«اگرچه ایالات متحده و اسرائیل ایران را به دامنزدن به تروریسم در خاورمیانه متهم می کنند، ایران خود از ابتدای انقلاب اسلامی قربانی حملات تروریستی بوده است.»
به گزارش بنیاد هابیلیان، روزنامه نیویورکتایمز در گزارشی که در تاریخ 27 بهمن در وبسایت آن قرار گرفته، چند مورد از حملات تروریستیای را که در دو سال گذشته در ایران اتفاق افتاده، برشمرده است. این روزنامه این گزارش را به مناسبت حمله تروریستی اخیر در سیستان و بلوچستان که به شهادت 27 تن از پاسداران انقلاب اسلامی منجر شد، منتشر کرده است.
نیویورکتایمز در ابتدای گزارش خود مینویسد: « اگرچه ایالات متحده و اسرائیل ایران را به دامنزدن به تروریسم در خاورمیانه متهم می کنند، ایران خود از ابتدای انقلاب اسلامی قربانی حملات تروریستی بوده است.»
یکی از حملات تروریستیای که این روزنامه آمریکایی به آن اشاره میکند، حمله به رژه نظامی در اهواز در شهریورماه گذشته است. در تاریخ شهریور۱۳۹۷ تروریستهای مسلح وابسته به گروههای جدایی خلق عرب، با حمله به مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در اهواز، بیستوپنج نفر را به قتل رساندند و شصت نفر را مجروح کردند.
دیگر واقعه تروریستیای که روزنامه نیویورکتایمز برمیشمارد، مربوط به حملا تروریستی سال 96 تهران است. در تاریخ 17خرداد1396 تروریستهای مسلح با حمله همزمان به ساختمان مجلس و حرم امام خمینی (ره) در تهران حداقل 12 نفر را به قتل رساندند. داعش مسئولیت این اقدام را برعهده گرفت و آن را اولین حمله خود علیه ایران توصیف کرد.
در روز ۲۴بهمن۱۳۹۷اتوبوس حامل تعدادی از نیروهای سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی که پس از اتمام مأموریت مرزبانی در حال بازگشت به خانه و اعزام به مرخصی بودهاد، در مسیر حرکت در محور خاشزاهدان توسط یک خودروی حامل مواد منفجره هدف حمله انتحاری قرار گرفت. در این حمله حداقل بیستوهفت پاسدار به شهادت میرسند و سیزده نفر مجروح میشوند.
نیویورکتایمز با اشاره به برگزاری نشست نشست سیاسی دوروزه آمریکا و متحدینش در ورشو لهستان، عنوان میکند همزمانی این رویداد با حمله تروریستی خاشزاهدان و هدف آن، که عبارت بود از منزویکردن و تحت فشارقراردادن ایران، مقامات ایرانی را متقاعد کرده است که این حادثه را در راستای سیاست آمریکا وعربستان سعودی و اسرائیل در حمایت از گروههای تروریستی در داخل ایران تعبیر کنند. این روزنامه به عنوان شاهد، از توئیت محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران در روز حادثه تروریستی یاد میکند که تلویحاً آمریکا را مسبب این حادثه معرفی کرده بود.
ظریف در توییت خود نوشته بود:« آیا این یک تصادف است که ایران درست در روز برگزاری سیرک ورشو هدف حمله تروریستی قرار میگیرد؟ به خصوص وقتی که همیاران همان تروریستها در خیابانهای ورشو آن را جشن میگیرند و با رباتهای توئیتری از آن حمایت میکنند. ظاهراً آمریکا همیشه همان انتخابهای اشتباه قبلی را تکرار میکند اما انتظار نتایجی متفاوت دارد.» نیویورکتایمز توضیح میدهد منظور وزیر خارجه از همیاران تروریستها، سازمان مجاهدین خلق (منافقین) است که در دو روز برگزاری نشست ورشو، در خیابانهای اطراف محل نشست تجمع بهراه انداخته بودند (و رودی جولیانی، مشاور رئیس جمهور آمریکا، برای آنها سخنرانی میکرد.)