هیچ کس از خطر افراط و تروریسم در امان نیست

Zarif Leadergardوزیر امورخارجه جریان افراطی و تروریسم را خطری جدی برای منطقه و جهان دانست و گفت هیچ کس از تهدید تروریسم در امان نیست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) دکتر محمدجواد ظریف در دیدار با مارتین لیدرگارد همتای دانمارکی خود با بیان اختلافات ایران و غرب در خصوص حقوق بشر گفت: علی رغم تفاوت دیدگاه بین جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا در خصوص برخی موضوعات حقوق بشری طرفین می توانند در این رابطه گفتگوهای سودمندی داشته باشند.

ظریف جریان افراطی گری و تروریسم در خاورمیانه و به ویژه عراق و سوریه را خطری جدی برای منطقه و جهان خواند و تصریح کرد: هیچ کس از تهدید افراطی گری و تروریسم نمی تواند در امان باشد و این جریان نشان داده که به هیچ اصولی پایبند نیست.

وزیر امور خارجه دانمارک نیز با توجه به نقش برجسته کشورمان در منطقه ضمن ابراز نگرانی از گسترش افراطی گری و تروریسم در منطقه خاورمیانه، بر لزوم رایزنی مداوم بین دانمارک و جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد .

 

 


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

مطالب پربازدید بخش خبر

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان