وظیفه داریم با ابزار هنر و ادبیات به مبارزه با تروریسم بپردازیم

1260441

دبیرکل بنیاد هابیلیان در مراسم افتتاحیه رویداد ادبی، هنری «آن ۲۳۰۰۰ نفر» با اعضا نوجوان هنرمند و صاحب‌قلم کانون از جنایات تروریسم و نقش هنرمندان و ادیبان در مبارزه با این جنایات سخن گفت.

به گزارش هابیلیان به نقل از روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد دبیرکل بنیاد هابیلیان با حضور در آیین افتتاحیه رویداد ادبی، هنری آن ۲۳۰۰۰ نفر با اعضا نوجوان کانون در مورد تروریسم به گفتگو نشست.

وی ضمن تشکر از از دست‌اندرکاران این رویداد گفت: بسیار خوشحالم که در جمع نوجوانان ادیب و هنرمند کانون هستم. روح و لطافت جاری در جامعه بستگی به هنر شما دارد و این هنر هنرمندان است که جامعه را زنده نگاه می‌دارد. امیدوارم محور برنامه امروز جایگاهی در ذهن و اندیشه‌ی شما پیدا کرده و خلق و آفرینش آثار ماندگاری را به دنبال داشته باشد؛ چرا که موضوع تروریسم نه تنها موضوع جامعه ما بلکه موضوع امروزه‌ی بشریت است. ترور یک عملیات خشن و غیر انسانی‌ست که خیلی سنخیتی با روح و روان جامعه هنری و هنرمندان ندارد. در نمایشگاهی که در حاشیه‌ی این ورکشاپ برپا شده است شاهد خواهید بود که این موضوع، یک معضل قدیمی‌ست که مربوط به دهه چهل و  پنجاه و قبل از دوران و نظام امروز ماست یعنی چیزی حدود ۶۰ سال است که این اتفاقات تلخ در حال رخ دادن است و متاسفانه در دهه ۶۰ یعنی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، بیشتر شاهد آن بوده‌ایم. صبح روز بعد از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ که انقلاب، پیروز شد؛ شاهد اولین حادثه ترور بودیم و همین‌طور تا امروز ادامه داشته است.

وی در ادامه گفت: حتماً شما در اخبار متعددی که می‌شنوید نام گروه‌های تروریستی چون داعش و القاعده و ... را شنیده‌اید که هر از گاهی می‌بینیم در گوشه و کنار دنیا اقدامات تروریستی انجام می‌دهند و نکته قابل توجه این است که وزیر امور خارجه سابق آمریکا در کتاب «گزینه‌های سخت» اشاره می‌کند که این گروه‌ها را خود ما برای رسیدن به هدف خاصی بوجود آورده‌ایم. اما نکته این است که این گروهها به شکل مشخصی دفتر و تشکیلات رسمی در کشورها ندارند ولی در مورد ایران این موضوع استثناست؛ یعنی گروه‌هایی در تاریخ کشورمان داشتیم که هزاران نفر انسان را در کشور ما ترور کرده‌اند و به طور استثنایی در کشورهای مختلف دفتر رسمی هم دارند. یک استثنای دیگر هم وجود دارد که در هیچ کشوری نمی‌بینید که در عرض چند ماه عالی‌رتبه‌ترین مقامات ترور شده باشند اما در کشور در سال ۱۳۶۰ رئیس جمهور، نخست‌وزیر، رئیس دیوان عالی کشور، جمع زیادی از وزرا و جمع زیادی از نمایندگان مجلس به شهادت برسند و همان‌طور که اشاره کردم گروههای تروریستی‌ای که مرتکب این جنایات شده‌اند در کشورهای اروپایی و آمریکایی از یک حمایت سازمان‌دهی شده و رسمی برخوردارند. جالب است که خود این دولت‌ها به تروریستی بودن این گروهها مانند گروهک منافقین اعتراف می‌کنند.

دبیر کل بنیاد هابیلیان در ادامه گفت: پدر من شهید هاشمی‌نژاد نیز یکی از افرادی بود که در مشهد در سال ۱۳۶۰ توسط همین گروه‌ها به شهادت رسید. ما و تعدادی از دوستان برای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای ترور، بنیاد هابیلیان را تشکیل دادیم و آمار شهدای ترور را جمع‌آوری کردیم. آخرین حادثه تروریستی حادثه سال گذشته در کرمان بود که حدود ۱۰۰ نفر از هموطنان بی‌گناه ما توسط داعش ترور شدند و به شهادت رسیدند.

همین‌طور که مشاهده می‌کنید این جنایت‌ها همچنان ادامه دارد و امروز، ما صرف نظر از هر فکر و گرایشی که داریم؛ چون کشور همه‌ی ما ایران است وظیفه داریم که یاد و خاطره و راه این شهیدان را زنده نگاه داریم و با ابزار هنر و ادبیات به مبارزه با تروریسم بپردازیم.

شایان ذکر است رویداد ادبی، هنری «آن ۲۳۰۰۰ نفر»  با همکاری مشترک بنیاد هابیلیان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اداره فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش و بسیج رسانه خراسان رضوی، ۱۱ بهمن‌ماه در آستانه بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی و با محوریت آشناسازی نوجوانان با شهدای ترور برگزار شد.


مطالب پربازدید سایت

گفت‌وگو با سیلویا بولتوک، بنیان‌گذار و مدیر اجرایی موسسه اسپشال اوراسیا

اروپا شریک فرصت‌طلب جنایات رژیم صهیونی در منطقه غرب آسیا است

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

جدیدترین مطالب

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

مطالب پربازدید بخش خبر

معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزیر امور خارجه در نشست خبری

ایران با ۲۳ هزار شهید ترور،‌ قربانی اصلی تروریسم دولتی به سرکردگی اسراییل و آمریکا است

سخنگوی وزارت امور خارجه در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای:

ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان