مصر با انفجار تروریستی قاهره توسط ریاض مجازات شد

Dehghanifiroozabadi

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجاس با بیان اینکه مصر به جرم مقابله با سلطه‌گری ریاض و تروریسم تکفیری مجازات شد، گفت: مسئلۀ اساسی برای رژیم سعودی این است که به‌عنوان پدرخواندۀ دیکتاتورهای مرتجع عرب ایفای نقش کند و ریاض هرگونه تخطی از این راهبرد را با حملات تروریستی مجازات می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانوادۀ شهدای ترور کشور) و به‌نقل از خانه ملت کمال دهقانی فیروزآبادی ضمن محکومیت انفجار کلیسای جامع قبطی‌ها در محله عباسیه در قاهره گفت: حملات تروریستی در قلب مصر قطعاً با تنش‌‎های قاهره و ریاض دارای ارتباط است.

نمایندۀ مردم میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی گفت: حکومت مصر ظرف چند ماه اخیر تلاش می‌کرد از زیر نگاه سلطه‌گرایانۀ سعودی خارج شود اما ریاض با تشدید حملات تروریستی در کنار فشارهای اقتصادی واکنش نشان داده است.

وی در ادامه گفت: رژیم سعودی پس از جنگ‌های افغانستان استفاده از گروه‌های تروریستی را در دستور کار قرار داد که نتیجۀ آن را در القاعده و طالبان در گذشته مشاهده کردیم و حالا ده‌ها گروه تروریستی تکفیری دیگر در خاورمیانه توسط ریاض هدایت می‌شوند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مسئلۀ اساسی برای رژیم سعودی این است که به‌عنوان پدرخوانده دیکتاتورهای مرتجع عرب ایفای نقش کند و هرگونه تخطی از این راهبرد مجازات سنگینی در پی خواهد داشت.

وی همچنین تاکید کرد: انفجار قاهره در حقیقت مجازات مصر به جرم تلاش برای همکاری با سوریه علیه تروریسم تکفیری داعش بوده است و تهران از کشته‌شدن مردم این کشور توسط تروریست‌های تکفیری متاسف است.

دهقانی فیروزآبادی با پیش‌کشیدن انفجارهای استانبول نیز گفت: دولت ترکیه که تحت تأثیر توطئه‌های سعودی در سوریه از معارضین حمایت و خاک این کشور را به کانال ترانزیت تروریست‌های چندملیتی تبدیل کرد امروز شاهد عملیات‌های گاه‌بی‌گاه داعش است.

وی در ادامه افزود: اقدامات تروریستی پ‌ک‌ک نیز حملات تروریستی است که به موازات اقدامات داعش در خاک سوریه انجام می‌گیرد و قطعاً می‌تواند گفت که همۀ این فعالیت‌ها توسط رژیم سعودی هدایت و کنترل می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در انتها تأکید کرد: کشورهای منطقه همگی باید در مقابل تروریسم ایستادگی کنند زیرا تروریسم پدیده‌ای است که همانند بوم‌رنگ گریبان حامیان خود را خواهد گرفت.


مطالب پربازدید سایت

روابط عمومی سپاه شهرستان پردیس اعلام کرد

یک تیم تروریستی مسلح وابسته به منافقین در پردیس متلاشی شد

فاطمه بصیری؛ روزنامه جوان

صدور «مبارزه با تروریسم» از ایران

گفت‌وگوی هابیلیان با محمدعلی روامبد جانباز حادثه تروریستی دادگستری زاهدان

آتش‌نشانی که آماج گلوله تروریست‌ها قرار گرفت

با همکاری بنیاد هابیلیان و هلدینگ خبرفوری

مراسم تجلیل از مادران و همسران شهدای ترور برگزار شد

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

16آذر و یادی از شهدای ترور دانشجو

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

اسنادی از جنایات گروهک‌های تروریستی

فعالیت ٨ گروه تروریستی در منطقه اورامانات در سال ١٣۵٨

جدیدترین مطالب

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

اسنادی از جنایات گروهک‌های تروریستی

فعالیت ٨ گروه تروریستی در منطقه اورامانات در سال ١٣۵٨

گفت‌وگوی هابیلیان با محمدعلی روامبد جانباز حادثه تروریستی دادگستری زاهدان

آتش‌نشانی که آماج گلوله تروریست‌ها قرار گرفت

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

16آذر و یادی از شهدای ترور دانشجو

روابط عمومی سپاه شهرستان پردیس اعلام کرد

یک تیم تروریستی مسلح وابسته به منافقین در پردیس متلاشی شد

مطالب پربازدید بخش خبر

معاون حقوقی رئیس‌جمهور در نخستین همایش جانبازان شیمیایی

در رابطه با منافقین حدود ۳۰ سال تأخیر داشتیم

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با خبرگزاری میزان

منافقین برای عرضه خود به آمریکا تلاش می‌کنند

هشدار عضو مجلس خبرگان درباره نقشه تجزیه‌طلبی استکبار در بلوچستان

وحدت اسلامی تنها راه مقابله با تروریسم

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان