برخی کشورها براي پیشگیری از بیداری ملت‌ها از تروريسم حمايت مي‌كنند

Zamaniمعاون امور بین‌الملل حوزه علمیه قم گفت: دنیای استکبار تصمیم دارد، مغزهای جهان اسلام را از بین ببرد تا روند فعالیت جریان‌های فرهنگی و سیاسی عمومی امت اسلامی را متوقف کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمدحسن زمانی در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی دومین کنگره بین‌المللی ۱۷۰۰۰ شهید ترور بيان كرد:‌ با توجه به اینکه موفقیت و پیشرفت امت اسلامی در گرو رهبران آگاه و شجاع آن است از این رو با حذف این رهبران فکری، طبیعتا امت اسلامی نیز از بین خواهد رفت لذا دنیای استکبار تصمیم دارد، مغزهای جهان اسلام را از بین ببرد تا روند فعالیت جریان‌های فرهنگی و سیاسی عمومی امت اسلامی را متوقف کند.

وي ادامه داد: ریشه مدیریت ترور و کشتار از اتاق فکر کشورهای استکباری، غربی و صهیونیستی است و گروه‌های انحرافی موسوم به گروه‌های اسلامی تنها بازی‌خوردگان آن‌ها هستند ازاين رو معتقدم این موضوع باید افشا شود تا دنیای اسلام متوجه شود این اتفاقات یک درگیری داخلی نیست بلکه نبردی بین اسلام و کفر است و این موضوع باید در قالب هر روشی از جمله برگزاری کنگره‌ها به گوش کشورهای اسلامی برسد.

معاون امور بین‌الملل حوزه علمیه قم درباره نقش و عملكرد سازمان‌هاي بين‌المللي در قبال مسئله تروريسم اظهار كرد: به هیچ کدام از سازمان‌های بین‌المللی نمی‌توان اعتماد کرد و دلبسته اقدامات آن‌ها شد اما با این وجود باید از ظرفیت همه این سازمان‌ها استفاده کرد چرا که امکان بهره‌گیری از آن‌ها وجود دارد. البته اين در حالی است که متاسفانه هنوز از طرف کشور ما اقدامی شکل نگرفته است و دشمنان ما و جریان‌های انحرافی با ده‌ها برابر ظرفیت از نهادهای بین‌المللی استفاده می‌کنند.

وی در مورد نقش کشورهای عربی در مواجهه با جریان‌های تکفیری نيز گفت: برخی از کشورهای منطقه اگر چه به طور ذاتی به گسترش جریان‌های تکفیری تمایلی ندارند اما به دلیل پیشگیری از بیداری ملت‌های مسلمان و جلوگیری از گسترش مقاومت و گفتمان انقلاب اسلامی، راهی جز حمایت از این جریان‌های تندرو و تکفیری ندارند.

زمانی افزود: متاسفانه کشورهای منطقه هنوز نتوانسته‌اند و یا نخواسته‌اند خطر گروه‌های تکفیری را درک کنند و به همین دلیل بنده همگرایی خاصی در منطقه نسبت به این موضوع مشاهده نمی‌کنم اما امید آن می‌رود گسترش فعالیت‌ها، روابط بین‌المللی و دیپلماسی قوی فرهنگی از سوی ایران بتواند زمینه‌ساز هماهنگی بیشتر در بین دولت‌های منطقه باشد.

وی درخصوص دلیل تفکیک تروریسم خوب از بد از سوی غربی‌ها گفت: آن‌ها معتقدند اگر تروریسم منجر به از بین‌بردن جریان‌های مخالف‌شان شود، خوب است و اگر به عنوان تهدید در مقابل منافع‌شان شناخته شود، بد است اما این موضع هیچ‌گاه منطقی نیست و آمریکا و رژیم صهیونیستی تا به امروز سردمداران ترور و کشتار در جهان بودند.

معاون امور بین‌الملل حوزه علمیه قم در خصوص برگزاري دومين كنگره بين‌المللي ۱۷۰۰۰ شهيد ترور تصریح کرد: برای هیچ‌کس قابل قبول نیست که ایران ۱۷۰۰۰ قربانی ترور داشته باشد.

وی افزود: پیشنهاد می‌کنم این آمار قابل تامل حداقل برای تنویر افکار عمومی در داخل کشور، مستندسازی شود تا نشان داده شود و مردم با چشم خود این آمار را ببینند، هم‌چنین این آمار را می‌توان در قالب روش‌های مختلف رسانه‌ای به دنیا منعکس کرد که یکی از آن‌ها برگزاری کنگره بین‌المللی شهدای ترور است.


مطالب پربازدید سایت

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

مطالب پربازدید بخش گفتگو

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

گفت‌وگو با وکیل پرونده تعدادی از قربانیان اقدامات این گروهک‌های تروریستی

جزئیات صدور اعلان قرمز اینترپل برای سران گروه‌های تروریستی کردی

«رابرت فانتینا» نویسنده و تحلیلگر آمریکایی - کانادایی

ترور رهبر ایران اشتباه محاسباتی بود و غرب را شرمسار کرد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان