اغراض کوته‌بینانه مانع برخورد با تروریسم است

Khoshroo123

نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل: امروز همه دنیا می­دانند که کدام ذهنیت مخرب و پوچ، تغذیه کننده نیروی اهریمنی تروریسم است، و راه مقابله با آن را نیز می دانند. اما آنچه مانع از اقدام جدی شده است، اغراض کوته­ بینانه سیاسی و منافع خاص برخی افراد است.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تاکید کرد که جهان نیازمند تعهدی جهانی برای تغییر در جهت برقراری صلح است.

 غلامعلی خوشرو در مجمع عالی رتبه سازمان ملل متحد با موضوع فرهنگ صلح سخنرانی کرد. در این نشست که با حضور و سخنرانی بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد، رئیس مجمع عمومی سازمان و تعداد زیادی از مقامات کشورهای عضو سازمان برگزار شد، نمایندگان بیش از 50 کشور دیدگاه های خود را در خصوص مسئله صلح و فرهنگ آن بیان کردند.

خوشرو با اشاره به سالهای متمادی بحث و تبادل نظر در مورد صلح و تجارب گسترده حاصل از آن، به برخی عوامل موثر بر صلح همچون تاثیر توسعه نیافتگی بر صلح و ثبات، اهریمن افراطی‌گری و تروریسم، اهمیت احترام به حقوق بشر و آزادی­ های بنیادی، خلع سلاح و ضرورت امحای کامل سلاح­های کشتار جمعی، بویژه سلاح­های هسته­ ای و دیگر مواردی پرداخت که به شکلی صلح را تقویت کرده یا مانع از آن می­شوند.

وی افزود: آنچه امروزه جهان بدان نیازمند است، تعهدی جهانی برای تغییر در جهت صلح است. باید تغییری بنیادی در شیوه ­ها و رفتارهای قدیمی، معمول و تکراری ایجاد شود تا جهانی عادلانه­ تر، اخلاقی­ تر و دموکراتیک تر شکل بگیرد زیرا که لازمة صلح پایدار، عادلانه بودن آن است.

خوشرو با اشاره به جنایات گروه­های تروریستی نظیر داعش، بوکوحرام، القاعده و جبهه النصره در گوشه و کنار جهان، افزود صلح واقعی را تنها می­توان از طریق کاشتن بذر خرد، احترام به دیگران در ذهن انسانها ایجاد کرد. وی اظهار داشت: کسانی که هویت یا قدرت خود را بر پایه تقابل، طرد و تکفیر قرار می­دهند ذاتا با مدارا و صلح مخالف­ اند. امروز همه دنیا می­دانند که کدام ذهنیت مخرب و پوچ، تغذیه کننده نیروی اهریمنی تروریسم است، و راه مقابله با آن را نیز می دانند. اما آنچه مانع از اقدام جدی شده است، اغراض کوته­ بینانه سیاسی و منافع خاص برخی افراد است.

نماینده دائم کشورمان راه­های پیشبرد آرمان صلح را توقف حمایت از جنگ­ طلبان، پایان اشغال­گری، دست کشیدن از ذهنیت­ هایی که به دنبال سلطه و برتری­ جویی فرهنگی و نظامی است و نیز احترام به دیگران، اعم از ملت­ها، شیوه­ های زندگی و ایده­ ها دانست و گفت برای تحقق صلح اصیل، مراکز قدرت باید بپذیرند که مشکلات جهان را با توسل به قدرت نظامی نمی­ توان حل کرد.

خوشرو در پایان سخنان خود با اشاره به ابتکار کشورمان در طرح ایده «جهان علیه افراطی­ گری و خشونت» که در قالب دو قطعنامه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تصویب همه کشورهای جهان رسیده است، بار دیگر بر دعوت کشورمان از همه ملت­ها برای اتحاد در جهت آرمان صلح تاکید کرد.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

مطالب پربازدید بخش خبر

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان