یک گروه تروریستی در آبادان دستگیر شد

Dastgiriرئیس کل دادگستری خوزستان با بیان این‌که اشراف اطلاعاتی خوبی در استان برقرار است، گفت: با هوشیاری مأموران امنیتی استان، افرادی که به دنبال راه‌انداختن حادثه تروریستی در شهرستان آبادان بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان به نقل از ایرنا، فرهاد افشارنیا به مناسبت هفته قوه قضاییه در دیدار مسئولان قضایی دادگستری استان خوزستان و مدیران ادارات تابعه دستگاه قضایی با آیت‌الله موسوی جزایری، اظهار داشت: این استان به لحاظ استعدادها و ظرفیت‌هایی که دارد، از جایگاه ویژه و ممتازی برخوردار است که همین فرصت‌ها می‌تواند تبدیل به تهدید شود.

افشارنیا ادامه داد: آخرین حادثه‌ای که امنیت استان را مخدوش کرد حادثه مربوط به حمیدیه است که از سوی فریب‌خوردگان و اراذل‌و‌اوباش رقم خورد و در کمتر از 20 روز از تاریخ وقوع حادثه با همکاری دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و بازپرسان پرونده، متهمان شناسایی و دستگیر شدند که امیدواریم ظرف روزهای آینده به سرانجام برسد.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان