مقر اصلی گروهک‌های تروریستی و دفاتر آن‌ها تخریب شد

14010702000911 Test PhotoN

از صبح امروز دور جدید عملیات نیروی زمینی سپاه توسط موشک‌های نقطه زن و پهپادها علیه مقر گروهک‌های تروریستی در اقیلم کردستان عراق آغاز شده است.

به گزارش هابیلیان،‌ دور جدید عملیات نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه مقرهای گروهک های تروریستی تجزیه طلب مستقر در اقلیم کردستان عراق، از صبح امروز آغاز شده است.

 در این عملیات مقرهای اصلی گروهک‌های ترویستی کومله، دموکرات و پاک( حزب آزاد کردستان) توسط موشک‌های نقطه‌زن و پهپادهای تهاجمی و انهدامی نیروی زمینی سپاه زیر ضربه قرار گرفته که خسارت و تلفات جدی برای آنها در پی داشته است.

سلسله‌عملیات های نیروی زمینی سپاه علیه مقرهای گروهک‌های تروریستی از 2 مهر ماه و در پی تلاش این گروهک‌ها برای ایجادآشوب و نا امنی در شهرهای مرزی کشور آغاز شده است.

نیروی زمینی سپاه در همین رابطه اطلاعیه ای به شرح زیر صادر کرده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت شریف و قهرمان ایران اسلامی

همانگونه که در اطلاعیه روز شنبه (مورخ 1401/7/2) به آگاهی رسانده شد، پس از هشدار‌های لازم به مقامات اقلیم شمال عراق از طریق مبادی مربوطه مبنی بر برچیدن بساط فعالیت‌های گروه‌های تروریستی ضد ایرانی وابسته به استکبار جهانی در منطقه خود و بی اعتنائی نسبت به این خواسته مشروع و قانونی که با استمرار حضور گروهک‌های تروریستی و تعرض به مناطق مرزی جمهوری اسلامی ایران و مورد حمله قرار دادن برخی پایگاه‌ها و پاسگاه‌های مرزی کشورمان و همچنین پشتیبانی از آشوب‌های اخیر همراه بوده است، رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عملیات آتشباری و حملات توپخانه‌ای خود را نسبت به مقر‌ها و مراکز استقرار آن‌ها در بخش‌هایی از اقلیم آغاز کرد.

از آنجا که طی این مدت بقایای گروهک‌های ضد انقلاب تروریستی پس از تحمل تلفات در منطقه پراکنده و تهدید علیه امنیت و آرامش مردم عزیز کشورمان همچنان باقی است، از صبح امروز (چهارشنبه 1401/7/6) مرحله جدید عملیات رزمندگان اسلام علیه مواضع، مقر‌ها و پادگان‌های گروهک‌های مذکور در عمق اقلیم شمال عراق با بهره گیری از یگان‌های موشکی و پهپادی نیروی زمینی سپاه و آتش پرحجم و ترکیبی موشک‌های نقطه زن و پهپاد‌های تهاجمی و انهدامی آغاز و ضربات مهلکی به آنان وارد شده است که متعاقباً جزئیات عملیات و تلفات و خسارت‌های وارده به دشمنان ملت ایران اطلاع رسانی خواهد شد.

بار دیگر تاکید می‌گردد این عملیات تا دفع موثر تهدید و برچیده شدن مقر‌های گروهک‌های تروریستی و اقدام مقامات اقلیم به تعهدات و مسئولیت‌های خود، با قاطعیت ادامه خواهد داشت.

سپاه پاسداران دوم مهر امسال عملیات آتشباری و توپخانه‌ای خود را علیه تروریست‌های تجزیه طلب آغاز کرده بود.

منبع: تسنیم


مطالب پربازدید سایت

سرمقاله شماره ۲۲۹ روزنامه صدای ایران

مثل سال ۶۰؛ مزدوری، توهم، ترور

گزارشی از پنجاه‌وسومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از منافقین

روایت عضو جدا شده منافقین از شباهت وقایع اخیر با اقدامات این گروهک

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

47 سال تهدید تروریسم و فرصت‌های آن

فرمانده قرارگاه نجف اشرف خبر داد

دستگیری ۱۱ نفر از گروهک تروریستی پژاک در کرمانشاه

گفت‌وگوی هابیلیان با مولوی یوسف گرگیج به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز منجر به تروریسم

دشمن چشم دیدن وحدت و همدلی ما را ندارد

جدیدترین مطالب

گفت‌وگوی هابیلیان با مولوی یوسف گرگیج به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز منجر به تروریسم

دشمن چشم دیدن وحدت و همدلی ما را ندارد

فرمانده قرارگاه نجف اشرف خبر داد

دستگیری ۱۱ نفر از گروهک تروریستی پژاک در کرمانشاه

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

47 سال تهدید تروریسم و فرصت‌های آن

گزارشی از پنجاه‌وسومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از منافقین

روایت عضو جدا شده منافقین از شباهت وقایع اخیر با اقدامات این گروهک

سرمقاله شماره ۲۲۹ روزنامه صدای ایران

مثل سال ۶۰؛ مزدوری، توهم، ترور

یادآور جولان گروهک‌های تروریستی منافقین در دهه ۶۰

وقتی گروهک‌های تروریستی از سینمای ایران سر درآوردند!‌

در شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی ویژه رسیدگی به دعاوی بین‌الملل تهران در استان کردستان

دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده شهدا و جانبازان اقدامات تروریستی گروهک پژاک برگزار شد

مطالب پربازدید بخش خبر

در فرهنگسرای خاوران تهران

موزه دائمی اسرار سازمان افتتاح شد

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله در مراسم افتتاح موزه اسرار سازمان

گروهک تروریستی منافقین مهره آمریکا و رژیم صهیونیستی است

امیر سرلشکر امیر حاتمی فرمانده کل ارتش

دشمن با حمایت از تروریست‌ها به‌دنبال ایجاد ناامنی است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان