اظهارات متهمین درباره بمب‌گذاری در بانک سامان کیان‌پارس اهواز

Motahaminعلی‌رضا عساکره(ابوحسن)، عضو شناسایی و بمب‌گذار بانک سامان: «متولد سال 1357، ساکن ماهشهر هستم و تا دوم راهنمایی درس خواندم. به جرم بمب‌گذاری در بانک سامان دستگیر شدم.»

مطیری‌نژاد: «یکی از افراد عملیات‌کننده در بانک سامان کیان‌پارس، علی‌رضا عساکره بود که رهبر تشکیلات، حبیب نبگان با او آشنایی و جلسه داشت و بعد به ابویاسر، یکی از اعضا، او را معرفی می‌کند.»

چعب‌پور: «مشکل ما بمب‌گذاری در بانک سامان بود چون از منطقه گلستان رد می‌شد و به منطقه امانیه می‌رسید و تا گلستان چندین ایست و بازرسی داشت. گفتم ممکن است که او گیر کند، یعنی اگر در ایست و بازرسی‌ها متوقف می‌شد احتمال گیرکردن او صددرصد بود. قرار شد که ابونزار این کیف را ببرد.»

بنی‌تمیم: «سوار صندلی جلوی ماشین علی شدم و کیف بمب بانک سامان را به من دادند. قبل از آن ابوطارق به من گفت اگر دستگیرت کردند همان جا تو را می‌کشم. برای بمب‌گذاری بانک سامان، ابوطارق حمایت و مسلح بود و باید از ابوحسن حمایت می‌کرد. ابوحسن باید داخل بانک می‌رفت و بمب را کار می‌گذاشت.»

عساکره: «علی مطیری‌نژاد من را به فلکه ساعت رساند. گفت آن ماشین را می‌بینی؟ گفتم آره. گفت اینها به کیان‌پارس می‌روند. با آن‌ها برو و سر خیابان کیان‌پارس بانک را می‌بینی بعد پیاده می‌شوی و بغل کیوسک بایست و یک نفر برای تو کیف را می‌آورد. ساعت نه، نه‌ونیم بود.»

بنی‌تمیم: «به کیان‌پارس که رسیدیم، ابوطارق به راننده گفت همین جا پیاده می‌شویم. به سمت مخالف بانک سامان رفتیم. آنجا مغازه‌ای بود. من رفتم داخل مغازه و مقداری کیک خریدم. منتظر بودم که ابوطارق بیاید و کیف بمب‌گذاری را از من بگیرد. ابوطارق در حالی که با تلفن صحبت می‌کرد آمد و کیف را از من گرفت.»

ابوطارق: «ابوحسن را دیدم که خیلی نزدیک ما بود. کیف را ابونزار گرفتم و تحویل ابوحسن دادم.»

مطیری‌نژاد: «رأس ساعت نه و پنجاه دقیقه، علی‌رضا بمب را از ابوطارق گرفت که او هم در ساعت نه‌ونیم از ابونزار گرفته بود و داخل بانک رفت.»

عساکره: «سیم‌ها را وصل کردم و کیف حامل مواد منفجره بانک سامان آماده انفجار بود. یعنی آن را به کار انداختم. بعد کیف را برداشتم و به طرف بانک رفتم که آن موقع ابوطارق به طرف من آمد. به ساعت دستی‌اش اشاره کرد و برگشت. مقداری عصبانی شده بود. داخل بانک رفتم و دیدم داخل بانک، پنج، شش نفر کارمند بودند و مردم عادی دیگر. می‌دانستم که دیگر بعد از انفجار چه می‌شود! کیف را گذاشتم، یک دقیقه بلند شدم و کارتی را گرفتم و نشستم و بعد ابوطارق بلند شد و رفت. من هم بعد از یک دقیقه یا کمتر رفتم. هر دو حرکت کردیم به سمت خیابان اصلی و سوار ماشین شدیم و به طرف چهار شیر رفتیم.

مطیری‌نژاد: «در تشکیلاتی که فعالیت می‌کردم، خیلی‌خیلی سرّی بود که حدود شش سال فعالیت می‌کرد و همه فعالیت‌هایمان زیرزمینی بود. فعالیت‌هایی که انجام می‌دادیم کاملاً سری و با حفاظت کامل بود و خیلی رعایت می‌کردیم. من که در مقابل شما هستم و اخیراً گیر افتاده‌ام به اوج مسیری که طی کردم، رسیدم. من، رهبر و سرگروه بودم و همه اعضای دیگر، زیرمجموعه من بودند. می‌خواهم به کسی این راه را طی می‌کند، بگویم که این راهی که داری می‌روی، اشتباه است و راه برگشت خیلی آسان‌تر و راحت‌تر از راهی است که به اوج برسی و مثل من اینجا دستگیر شوی و خانواده‌ات را از دست بدهی.»

 


مطالب پربازدید سایت

انتقاد شدید از تروریسم دولتی آمریکا و رژیم صهیونیستی

دبیرکل بنیاد هابیلیان: ایران با ۲۳ هزار شهید، نیم‌قرن قربانی تروریسم است

دبیر ستاد حقوق بشر در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

هزاران شهروند ایرانی در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

جبهه ترور شکست خورد؛ ایران برای پاسخگو کردن تروریست‌ها مصمم است

یادداشت دبیرکل بنیاد هابیلیان به مناسبت روز جهانی قربانیان تروریسم و بزرگداشت شهدای ترور ایران

از روز جهانی قربانیان تروریسم تا روز ملی مبارزه با تروریسم؛ دهه‌ای که باید از شعار به عمل برسیم

دست‌نوشته های شهید ربابه اسماعیلی

شهادت همیشه بودن است

جدیدترین مطالب

دست‌نوشته های شهید ربابه اسماعیلی

شهادت همیشه بودن است

یادداشت دبیرکل بنیاد هابیلیان به مناسبت روز جهانی قربانیان تروریسم و بزرگداشت شهدای ترور ایران

از روز جهانی قربانیان تروریسم تا روز ملی مبارزه با تروریسم؛ دهه‌ای که باید از شعار به عمل برسیم

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

جبهه ترور شکست خورد؛ ایران برای پاسخگو کردن تروریست‌ها مصمم است

دبیر ستاد حقوق بشر در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

هزاران شهروند ایرانی در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند

انتقاد شدید از تروریسم دولتی آمریکا و رژیم صهیونیستی

دبیرکل بنیاد هابیلیان: ایران با ۲۳ هزار شهید، نیم‌قرن قربانی تروریسم است

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان