استقبال بی‌نظیر از نمایشگاه تزویر و تحجر

Boostan 1بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، نمایشگاه تزویر و تحجر را در بوستان امیریه ۳۱ در منطقه ۱۲ مشهد به مدت یک هفته برپا نمود.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان (خانوادۀ شهدای ترور کشور) این نمایشگاه که به بررسی زمینه‌های شکل گیری و انحرافات فکری و عملی فرقه ضاله بهائیت و انجمن منحرف حجتیه پرداخت، مورد استقبال بی‌نظیر شهروندان مجتمع‌های مسکونی خصوصا نوجوانان و جوانان مواجه شد.

بر پایه این گزارش در این نمایشگاه ابعاد ناشناخته‌ای از فرقه ضاله بهائیت با موضوعاتی از قبیل نگاهی به تاریخچه فرقه ضاله بهائیت، نگاه به برخی اعتقادات بهائیان، تحری حقیقت در تشکیلات بهائیت، نظر حضرت امام خمینی (ره) درباره بهائیت، تشکیلات بهائیت و جنگ اعراب و اسرائیل در قالب عکس و پوستر برای آشنایی عموم مردم درمعرض نمایش قرار گرفت.

این گزارش می‌افزاید از محورهای این نمایشگاه پوستر، حجتیه و جنگ تحمیلی، اشتراکات فکری حجتیه و منافقین، حجتیه و ارتباط با ساواک، منابع مالی حجتیه، اسلام مرفهین بی‌درد، آشنایی با افکار انحرافی انجمن حجتیه و ضربات روحانیت ناآگاه حجتیه به اسلام بود.

Boostan 2هم‌چنین در پوسترهای مربوطه، بیانات رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) درباره آسیب‌ها و ضررهایی که انجمن حجتیه به اسلام و انقلاب زده و خطراتی که این گروه انحرافی برای مذهب تشیع داشته، ضدیت حجتیه با ولایت فقیه و ادعاهای دروغین این انجمن مبنی بر پیروی از امیرالمومنین علی (ع) و امام وقت (عج)، در معرض دید مردم به نمایش گذاشته شد.

آشنائی با روند شکل‌گیری فرقه بهائیت، بهائیت و رژیم ستم شاهی، نقش بهائیت در تشکیل رژیم صهیونیستی، ارتباط تنگاتنگ فرقه ضاله بهائیت با سرویس‌های اطلاعاتی، برخی احکام ساختگی و انحرافات اخلاقی فرقه بهائیت، روش‌های اغوا و جذب در این فرقه، از جمله مباحثی بود که در حاشیه این نمایشگاه و توسط کار‌شناسان مورد بحث قرار گرفت.

گفتنی است جزء خوانی قرآن کریم و ایستگاه نقاشی برای کودکان از برنامه‌های جنبی نمایشگاه تزویر و تحجر بود.

شایان ذکر است بنیادهابیلیان با برپایی غرفه در بوستان امیریه۳۱ به دنبال این است تا از طریق اطلاع‌رسانی جوانان و نوجوانان و بازدیدکنندگان این نمایشگاه را با زوایای مختلف فعالیت‌های دو جریان انحرافی انجمن حجتیه و فرقه بهاییت آشنا کند که در این راستا اقدام به توزیع بروشور و سی‌دی اطلاع‌رسانی نمود.Boostaqn 3


مطالب پربازدید سایت

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

جدیدترین مطالب

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان