همکاری ایران و پاکستان برای جلوگیری از حملات تروریستی

1399070916004441821340234سخنگوی وزارت خارجه پاکستان گفت: مکانیسم همکاری امنیتی ایران و پاکستان برای جلوگیری از حملات تروریستی اجرایی شده است

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان «زاهد حفیظ چوهدری» سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در گفتگو با تسنیم گفت: در نشست مسئولان عالی رتبه امنیتی ایرانی و پاکستانی، مکانیسم‌های همکاری برای جلوگیری از حملات تروریستی تدوین شده و به مرحله اجرا درآمده است.

 

وی در پاسخ به اینکه دولت پاکستان چه برنامه‌ای برای کاهش تنش در مرزهای مشترک دو کشور به خصوص فعالیت گروهک‌هایی که منجر به شهادت مرزبانان ایرانی می‌شود، دارد، گفت:  درباره گسترش روابط امنیتی فیمابین، مکانیسم‌هایی از سوی مسئولان عالی رتبه امنیتی دو کشور در ملاقات و نشست‌های مشترک تعریف، تدوین و به مرحله اجرا درآمده است. این همکاری در حوزه‌های مختلف از جمله تبادل اطلاعات، آگاهی رسانی در اسرع وقت برای جلوگیری از حملات تروریستی و گشت مرزی مشترک  است.

 

این دیپلمات پاکستانی بر امنیت پایدار در مرز دو کشور تاکید و افزود: با توجه به وقایعی که در گذشته روی داده است به دستاوردهای خوبی در امنیت در مرزهای مشترک رسیده‌ایم و در حال حاضر نیز مقامات عالی رتبه دو کشور بارها اعتماد خود را نسبت به این نوع همکاری‌ها اعلام کرده‌اند. عزم‌ها برای توسعه همکاری‌ها در این حوزه‌ها جزم شده‌اند و هر دو کشور نیز تاکنون همه مشکلات مرزی را از طریق گفت‌وگو و اقدامات مشترک حل و فصل کرده‌اند.

 

 


مطالب پربازدید سایت

مطالب پربازدید بخش خبر

مقام ارشد اطلاعاتی حزب بعث در گفت‌وگو با الشرق الاوسط؛

ترورهای شهید بهشتی و رجایی طرح اطلاعات عراق با همکاری منافقین بود

هشتمین روز نمایشگاه بین المللی کتاب 1402

آثار پرفروش هابیلیان در نمایشگاه بین المللی‌کتاب تهران

مهر 1359
4 شنبه 5 شنبه جمعه شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه
9
تاریخ : 1359/07/09
14
تاریخ : 1359/07/14
16
تاریخ : 1359/07/16
21
تاریخ : 1359/07/21
23
تاریخ : 1359/07/23
25
تاریخ : 1359/07/25

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان