برای اولین‌ بار صدای ایرانیان شنیده شد

153دومین کنگره بین‌المللی 17000 شهید ترور در 9 و 10شهریور 1394 با حضور رئیس‌جمهور، وزیر اطلاعات، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، رئیس‌دفتر، دستیار ویژه و معاون حقوقی رئیس‌جمهور، 400نفر از خانواده‌های شهدای ترور از سراسر کشور، 300 نفر از اساتید، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور به همت بنیاد هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) برگزار شد.

همچنین 27تن از اندیشمندان و صاحبنظران خارجی در حوزه تروریسم و 17نفر از سفیران کشورهای نروژ، واتیکان، لهستان، الجزایر، پاکستان، عراق، عمان، سوریه، افغانستان، ونزوئلا، مصر، لبنان، چین، کرواسی، اقلیم کردستان و نمایندگان حماس و حزب‌الله در این مراسم حضور داشتند.

 

 

آنچه که در ادامه می‌آید نظرات و دیدگاه‌های ‌برخی از مهمانان خارجی درباره این کنگره و سفر چندروزه به جمهوری اسلامی ایران است.

Adnan Serajدکتر عدنان السراج (رئیس مرکز توسعه رسانه‌ای عراق)

این مهمان عراقی با تمجید از برگزاری این کنگره گفت: در بسیاری از کنگره‌های بین‌المللی مهمانان خارجی اوقات خود را به‌تنهایی می‌گذرانند، اما در این اجلاس مهمانان با یکدیگر آشنا شدند و نشست‌های دوستانه چندنفره با یکدیگر برگزار می‌کردند.

 

 

Heysam Mozahemدکتر هیثم مزاحم (مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه بیروت)

این مهمان لبنانی نیز با تأیید اظهارات عدنان السراج گفت: تنوع ملیتی مهمانان را می‌توان از چهره‌های آنان به‌خوبی شناخت و این از محاسن کنگره به‌شمار می‌رود.

 

 

Sorayaدکتر ثریا سپه‌پور اولریش (کارشناس ارشد سیاست خارجی آمریکا و تحلیلگر حوزه تروریسم)

وی با ‌شگفت‌انگیز خواندن این کنگره بین‌المللی گفت: مطمئنم هرکدام از ما این همایش و قربانیان را هنگام دفاع از ایران به‌خاطر خواهیم داشت. قربانیان ایران دیگر یک چیز انتزاعی نیست. ما درد و رنج آنان را احساس کردیم. برای اولین بار صدای ایرانیان شنیده شد. از سایر مهمانان خارجی شنیدم که دردورنج ایران را فهمیدند و قربانی‌بودن آن را کاملا درک کردند. موزه دفاع مقدس بسیار جالب توجه و آموزنده بود. ما آمال جنگ را احساس کردیم.

بازدید از برج میلاد، بازتابی از آن چیزی بود که ایران می‌تواند با اتکای خود بسازد. من و سایر مهمانان خارجی از آمار قربانیان ترور بهت‌زده شده بودیم. این همایش همه ما را تحت تأثیر قرار داد و حال، ما اطلاعات بیشتری داریم و می‌توانیم بهتر از ایران دفاع کنیم.

Nalapatپروفسور مدهو نالاپات (مدیر دانشکده ژئوپلیتیک و رئیس کرسی مطالعات صلح یونسکو در دانشگاه مانیپال هند)

پروفسور نالاپات نیز ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این همایش گفت: از اولین لحظه ورودمان به ایران با گرمی و مهمان‌نوازی با ما برخورد شد. این رفتار بازتابی از فرهنگ و تمدن ایران است. موزه دفاع مقدس ما را با رنج مردم ایران و قدرت و شهامت آن‌ها آشنا کرد. صادقانه بگویم، من پیش از این دلیل ناراحتی و انزجار ایران از برخی کشورها را نمی‌فهمیدم؛ ولی اکنون در حالی به هند برمی‌گردم که دلیل آن را می‌دانم و از آلام مردم ایران باخبرم.

وی درخصوص همایش و نشست‌های علمی گفت: دعوت از تمامی افراد با دیدگاه‌های متضاد یکی از نکات مثبت این همایش بود. با اینکه برکسی پوشیده نیست من به آمریکا علاقه دارم، در این همایش به من اجازه اظهارنظر دادند و تلاشی برای ساکت‌کردن افرادی که از دشمنان ایران به نرمی سخن می‌گفتند صورت نمی‌گرفت. من در همایش‌هایی در آمریکا هم شرکت کردم؛ ولی متأسفانه در آنجا با دیدگاه‌های مخالف بااحترام رفتار نمی‌شود.

Erik Donseدکتر اریک دونسه (مدیر اندیشکده مرکز مطالعات اطلاعاتی فرانسه)

دکتر دونسه هم از سفرش به ایران ابراز خوشحالی کرد و گفت: اصلاً فکر نمی‌کردم ایران اینگونه باشد. تصویری که رسانه‌های غربی از ایران ارائه می‌دهند بسیار با واقعیت متفاوت است. تصور من این بود که در ایران در همه‌جا پلیس است.

 

 

Kaninghaymدکتر فینیان کانینگهام (کارشناس امور بین‌الملل و تحلیل‌گر مسائل خاورمیانه)

آقای کانینگهام نیز سفر خود به ایران را شگفت‌انگیز خواند و گفت: از مهمان‌نوازی بی‌نظیر ایرانیان و نکاتی که در کنگره آموختم شگفت‌زده شدم. به شما اطمینان می‌دهم که در آینده دراین‌باره بسیار بنویسم.

 

 

Abdolدکتر بهروز عبدالوند (استاد دانشگاه و عضو شورای روابط خارجی آلمان)

دکتر عبدالوند با تأکید بر ضرورت برگزاری کنگره بین‌المللی 17000 شهید ترور به‌صورت سالانه گفت: بااین کار می‌توان ضمن حفظ یاد شهدا، یک کنفرانس بامفهوم برای روابط عمومی و دیپلماسی عمومی ایران برگزار کرد. با توجه به اینکه کشور ما وارد فاز جدیدی از روابط بین‌الملل می‌شود این کنفرانس می‌تواند به محل بسیار مهمی برای تبادل‌نظر تبدیل شود که بار سیاسی آن کمتر و بار علمی آن بیشتر باشد. سرلوحه‌های یک کنفرانس علمی سیاسی می‌تواند روان‌شناسی ترور، تاریخ ترور، ترور به‌عنوان ابزار سیاسی و ترور به‌عنوان ابزار پیاده‌کردن منافع ژئوپلیتیک باشد.

 

Volchekدکتر آندره ولچک (نویسنده و فیلم‌ساز روسی ‌آمریکایی و فعال حقوق بشر)

ایشان در درجه اول از ایران حیرت‌زده بود و ‌گفت: شما مورد حمله غرب هستید؛ چراکه به فکر مردمتان هستید. وی از امکاناتی که در ایران بود از قبیل وسایل حمل‌ونقل عمومی بیش از پیش حیرت‌زده می‌شد.

وی همچنین ضمن ابراز تعجب از آمار قربانیان ترور در ایران ‌‌گفت: 17000 نفر در ایران جان خود را از دست داده‌اند و تقریباً هیچ‌کس در غرب نمی‌داند و از جنایت‌های منافقین و میزان قربانیانی که در اقدامات تروریستی این گروه ترور شده‌اند اطلاعی ندارد.

ایران ایستاده است و هیچ‌گاه در برابر حملات وحشیانه زانو نمی‌زند؛ چراکه تسلیم، آن را به بندگی و اسارت می‌کشاند.

Siiingدکتر بیلور سینگ (استادیار دانشکده علوم سیاسی دانشگاه ملی سنگاپور و کارشناس مطالعات تروریسم)

وی برگزاری دومین کنگره بین‌المللی 17000 شهید ترور را بایسته خواند و افزود: رسانه‌های دنیا تحت کنترل غرب خصوصاً آمریکا هستند و سالیان سال است که درباره شما دروغ می‌گویند. این کنگره در درجه اول تلاش کرد این دیدگاه را اصلاح کند که ایران هم یک قربانی تروریسم است.

به‌نظر من ایران باید برای اثبات سه موضوع تلاش بیشتری کند: 1. اینکه قربانی تروریسم است؛ 2. اینکه در مبارزه با تروریسم حرف برای گفتن دارد؛ 3. اینکه می‌تواند یک مرکز مطالعات تروریسم ایجاد کند.

 

 

 

 

Seyedدکتر سیدخطاب (استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل و کارشناس مرکز مطالعات تروریسم دانشگاه موناش ملبورن)

این استاد دانشگاه موناش نیز از سیاه‌نمایی رسانه‌های غربی علیه ایران گفت: تصویری که از ایران داشتم در این سفر تغییر کرد. من حدود 35سال است که در استرالیا زندگی می‌کنم. آن چیزی که از ایران دیدیم بسیار متفاوت بود از آنچه که می‌شنیدیم. ما با چشمان خود واقعیت را دیدیم. ما در این کنگره فهمیدیم که ایران نه‌تنها حامی تروریسم نیست؛ بلکه خود قربانی تروریسم است.


مطالب پربازدید سایت

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

مطالب پربازدید بخش خبر

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان