یادواره شهید سید نور خدا موسوی در بروجرد برگزارشد

N83120500 72693919

به گزارش هابیلیان و به نقل از ایرنا، معاونت پژوهش موسسه روایت سیره شهدای قم در این مراسم گفت: قصه مادران و همسران شهدای تاریخ هیچگاه تمام شدنی نیست.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدباقر نادم با بیان اینکه همسران و مادران شهدا از جنس زینب کبری(س) هستند افزود: در عصر معاصر همسران و مادران شهدایی وجود دارند که مانند مادر وهب ( از شهدای کربلا) دشمنان را ناامید کنند.
معاونت پژوهش موسسه روایت سیره شهدای قم گفت: امروز برگزاری یادواره شهدا از افتخارات نظام است چراکه مکتب اسلام و دانشگاه جبهه، افرادی را تغییر یا پرورش داد که در دوران طاغوت بزرگ شده بودند.
حجت الاسلام نادم با اشاره به اینکه به کربلا رفتن و به کربلا رسیدن خون می خواهد افزود: شهدا خون دادند و امروز کربلا رفتن برای ما راحت شده است.
وی اضافه کرد: شهدا اکنون و در زمان حیات رسالت خود را به خوبی انجام می دهند و چراغی برای هدایت انسان‌ها هستند.
همسر شهید سید نور خدا موسوی نیز گفت: این شهید بزرگوار چراغ راه بسیاری از جوانان این مرز و بوم بوده است.
کبری حافظی افزود: شهید زنده سیدنورخدا در دوران حیات خود میعادگاه هزاران جوان بود که راهشان را با ملاقات وی عوض کردند.
وی اظهار داشت: دختر شهید سید نور خدا موسوی با نوشته‌های کوتاه خود طی 10 سال جانبازی پدرش، ایثار و شهادت را به همه نشان داد.
همسر شهید گفت: شهید سیدنورخدا 10 سال در بستر جانبازی ماند تا نشانه‌ای از این واقعیت باشد که شهیدان زنده هستند و نزد خدای خود روزی می‌گیرند.
وی با اشاره به اینکه سیدنورخدا رسالت خود را با شهادت به پایان رساند بیان کرد: تشییع باشکوه این شهید بزرگوار، توسط مردم ولایتمدار و شهید پرور استان لرستان ما را آرام کرد.
حافظی بیان کرد: از مردم انتظار دارم همانگونه که شهید سیدنورخدا سرباز ولایت بود امام خامنه‌ای را تنها نگذارند و با تبعیت از ولی فقیه اجازه ندهیم دشمنان انقلاب و نظام را تهدید کنند و در این راه اگر نیاز باشد تنها پسر شهید موسوی را نیز فدای اسلام، انقلاب و رهبری می‌کنم.
سید نورخدا موسوی شهید زنده لرستان ماه گذشته در شب رحلت پیامبر اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)به جمع یاران شهیدش پیوست.
جانباز 100 درصد سیدنورخدا موسوی 10 سال پیش در درگیری با گروهک تروریستی ریگی مجروح شد و تازمان شهادتش در حالت کما به سر می‌برد.
شهید زنده موسوی، شهریورماه 1349 در استان لرستان متولد شد و در 17 اسفند 1387 در مقابله با گروهک تروریستی عبدالمالک ریگی براثر اصابت گلوله‌ به پیشانی مجروح شد.


مطالب پربازدید سایت

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

جدیدترین مطالب

گفت‌وگو با استاد حقوق جزا و جرم شناس

وقتی دولت‌ها به جای تروریست‌ها مرتکب ترور می‌شوند

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

مطالب پربازدید بخش خبر

سخنگوی وزارت امور خارجه در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای:

ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزیر امور خارجه در نشست خبری

ایران با ۲۳ هزار شهید ترور،‌ قربانی اصلی تروریسم دولتی به سرکردگی اسراییل و آمریکا است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان