امام خامنه‌ای: عاملان جنایت حرم شاهچراغ(ع) مجازات خواهند شد

Payam Tasliat Rahbari511561

درپی حادثه تروریستی روز گذشته در حرم مطهّر حضرت احمد بن موسی علیهماالسلام که به شهادت و مجروح شدن دهها مرد و زن و کودک بی‌گناه منجر شد، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی با تسلیت به خانواده‌های عزادار این حادثه، مردم شیراز و ملت ایران تأکید کردند: دستگاههای حافظ امنیت و قوه‌ی قضائیه تا فعالان عرصه‌ی فکر و تبلیغ و تا آحاد مردم عزیز باید ید واحده‌ئی باشند در مقابل جریانی که به جان مردم و امنیت آنان و مقدسات آنان بی‌اعتنائی و بی‌احترامی روا میدارد.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
 
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
جنایت شقاوت‌آمیز در حرم مطهّر حضرت احمد بن موسی علیهماالسلام که به شهادت و مجروح شدن دهها مرد و زن و کودک بی‌گناه انجامید، دلها را اندوهگین و داغدار کرد. عامل یا عاملان این جنایت اندوهبار یقیناً مجازات خواهند شد ولی داغ عزیزان و نیز هتک حرمت حرم اهل بیت علیهم‌السلام جز با جستجو از سررشته‌ی این فاجعه‌آفرینی‌ها و اقدام قاطع و خردمندانه درباره‌ی آن، جبران نخواهد شد. همه در مقابله با دست دشمن آتش‌افروز و عوامل خائن یا جاهل و غافل او وظائفی برعهده داریم؛ از دستگاههای حافظ امنیت و قوه‌ی قضائیه تا فعالان عرصه‌ی فکر و تبلیغ و تا آحاد مردم عزیز باید ید واحده‌ئی باشند در مقابل جریانی که به جان مردم و امنیت آنان و مقدسات آنان بی‌اعتنائی و بی‌احترامی روا میدارد. ملّت عزیز و دستگاههای مسئول یقیناً بر توطئه‌ی خباثت‌آمیز دشمنان فائق خواهند آمد، انشاءالله.
اینجانب به خانواده‌های عزادار این حادثه و به مردم شیراز و به همه‌ی ملت ایران تسلیت میگویم و شفای مجروحان را از خداوند متعال مسألت میکنم. 
سید علی خامنه‌ای
۵ آبان ۱۴۰۱

مطالب پربازدید سایت

Error: No articles to display

جدیدترین مطالب

دومین نشست سالانه تخصصی مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم

راهبردهای عملیاتی بانک صادرات ایران در مبارزه با پول‌شویی و تامین مالی تروریسم تشریح شد

بازخوانی جزئیات ترور شهید فخری‌زاده

نقش یک جاسوس در ترور شهید فخری زاده

افشای اسناد ترور دانشمندان هسته ای

جاسوسی برای ترور

فهرستی از مهمترین ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی در جهان؛

بیش از ۲۷۰۰ ترور هدفمند میراث شوم اسرائیل

بررسی حقوقی دادگاه استکهلم با تمرکز بر پرونده حمید نوری

مشکلات اساسی در رسیدگی به اتهامات آقای نوری

به روایت فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان

جزییات درگیری با گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان نظام پزشکی:

در اسرائیل پزشکان هم تروریستند

عوامل بمب‌گذاری در زاهدان مجازات شدند

عاملان بمب‌گذاری در زاهدان به سزای اعمالشان رسیدند

بررسی ارتباط منافقین و اسرائیل

ملاقات‌ و ارتباطات موساد با منافقین

مطالب پربازدید بخش خبر

به روایت فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان

جزییات درگیری با گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان

فهرستی از مهمترین ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی در جهان؛

بیش از ۲۷۰۰ ترور هدفمند میراث شوم اسرائیل

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان