هشدار پارلمان اروپا در باره ی منافقين

Uropاين نمايندگان با اشاره به راي يک دادگاه درانگليس مبني برخروج نام اين سازمان ازليست گروههاي تروريستي، نوشتند: نسبت به اين اقدام هشدار مي دهيم ، زيرا با اين کار اين سوء تفاهم ايجاد مي شود که اين سازمان يک گروه مشروع دمکراتيک و اپوزيسيون جمهوري اسلامي است.

نامه اين نمايندگان عصر يکشنبه در سايت روزنامه "اشتات وب" در جنوب آلمان قرار گرفته و در ادامه آن آمده است: گروه سازمان مجاهدين (منافقين) خلق ايران بااين ادعا که تنها اپوزيسيون مشروع جمهوري اسلامي است، ديکتاتوري و استبدادگرايي خود را ثابت مي کند.

درنامه فوق به اقدامات "مسعود رجوي "و همسر وي اشاره شده و به نقل از گزارش سازمان ديده بان حقوق بشر و نيز اعضاي سابق اين سازمان آمده است: اعضاي پشيمان اين گروه شکنجه و در زمان صدام حسين به زندان ابوغريب فرستاده مي شدند.

در اين نامه گزارش سازمان ديده بان حقوق بشر نيزيادآوري شده که طي آن چندين نفر از اعضاي اين سازمان در زندان هاي ر ژيم صدام کشته شدند.

در نامه فوق به اجبار طلاق دربين اعضاي اين گروه و فروش بچه ها ي آنان به خانواده ها در اروپا و امريکا اشاره شده و آمده است: اعضاي اين سازمان يک گروه دمکرات، تکثر گرا و اصلاح طلب نيستند و در ايران اين سازمان به هيچ عنوان نقش جدي به عنوان اپوزيسيون بازي نمي کند.

در اين نامه اضافه شده است: اعضاي اين گروه به دليل همکاري با صدام حسين در زمان جنگ عليه ايران، اعتبار خود را بصورت کامل از دست داده اند.

اين نامه افزوده است: ما براي اينکه نشان دهيم از جريان هاي دمکراتيک در ايران حمايت مي کنيم، نياز به گروه مجاهدين (منافقين) نداريم.

"ميشاييل گالر" از حزب دمکرات مسيحي آلمان و عضو پارلمان المان و معاون کميسيون سياست خارجي پارلمان اروپا، "کريستينا پرتز " معاون رييس هيات ايران در پارلمان اروپا از حزب سوسيال دمکرات اتريش، "الني نيس" رييس حزب ليبرال دمکرات و اصلاحات اروپايي از بلژيک و "انگليکا بر" رييس هيات ايران و عضو حزب سبزهاي آلمان و "توبياس فلوگر" عضو هيات ايران در پارلمان اروپا ازحزب سبزها وعضو کميسيون امنيت دفاعي آلمان که طراح اين نامه نيز هست ، از امضاکنندگان نامه فوق هستند.

اين روزنامه درادامه اين مطلب نامه اي از"توبياس فلوگر"براي"اشتفان گريداد" عضو لابي صهيونيست ها در آلمان که خواستار حمايت اعضاي پارلمان اروپا از سازمان مجاهدين (منافقين) شده بود، به چاپ رسانده است.

فلوگر در اين نامه نيز نسبت به حمايت امريکا از منافقين هشدار داده و گفته است: سازمان مجاهدين ( منافقين ) خلق ايران يک گروهي مزدور و فرقه اي است.


مطالب پربازدید سایت

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

سیدرضا قزوینی، پژوهشگر مطالعات تروریسم و غرب آسیا

خروج آمریکا از شورای حقوق بشر؛ پنج قرن نقض حقوق انسان و فرار از پاسخ‌گویی

دکتر خلیل حکیمی‌فر، دانشیار گروه ادیان و عرفان تطبیقی دانشگاه سیستان‌وبلوچستان

گفت‌وگوی مذهبی و امنیت پایدار در سیستان‌وبلوچستان

جدیدترین مطالب

سیدرضا قزوینی، پژوهشگر مطالعات تروریسم و غرب آسیا

خروج آمریکا از شورای حقوق بشر؛ پنج قرن نقض حقوق انسان و فرار از پاسخ‌گویی

دکتر خلیل حکیمی‌فر، دانشیار گروه ادیان و عرفان تطبیقی دانشگاه سیستان‌وبلوچستان

گفت‌وگوی مذهبی و امنیت پایدار در سیستان‌وبلوچستان

بیانیه بنیاد هابیلیان در پی ترور مولوی گرگیج

شهدا جان دادند و قامت خم کردند تا قامت ما خم نشود

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم

جبهه ترور شکست خورد؛ ایران برای پاسخگو کردن تروریست‌ها مصمم است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان