مبارزه با تروریسم وظیفه مهم همه دولت‌های مسئول در منطقه و جهان است

Rohaniaraq

رئیس جمهوری در گفت وگوی تلفنی با نخست وزیر عراق، مبارزه با تروریسم و گروه های تروریستی از جمله داعش را وظیفه مهم همه دولت‌های مسئول در منطقه و جهان دانست و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در این مبارزه در کنار دولت و مردم عراق بوده و از هیچ کمکی دریغ نمی کند.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در تماس تلفنی نخست وزیر عراق با ایشان و پس از استماع گزارش «حیدر العبادی» در خصوص آخرین تحولات سیاسی ، نظامی و امنیتی آن کشور به‌ویژه برنامه های دولت عراق در برقراری ثبات ، امنیت و مبارزه با تروریسم ، با ابراز خرسندی دولت و ملت ایران از پیروزی‌های اخیر دولت و مردم عراق بر تروریست ها در شهرهای شمالی آن کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران ثبات و امنیت عراق را ثبات و امنیت خود می داند و برای تقویت آن تلاش خواهد کرد.

دکتر روحانی در زمینه آخرین اقدامات انجام شده علیه تروریست ها و برنامه های آتی بغداد در این مبارزه فراگیر، اظهارداشت: وحدت و اتحاد همه طوایف و گروه‌های عراقی در مبارزه با تروریسم ، بسیار امیدوار کننده است.

ایشان با تاکید بر ضرورت گذر برخی کشورها از مرحله شعار به مرحله عمل در مبارزه با تروریست ها گفت: برخی کشورها به رغم تظاهر در مبارزه با تروریسم ، متاسفانه همچنان با کمک‌های تسلیحاتی و خرید نفت از داعش در حال تقویت آن هستند.

رئیس جمهوری همچنین ابراز امیدواری کرد که با توجه به شرایط حساس سیاسی عراق، تحولات اخیر داخلی در آن کشور با هوشمندی و درایت مسئولان عراقی سریعتر و در یک مسیر صحیح و به نفع منافع مردم این کشور ، به سرانجام مطلوب برسد.

«حیدر العبادی» نخست وزیر عراق نیز در این تماس تلفنی ، پس از ارائه گزارشی از آخرین تحولات سیاسی و امنیتی عراق، به‌ویژه در خصوص وضعیت میدانی مبارزه با داعش و دیگر تروریست ها در عراق ،تاکید کرد: ملت و دولت عراق ایستادگی جمهوری اسلامی ایران در مقابله با داعش را ارج می نهند.

وی گروه تروریستی داعش را تهدیدی برای منطقه و جهان دانست و با تاکید بر ضرورت همکاری های گسترده منطقه ای برای رویارویی با آن گفت: تقویت همکاری ها علیه داعش به نفع منطقه و جهان است و دولت و ملت عراق مصمم به مبارزه قاطع با آن و ریشه کنی تروریسم از سرزمین خویش می باشد.


مطالب پربازدید سایت

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

جدیدترین مطالب

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان