نظر امام جمعه، فرماندار و نماینده مردم آمل درباره حماسه ۶ بهمن

عزت الله یوسفیان ملا، نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی، امروز در جلسه شورای اداری آمل که در سالن اجتماعات شهدای حماسه اسلامی ۶ بهمن این شهرستان برگزار شد با بیان این که حماسه ۶ بهمن سال ۶۰ آمل یک اثر تاریخی و ماندگار است، گفت:این حماسه ارزنده به عنوان سندی والا در راستای رشادت و دلاورمردی مردم شهر هزارسنگر آمل به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به این که مردم آمل عشق و ارادت وصف ناپذیر خود به نظام مقدس جمهوری اسلامی را در این حماسه ارزنده به اثبات رساندند، بیان داشت: حماسه ۶ بهمن سال ۶۰ به منظور حفظ و حراست از مجموعه آرمان های مقدس نظام اسلامی شکل گرفت.
یوسفیان ملا با تاکید بر این که باید ابعاد حماسه اسلامی مردم آمل حفظ و تبیین شود، خاطرنشان کرد: این حماسه به عنوان برگی زرین در تاریخ انقلاب اسلامی است که مردم آمل با بصیرت و آگاهی والایی آن را رقم زدند.

نماینده مردم آمل در مجلس با بیان این که تاخیر در ارائه بودجه برای کشور مشکل آفرین می باشد، گفت: تاخیر در این امر پذیرفتنی نمی باشد و چنین امری موجب آسیب رساندن به بخش های گوناگون من جمله مسائل عمرانی می شود.

وی با اشاره به این که نمایندگان مجلس به عنوان وکلای مردم و بیان کننده مشکلات آنان هستند، بیان داشت: باید مشکلات موجود در کشور را بیان کنیم تا برای رفع آن چاره اندیشی شود و همگان در برابر این مردم که همیشه پای آرمان های مقدس انقلاب اسلامی ثابت قدم بودند مسوول بوده و باید به آنان پاسخ گو باشیم.

یوسفیان ملا با تاکید بر این که اقدامات ما نباید به گونه ای باشد که مردم متضرر شوند، خاطرنشان کرد: اقدامات همه ما باید در راستای رفع مشکلات مردمی بوده و در این راستا اهتمام ارزنده ای در میان قوای کشور و مسوولان وجود داشته باشد.

یدالله اکبرزاده، رییس ستاد بزرگداشت حماسه اسلامی ۶ بهمن سال ۶۰ آمل، امروز در جلسه شورای اداری آمل که در سالن اجتماعات شهدای ۶ بهمن شهرستان برگزار شد با بیان این که حماسه مردم آمل به عنوان برگ زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی به ثبت رسیده است، گفت: مردم آمل در این حماسه نشان دادند که همیشه پیرو ارزش های والای انقلاب اسلامی بوده و به مقابله با دشمنان نظام خواهند پرداخت.

اکبرزاده با تاکید بر این که حماسه مردم آمل برگرفته از فرهنگ عاشورایی بود، بیان داشت: این حماسه ارزنده همانند دیگر یوم الله های انقلاب اسلامی با پیروی از پیام ارزنده حضرت اباعبدالله الحسین(ع) شکل گرفت.

رییس ستاد بزرگداشت اسلامی حماسه ۶ بهمن با اشاره به این که عصر روز ۱۸ آبان قرار بود تا حمله نهایی به شهرستان آمل صورت گیرد، گفت: در یک گشت معمولی که منجر به شهادت شهید ولی الله کارگر شد منافقان فکر کردند که شهر آماده است و به این منظور عقب نشینی کردند.

فرماندار آمل با بیان این که منافقان با افکار باطل خود در روز ۶ بهمن به شهر آمل حمله کردند، بیان داشت: مردم آمل با بصیرت و معرفتی ارزنده چنان حماسه ای را آفریدند که حضرت امام خمینی(ره) در وصیت نامه خویش این حرکت را به عنوان اقدامی عملی در راستای حمایت از ارزش های انقلاب اسلامی قلمداد کردند.

اکبرزاده با بیان این که حماسه اسلامی مردم آمل به سبب بصیرت وصف ناپذیر مردم این دیار بوده است، گفت: مردم آمل در این روز حماسی با تقدیم ۴۰ شهید به انقلاب اسلامی نشان دادند که در راه ثبیت آرمان های والای آن ثابت قدم هستند.

بردار دو شهید حماسه ۶بهمن آمل با اشاره به این که حوزویان و دانشگاهیان باید در راستای حفظ و ماندگاری حماسه آمل اقدامات شایان توجهی را داشته باشند، خاطرنشان کرد: ریشه یابی ارزنده ای باید راجع به حماسه اسلامی ۶ بهمن صورت گیرد تا این حماسه ارزنده به عنوان درسی از رشادت و ایثار برای نسل آینده ایران اسلامی شود.

رییس ستاد بزرگداشت حماسه اسلامی ۶ بهمن با تاکید بر این که برنامه های بزرگداشت حماسه اسلامی مردم آمل باید به صورت فرا استانی شود، گفت: همگان باید در راستای ماندگاری این حماسه ارزنده تلاش نموده تا برای همیشه تاریخ جاویدان بماند.

اکبرزاده با بیان این که یک فصل از دانشنامه استان مازندران به حماسه اسلامی ۶بهمن سال۶۰ آمل اختصاص یافت، بیان داشت: اساسنامه بنیاد ششم بهمن آمل در حال پیگیری است و تلاش می شود تا این بنیاد در شهرستان آمل تشکیل و ثبت شود.

وی با اشاره به این که دبیرخانه دائمی حماسه اسلامی آمل در شهرستان مستقر شده است، گفت: این دبیر خانه در طول سال نسبت به اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و پژوهشی اقدام می کند.

حجت الاسلام محمدعلی رحمانی آملی، امام جمعه آمل، دیروز در خطبه های نماز جمعه شهرستان با بیان این که پوشش تقوا سبب می شود تا انسان بر همه مشکلات فائق آید، گفت:تقوا می تواند زمینه ساز حرکت انسان در راستای سعادت و تکامل معنوی باشد.

وی با اشاره به این که انسان بسیار مهم است که باید قدر خود را بداند و جان پاک خود را فدای امور باطل نکند، بیان داشت: آدمی باید درصدد باشد تا به سمت امور خوب رهسپار شده و در مسیر بهترین ها حرکت کند.

حجت الاسلام رحمانی آملی با تاکید بر این که انسان باید ایمان را در جان خود نهادینه نماید تا بتواند به قرب الی الله دست یابد، خاطرنشان کرد: آدمی باید در تلاش باشد تا ایمان خود را تحکیم نموده و اهتمام وافری را در این امر داشته باشد.

امام جمعه آمل با بیان این که انسان باید مراقب اعمالی که انجام می دهد باشد، گفت: سرنوشت انسان به دست خود اوست که باید سعی کند تا ارزنده ترین امور را برای خود رقم زند.

استاد حوزه علمیه آمل با اشاره به این که سخن انسان باید همراه با عمل باشد، بیان داشت:انسان باید درصدد باشد تا عمل گرایی را در زندگی خود تحکیم نموده و تنها به شعار و سخن اکتفا نکند.

وی با بیان این که انسانی که می خواهد مومن شود به عناوین او بستگی ندارد و باید به دنبال واقعیت ها باشد، خاطرنشان کرد: انسانی که به دنبال حل مشکلات مردمی نباشد نمی تواند به مراتب والا دست یابد و آدمی باید در راستای رفع امور مردمی کوشا باشد.

حجت الاسلام رحمانی آملی با تاکید بر این که انسانی که به مقدار کم تقوا اکتفا کند نمی تواند به پیشرفت دست یابد، گفت: آدمی باید در تلاش باشد تا به بالاترین مراتب و قله های معنویت دست یابد.

امام جمعه آمل با بیان این که حماسه آمل سند ولایت مداری دیار علویان است، بیان داشت: منافقان نیتشان این بود تا آمل را فتح کرده و بدین وسیله سراسر کشور را به دست آورند ولی مردم آمل حرکتی انجام دادند که برای همیشه تاریخ به یادگار خواهد ماند.

استاد حوزه علمیه آمل با اشاره به این که مردم آمل در حماسه ۶ بهمن سال ۶۰ اثبات کردند که در راستای حفظ و تحکیم ارزش های والای اسلامی ثابت قدم هستند، گفت: حماسه اسلامی آمل نقش زرین دیگری بر تاریخ پرافتخار ایران اسلامی رقم زد که در وصیت نامه سیاسی الهی حضرت امام خمینی(ره) درج گردید.

وی با تاکید بر این که برنامه های هفته گرامیداشت حماسه اسلامی آمل باید به بهترین نحو ممکن برگزار شود، خاطرنشان کرد: شهدا رفتند و اینک ما باید ادامه دهنده راه والای این عزیزان باشیم.

منبع: هراز نیوز