نمایشگاه جنایات منافقین در سوئد باردیگر با حمله این گروهک مواجه شد

Sweden Parliman

نمایشگاه جنایات گروهک تروریستی منافقین که توسط تعدادی از شهروندان ایرانی مقیم سوئد برگزار گردید مورد حمله اعضای این گروه قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی – ایرنا – از روز گذشته نمایشگاهی از جنایات گروهک تروریستی منافقین توسط تعدادی از شهروندان ایرانی مقیم سوئد در دو نقطه، مقابل پارلمان و دادگاه استکهلم برگزار گردید.

این نمایشگاه که امروز سه شنبه نیز دایر خواهد بود، به نمایش بخشی از جنایت های وحشیانه منافقین می پردازد با واکنش خشم آلود و خشونت آمیز این گروه مواجه شده است.

برخی از سایت های خبری تصاویر و فیلم هایی از حمله عناصر این گروه به پوسترها و بنرهای نصب شده در این نمایشگاه در مقابل پارلمان سوئد منتشر کردند که با واکنش پلیس، تعدادی از اعضای این گروه بازداشت شدند.

این نخستین حمله خشونت آمیز منافقین به نمایشگاه های دایر شده در این کشور نبوده است. 19 و 20 خرداد سال جاری، نمایشگاهی از جنایات خونین این گروه در دهه 60 مقابل دادگاه استکهلم برگزار شد که عناصر این گروه علاوه بر تخریب نمایشگاه، خبرنگار شبکه تلویزیونی پرس تی وی را مورد ضرب و شتم قرار دادند و با چاقو به یکی از مسؤولان برگزاری نمایشگاه حمله کردند.

فیلم های منتشر شده از نمایشگاه روز گذشته نیز نشان می دهد اعضای این گروه، برگزار کنندگان این نمایشگاه را مورد تهدید قرار داده اند.

منافقین نگرانند که افشای جنایات و سوابق سیاه و تروریستی این گروه در سطح افکار عمومی اروپا به سال ها فریب کاری آنها درمیان سیاستمداران این کشورها پایان دهد. از همین رو تلاش می کنند تا با ایجاد فضای هوچی گری و خشونت، مانع از انتشار اسناد و اطلاعات مربوط به سوابق خود و روشن شدن افکار عمومی شوند.

بیش از 17000 شهروند ایرانی توسط گروهک های تروریستی از جمله منافقین ترور شده اند.


مطالب پربازدید سایت

در سی‌وپنجمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین مطرح شد

اعترافات اعضای گروهک تروریستی منافقین به تیراندازی و کشتار مردم عادی

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی:

اسلامی: حمله به نطنز اقدامی تروریستی بود

مدیر یکی از بیمارستان های تهران اعلام کرد:

شهادت چهار کودک در حملات تروریستی رژیم صهیونیستی

سخنگوی وزارت امور خارجه درایکس نوشت

نام این شهدای ترور ورزشکار را به خاطر بسپارید

جدیدترین مطالب

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران اعلام کرد

تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی اخیر صهیونیست‌ها برگزار می‌شود

سخنگوی وزارت امور خارجه درایکس نوشت

نام این شهدای ترور ورزشکار را به خاطر بسپارید

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی:

اسلامی: حمله به نطنز اقدامی تروریستی بود

مدیر یکی از بیمارستان های تهران اعلام کرد:

شهادت چهار کودک در حملات تروریستی رژیم صهیونیستی

در سی‌وپنجمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین مطرح شد

اعترافات اعضای گروهک تروریستی منافقین به تیراندازی و کشتار مردم عادی

مطالب پربازدید بخش خبر

رهبر معظم انقلاب، در مراسم سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

ترورها و توطئه‌ها، از روز اول علیه انقلاب آغاز شد

نگاهی به عملیات اخیر واحد مبارزه با تروریسم فراجا

ضربه فراجا بر پیکر داعش؛ طوفان قهر بر سر تروریسم

وزیر امور خارجه کشورمان طی ابلاغ نامه‌ای به سازمان ملل، نوشت:

در برابر هرگونه اقدام تروریستی از ایران دفاع خواهیم کرد

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان