حماسه ۶ بهمن آمل، سند افتخار مردم ولایت‌مدار و انقلابی مازندران است


معاونت فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستادکل نیروهای مسلح با گرامیداشت سالروز حماسه مردم آمل در ۶ بهمن سال ۱۳۶۰ گفت: حماسه ۶ بهمن آمل، سند افتخار مردم ولایت‌مدار و انقلابی مازندران است.

به گزارش معاونت فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستادکل نیروهای مسلح، سردار سیدمسعود جزایری اظهارداشت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ضمن سقوط رژیم شاه استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی، پیامدهای شگرف و نگران کننده‌ای در حوزه منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای برای ابرقدرت‌های زمان به ویژه آمریکا به همراه داشت و آنان را وادار کرد صف‌آرایی تمام عیاری را علیه ملت ایران تدارک و در اشکال مختلف آن را عملیاتی کنند.

وی افزود: استکبار جهانی از فردای پیروزی انقلاب تدریجا در پهنه ایران اسلامی، سه جبهه جنگ و جدال را برابر ملت ما گشودند، آن‌ها ابتدا با سوءاستفاده از وضعیت خاص روزها و ماه‌های اولیه استقرار نظام در کردستان، گنبد، خوزستان، سیستان و بلوچستان، ضد انقلاب و مزدوران و بقایای رژیم پهلوی را به غائله آفرینی فراخواندند و سپس جبهه گسترده‌تری به نام جنگ تحمیلی را برای جلوگیری از ثبات و استحکام نظام نوپا ایجاد کردند تا با مشغول ساختن نیروهای انقلاب در میدان‌های مقابله با اشغالگران بعثی، زمینه‌های براندازی نظام و شکست انقلاب و تسلیم ملت ایران را فراهم آورند.

سردار جزایری در ادامه با اشاره به تحولات و وقایع سال ۶۰ و فرار بنی‌صدر و رجوی و علنی شدن مشی مسلحانه ضد انقلاب و منافقین و کلید خوردن سناریوی ترور و ناامنی‌ها خاطرنشان کرد: پس از جنایات ۳۰ تیر ماه سال ۶۰ در تهران و افزایش اقدامات تروریستی برای حذف برجستگان و شخصیت‌های ممتاز انقلاب، که متعاقبا ضد انقلاب برای جلوگیری از گرفتار آمدن در تور دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی و ایجاد تحرکات جدید، به جنگل‌های شمال کشور گریختند تا به زعم خود"جهبه سوم" را مقابل ایران اسلامی بگشایند.

این مقام ارشد نظامی افزود: گروهک ضد انقلاب موسوم به "اتحادیه‌ کمونیست‌های ایران" با تهیه طرحی مبتنی بر الگوهای کمونیستی، درصدد تسلط بر روستاهای موجود در جغرافیای جنگل و به اصطلاح ایجاد اتصال و یکپارچگی بین آن‌ها برای ورود به صحنه تهدید و تصرف شهرها برآمدند.

سرتیپ جزایری با ذکر توهم سران اتحادیه کمونیست‌ها و نادیده انگاشتن ظرفیت‌های دینی و مذهبی مردم منطقه و توسل به شیوه‌های تجربه شده و شبیه‌سازی فریبنده در طراحی و اجرای اقدام خیانت بار خود گفت: کمونیست‌های بی‌خرد و ضد انقلاب با سازماندهی حدود ۱۰۰ تن از اعضای خود و دیگر عوامل مزدور به خیال باطل قصد داشتند شهر آمل را به تصرف درآورند.

وی ادامه داد: آن‌ها در شب ششم بهمن ماه سال ۶۰ همزمان با سالروز به اصطلاح انقلاب سفید شاه با ورود به شهر آمل، حمله به مردم و مراکز و مقرهای استقرار نیروهای انقلاب و به طور مشخص سپاه، بسیج و فرمانداری را آغاز کردند.

رییس ستاد تبلیغات دفاعی کشور افزود: با تمهیداتی که توسط سپاه و مدافعان انقلاب اندیشیده شده بود تا صبح برابر حملات مهاجمان، مقاومت و پایداری در دستور کار قرار گرفت، اما با روشن شدن هوا و حضور فداکارانه و بی‌محابای مردم در سنگرهای دفاع از شهر، ابتکار عمل به دست گرفته شد و با یک طرح‌ریزی هوشمندانه و حملات کوبنده و برق آسا، بساط ضد انقلاب و جنایتکاران برچیده شد و با هلاکت و زخمی شدن حدود ۹۰ نفر و دستگیری مابقی مهاجمان، مردم آمل دمار از روزگار آنان درآوردند.

سردار جزایری، اراده، مشارکت و فداکاری مردم متدین و ولایت‌مدار در همراهی با پاسداران انقلاب و مدافعان شهر و سرانجام خنثی‌سازی توطئه ضد انقلاب را حیرت‌انگیز توصیف و تصریح کرد: مردم در این صحنه نقش‌آفرین اصلی بودند به گونه‌ای که می‌توان گفت حماسه ساز اقعی این معرکه مردمان غیوری بودند که دل در گرو انقلاب و ولی فقیه زمان خود، حضرت امام عزیز داشتند، زنان و مردان شجاعی که برای دفاع از آمل به مثابه تمامیت انقلاب بپا خاستند و سنگرهای دفاعی فراوانی را برابر محاربان ایجاد کردند.

سرتیپ جزایری خاطرنشان کرد: این عظمت و درخشندگی آن چنان خیره کننده بود که حضرت امام خمینی (ره) در وصیت‌نامه سیاسی الهی خویش از حماسه فداکاری و بیداری مردم آمل یاد کرده است.

وی اوج مقاومت و حضور مردمی را از ویژگی‌ها و نکات برجسته و الهام‌بخش این حادثه بزرگ دانست و بیان کرد: از خطاهایی که می‌تواند باعث نادید گرفتن این حماسه‌های تاریخ ساز و نیز محروم کردن نسل‌های تشنه آگاهی و عبرت از گذشته تاریخی و پرافتخار این کشور شود، غفلت از یادآوری دائمی و تبیین مستمر این حوادث آموزنده است.

سردار جزایری افزود: حماسه سال ۶۰ آمل سند افتخار مردم انقلابی و ولایی استان مازندران است و ضرورت ماندگارسازی آن می‌طلبد تا رسانه‌ها با توجه به ظرفیت فوق‌العاده این واقعه به تولیداتی درباره آن مبادرت ورزند.

وی با مقایسه فتنه‌های سال ۶۰ با فتنه سال ۸۸ و تبیین نقاط اشتراک و مشابهت‌های آنها تاکید کرد: براندازی نظام، به شکست کشاندن انقلاب و فراهم سازی شرایط برای حضور مجدد بیگانگان، مقدرات کشور و ملت ایران و حاکم کردن حکومتی سکولار و غیردینی از هدف‌های مشترک طراحان و مجریان فتنه در هر دو مقطع تاریخی به شمار می‌رود که بحمدالله با الطاف الهی، هوشمندی و درایت رهبری و بصیرت و هوشیاری مدافعان انقلاب و مردم عزیز به شکست انجامید.

معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در پایان اظهار کرد: محاسبه و تحلیل غلط ضد انقلاب از ملت ایران و پایبندی و اعتقاد مردم به آرمان‌های دینی و انقلابی و نیز عدم درک صحیح ضدانقلاب از حمایت و اطاعت همه جانبه ایرانیان مسلمان و انقلابی از ولایت و رهبری معظم انقلاب، اشتباه استراتژیکی است که همواره آن را مرتکب و ناکامی خود را در پروسه دشمنی با ایران اسلامی سبب شده‌اند.