بصیرت چهره نفاق را روشن می کند

رئیسی گفت: دولتهای اروپایی از یکطرف مدعی دفاع از حقوق بشر هستند و از سویی منزلگاه تروریستها شده اند و در این شرایط به راستی چگونه می توانند این تضاد و پارادوکس را معنی کنند که اجازه نمی دهند تا پایگاه اشرف در عراق برچیده شود

Raisy

معاون اول قوه قضائیه گفت: داشتن بصیرت چهره نفاق و منافق را روشن می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، یادواره شهید رجایی و شهدای مظلوم ترور و مبارزه با نفاق استان قزوین دوشنبه شب در سالن شهید رجایی تربیت معلم قزوین برگزار شد.

حجت الاسلام ابراهیم رئیسی در این یادواره گفت: نفاق در تاریخ اسلام پدیده ای مدنی محسوب می شود که از ابتدای دعوت پیامبر آغاز شد و هر روز با نقابی جدید به میدان آمد.

وی افزود: نفاق با ریشه ترس و طمع شکل می گیرد و گاهی با نقاب و شناسایی آن آسان است و گاهی بی نقاب است که شناخت و شناساندن آن پیچیده و سخت می شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: فاطمه زهرا(س) اولین شهیده مبارزه با نفاق است و امروز شهدایی که در نظام اسلامی در این راه جان باخته اند افشاگر منافقان بوده اند.

حجت الاسلام رئیسی اظهارداشت: جریان نفاق از اوایل پیروزی انقلاب شکل گرفت و با آوردن آیه قرآنی در آرم خود چهره مذهبی به خود گرفت تا نقشه های خود را پیاده کند.

وی یادآورشد: منافقان از ابتدای انقلاب به جای کمک به کشور با ثبت نام از جوانان و یارگیری در دانشگاهها، ادارات نفاق را فرماندهی کردند و چهره منافقانه خود را با تظاهر و دورویی پنهان کردند و با ادعای دین داری تلاش کردند در میان انقلابیون نفوذ کنند.

معاون اول قوه قضائیه بیان کرد: فعالیت فاز نظامی منافقین هم از 30 خرداد ماه سال 60 آغاز شد و در تهران گاهی اوقات تا 100 شهید توسط این از خدا بی خبران ترور شدند و هر کس که نشانی از دین و ایمان در ظاهر و اعتقادش بود هدف تیرهای نفاق این گروه ملحد قرار گرفت.

این مسئول قضایی افزود: هزاران بسیجی، کارمند، طلبه، کاسب، دانشجو به جرم حزب اللهی بودن توسط منافقان ترور شدند تا سلطه استعمار بازهم در کشور سایه افکند.

رئیسی اظهارداشت: امام راحل، شهید مطهری و آیت الله بهشتی منافقان را به خوبی می شناختند و به برکت خون شهدا چهره واقعی منافقان برای جهانیان هم برملا شد و رسوای دنیا شدند و امروز پلیدی منافقان بر همگان آشکار شده و رسوایی آنها در جهان آوازه شده است.


مطالب پربازدید سایت

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

حاج صادق آهنگران؛ مداح پیشکسوت اهل‌بیت(ع) و رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس

ثبت نام ۲۳ هزار شهید ترور، کاری ماندگار برای فرهنگ ایثار و شهادت است

روایت فرزند شهید هاشمی‌نژاد از زندگی پدر؛

از شاگردی آیت‌الله کوهستانی و بروجردی تا مبارزه و شهادت

جدیدترین مطالب

روایت فرزند شهید هاشمی‌نژاد از زندگی پدر؛

از شاگردی آیت‌الله کوهستانی و بروجردی تا مبارزه و شهادت

حاج صادق آهنگران؛ مداح پیشکسوت اهل‌بیت(ع) و رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس

ثبت نام ۲۳ هزار شهید ترور، کاری ماندگار برای فرهنگ ایثار و شهادت است

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

به‌مناسبت سالگرد یکی از خونبارترین جنایات منافقین

5مهر۱۳۶۰؛ روزی که منافقین در تهران به دنبال «تست عنصر اجتماعی» بودند

استفانو زکینلی، رسانه مستقل ایتالیایی لینترفرنتسا

منافقین؛ میان صهیونیسم و نئوفاشیسم

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان