کنفرانس گروهک تروریستی منافقین در پاریس مصداق بارز حمایت از تروریسم است

Rajaviarabestan

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) تاکید کرد: کنفرانس اخیر گروهک منافقین در پاریس علاوه بر آنکه مخالف صریح قوانین بین‌المللی و منشور حقوق بشر سازمان ملل است، مصداق بارز حمایت از تروریسم به شمار می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) و به نقل از فارس، بسیج دانشجویی دانشگاه امام‌صادق (ع) در نامه‌ای به مردم، جوانان و دانشجویان فرانسه نوشت: کنفرانس اخیر این گروهک در پاریس که با حمایت و حضور شخصیت‌های سیاسی فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی برگزار شد علاوه بر آنکه مخالف صریح قوانین بین‌المللی و منشور حقوق بشر سازمان ملل است، مصداق بارز حمایت از تروریسم به شمار می‌رود. حمایت از گروهی که در خاطر مردم ایران، گروهی خائن و قاتل به شمار می‌آید.

این تشکل دانشجویی در ابتدای این نامه خطاب به مردم فرانسه نوشت: در چند روز اخیر خبر وقوع حوادث تروریستی در شهر نیس و پیش از آن وقوع حوادث مشابه در پاریس موجب اندوهگین شدن ما دانشجویان ایرانی و تمامی انسان دوستان واقعی جهان گردیده است. از آنجایی که ملت ایران، خود قربانی بزرگ تروریسم بوده و داغ 17000 شهید ترور را در نیم قرن گذشته بر دل دارد، قطعا درد و اندوه امروز جامعه فرانسه را به بهترین نحو درمی‌یابد.

در ادامه تاکید شد: حوادث تروریستی پیش آمده در اروپا و و حوادث عظیم تروریستی در غرب آسیا حاصل نگاه خشونت طلبانه و غیر انسانی است که در متون اصیل هیچ یک از ادیان و اندیشه‌های توحیدی جایگاهی ندارد. آنچه این روزها موجب تأمل ما دانشجویان ایرانی شده است عدم مقابله عملی و واقعی شورای امنیت، سازمان‌های بین المللی و مدعیان حقوق بشر در قبال رشد گروه‌های انحرافی و خشونت‌گرا در نقاط مختلف جهان و به‌ویژه در غرب آسیا است.

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در ادامه این نامه تاکید کرد: ملت‌های مسلمان منطقه غرب آسیا سالیان درازی است که در حسرت محکوم کردن تروریسم دولتی در غرب آسیا توسط دولت‌های غربی و سازمان‌های جهانی، با کودکان بی‌گناه و به‌خون‌غلطیده خود وداع می‌کنند. ملت‌های مسلمان داغ‌دیده، مدت‌های مدیدی است که از جنایات رژیم غاصب صهیونیستی و حمایت دولتمردان غربی از این رژیم کودک کش دردهای فراوانی بر دل دارند.

این تشکل‌ دانشجویی در ادامه با خطاب قرار دادن جوانان و دانشجویان فرانسه تصریح کرد: حضور و فعالیت آزادانه جریان‌های تروریستی مانند گروهک منافقین در کشور شما دل ما دانشجویان ایرانی را به درد آورده است. مردم فرانسه بدانند گروهکی که امروز به راحتی در کشور فرانسه کنفرانس‌ها و هم اندیشی‌های خائنانه برگزار می‌نماید قاتل هزاران انسان بی‌گناهی است که از رئیس جمهور تا دانشجو و زنان و کودکان در میان آنان وجود دارد.

در ادامه آمده است: کنفرانس اخیر این گروهک در پاریس که با حمایت و حضور شخصیت‌های سیاسی فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی برگزار شد علاوه بر آنکه مخالف صریح قوانین بین‌المللی و منشور حقوق بشر سازمان ملل است، مصداق بارز حمایت از تروریسم به شمار می‌رود. حمایت از گروهی که در خاطر مردم ایران، گروهی خائن و قاتل به شمار می‌رود.

این تشکل دانشجویی در ادامه این نامه افزود: این حقیقت را باید تمام ملت‌ها بدانند که اگر حمایت قدرتمندان جهان از جریان‌های تروریستی وجود نداشت، طوفان نفرت و مبارزه ملت‌ها به راحتی این نهال‌های خشک و پوسیده را از پای می‌انداخت، اما تا هنگامی که دولت‌های جاهل و مغرض از تروریسم جهانی به صورت آشکار و پنهان حمایت می‌کنند باید هر روز منتظر حوادثی مانند آنچه در نیس و پاریس رخ داده است، باشیم.

در پایان تاکید شد: ما دانشجویان ایرانی امیدواریم که سران کشورهای غربی- اروپایی با تجدید نظر در سیاست‌های خود و پرهیز از سیاست‌هایی که موجب حمایت عمل‌گرایانه از جریان‌های تروریستی و تکفیری در سرتاسر جهان را شامل می‌شود، گام‌هایی جدی برای مبارزه با تروریسم بردارند. چرا که حوادث تلخ گذشته را ثمره سهل انگاری ها و سیاست‌های غلطی می‌دانیم که نه تنها ملت‌های فلسطین و عراق و سوریه را داغدار کرده که امروز نیز موجب عزادار شدن ملت فرانسه گردیده و در صورت عدم تجدید نظر در این سیاست‌ها در ابعاد وسیع تر امکان حوادث تلخ تر را فراهم می‌کند.


مطالب پربازدید سایت

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

گفت‌وگو با استاد حقوق جزا و جرم شناس

وقتی دولت‌ها به جای تروریست‌ها مرتکب ترور می‌شوند

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد

عزم جدی ایران برای مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا

جدیدترین مطالب

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد

عزم جدی ایران برای مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا

گفت‌وگو با استاد حقوق جزا و جرم شناس

وقتی دولت‌ها به جای تروریست‌ها مرتکب ترور می‌شوند

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

مطالب پربازدید بخش خبر

سخنگوی وزارت امور خارجه در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای:

ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزیر امور خارجه در نشست خبری

ایران با ۲۳ هزار شهید ترور،‌ قربانی اصلی تروریسم دولتی به سرکردگی اسراییل و آمریکا است

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان