدین علیه‌ مردم عراق و ایران از سال 1991 تا کنون ، جمع آوردی شده‌ و در این نمایش به‌ اجرا گذاشته‌ خواهد شد تا زمینه‌ اخراج این گروه تروریستی بیش از پیش فراهم شود.

 

بر اساس گزارش های دریافتی ، در این همایش صدها تن از خانواده‌ و بستگان قربانیان اخیر به دست گروه تروریستی مجاهدین شرکت کرده‌ بودند.

 

"ساجده‌ نزر" رئیس کمسیون حقوق بشر شورای استانداری واسط ، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس حضور گروه تروریستی مجاهدین در خاک عراق را نقض حاکمیت کشور دانست و گفت: وجود چنین پایگاهی با صدها زندان مخوف و تاریک ، نقض حاکمیت عراق است و دولت باید هر چه‌ سریعتر آنها را اخراج کند.

 

چندی پیش وزیر امور خارجه عراق در گفت‌وگو با مسئول روابط خارجی اتحادیه‌ اروپا ضمن تاکید بر قطعی بودن اخراج مجاهدین در پایان سال 2011 میلادی ، خواستار آن شد که کشورهای اروپایی افراد ساکن در این اردوگاه را در کشورهایشان بپذیرند.

 

زیباری با تاکید بر اینکه‌ حضور مجاهدین در خاک عراق با قانون اساسی این کشور مغایرت دارد، گفت: قانون اساسی عراق اجازه حضور سازمان‌های خارجی را که اقتدار و تمامیت ارضی عراق را به نوعی خدشه دار می کنند، نمی دهد.

 

وزیر امور خارجه‌ عراق در ادامه‌ گفت‌وگوی خود از مسئول روابط خارجی اتحادیه‌ اروپا خواسته‌ است که‌ از هم اکنون به‌ فکر مکان دیگری برای اعضای سازمان مجاهدین باشند چرا که‌ آنها تا پایان سال میلادی جاری باید به‌ طور کلی خاک عراق را ترک کرده‌ باشند.


مطالب پربازدید سایت

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

جبهه ترور شکست خورد؛ ایران برای پاسخگو کردن تروریست‌ها مصمم است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان