شهيد حسين‌امامي



شغل: عضو شاخه دانش‌آموزی حزب جمهوری‌اسلامی
سن: ۱۸ سال
وضعیت تأهل: مجرد
محل شهادت: خیابان ولی‌عصر
تاریخ شهادت: ۱۳۶۰/۷/۵
زندگی‌نامه

شهید حسین‌امامی در سال ۱۳۴۲ در خانواده‌ای مذهبی در شهر تهران دیده به‌جهان گشود. شش ساله بود که تحصیلات ابتدایی را شروع کرد و پس از چند سال به مطالعه کتب اسلامی رو آورد. با اوج گیری انقلاب شکوهمند اسلامی روحی تازه در او دمیده شد و گوئی تولدی دوباره یافت.
پس از پیروزی انقلاب، فعالیت های سیاسی گسترده خود را آغاز نمود و به صف یاران وفادار امام در حزب جمهوری اسلامی پیوست. هم زمان با اوج‌گیری تلاش‌های خائنانه کفار و منافقین و محاربه آنان با جمهوری اسلامی‌، فعالیت سیاسی حسین علیه کفار وابسته به شرق و غرب شدیدتر شد و در عین حال با قوام گرفتن زیر بنای اسلامی و اعتقادی‌اش مبدل به سربازی جان بر کف و رشید در راه اسلام و امام گردید.
فعالیت‌های گسترده مذهبی‌سیاسی فرصت ادامه تحصیل را از وی گرفت و به‌همین علت زندگی شخصی خود را تا‌حد‌امکان خلاصه نمود و خود را وقف خدمت به اسلام و امام امت کرده بود. سرانجام با اخذ دیپلم متوسطه فرصت بیشتری برای خدمت به انقلاب پیدا کرد و با قلبی پر از ایمان و اندیشه برخاسته از مطالعات‌اسلامی و دستی پر از تجربه وارد عمل شد.
اما افسوس که دشمنان اسلام فرصت را از این سرباز فداکار اسلام گرفتند و در عنفوان جوانی حجله‌اش را به خون آراستند. شهید امامی خطی خوش و طبعی لطیف داشت و آثار به‌جا مانده از وی حاکی از روح پر‌شور و حساس وی می باشد.

شهادت‌نامه

در روز ۵ مهر ۱۳۶۰ جمعی از بهترین فرزندان قرآن و اسلام به دست منافقین آمریکایی به خاک و خون کشیده شدند و ورق ننگ آور دیگری بر کارنامه سیاه این گروهک وابسته افزوده گردید. برادر حسین امامی در زمره این شهیدان بود.
او در آن روز که استکبار جهانی با استفاده از مزدوران داخلی‌اش با تمام قوا به میدان آمده بود تا به خیال باطل خود ضربه‌ای بر پیکر انقلاب وارد سازد، به میدان آمد و دید چگونه این فرومایگان، آتش به روی مردم و عابرین می‌گشایند و در مهد شهیدان به نفع امیال و اهداف آمریکا شعار می‌دهند و لذا به مقابله با آنها شتافت و در این راه مرگی سرخ را پذیرا شد. مرگی که شایسته همه حسینیان زمانه است.
پزشکی قانونی علت شهادت وی را به شرح زیر گزارش کرده است:
«جنازه متعلق به مردی است جوان ، حدود ۲۰ ساله است که در معاینه محل اصابت یک گلوله به سر و یکی به ران مشاهده شد. این ضایعات سبب مرگ متوفی شده است.»
حسین‌امامی برای اسلام به دنیا آمد، برای اسلام زندگی کرد و برای اسلام به شهادت رسید و در عروجی خونین به دیدار معبود شتافت تا با سیدالشهداء انقلاب‌اسلامی، بهشتی مظلوم همجوار گردد.

شهیدان آب را تطهیر کردند شهیدان شوق را تعبیر کردند
چو دل بستند ، نگسستند هرگز شهیدان عشق را تفسیر کردند

مزار شهید: بهشت زهرا ، قطعه ۲۴ ، ردیف ۹۶ ، شماره۴۲

منبع: پیروان حق و باطل، انتشارات دادسرای انقلاب اسلامی تهران، چاپ اول، پاییز ۱۳۶۵، ج ۷.