فرمانده ناجا با خانواده شهید دانایی‌فر دیدار کرد

Danaee Farسردار حسین اشتری به اتفاق هیأت همراه در این دیدار با دل‌جویی از خانواده معظم شهید استوار دوم دانایی‌فراز کارکنان مرزبانی استان و سرباز وظیفه بزی از کارکنان انتظامی استان این مطلب را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان به نقل از شهیدنیوز سردار حسین اشتری به اتفاق هیأت همراه در این دیدار با دل‌جویی از خانواده معظم شهید استوار دوم دانایی‌فراز کارکنان مرزبانی استان و سرباز وظیفه بزی از کارکنان انتظامی استان این مطلب را اعلام کرد.

وی گفت: نیروی انتظامی به لحاظ گستردگی ماموریت ها در صف اول مقابله با هجمه‌ها و تهدیدات دشمن قرار دارد و فرزندان شما در بهترین راه یعنی لقاءالله پا گذاشتند.

اشتری با تأکید بر برخورد قاطعانه نیروی انتظامی با مخلان نظم و امنیت و قاچاقچیان ادامه داد: کارکنان نیروی انتظامی همواره با جدیت هرچه بیشتر این امر را دنبال می کنند، لحظه ای به قاچاقچیان و متجاوزین و مخلان امنیت عمومی، آسایش نخواهند داد و در این راه باکی از تقدیم جان خود نیز ندارند.

فرمانده نیروی انتظامی کشور ضمن تقدیر از دلاورمردی‌ها و تلاش‌های شهیدان گران‌قدر دانایی‌فر و بِزی در خنثی کردن اهداف پلید اشرار و معاندان نظام مقدس جمهوری‌اسلامی گفت: اگر رشادت و از خودگذشتگی شهدا نبود، اکنون چنین امنیتی در کشور حاکم نمی‌شد و ما برای هر آنچه که داریم مدیون خون پاک شهدا هستیم.

در پایان این دیدار لوح تقدیری توسط فرمانده نیروی انتظامی کشور به رسم یادبود به خانواده معظم شهدای گران‌قدر بِزی و دانایی‌فر اهداء شد.

جمشید دانایی‌فر 18بهمن1392 به همراه چهار نفر دیگر از مرزداران جنوب استان سیستان‌وبلوچستان توسط گروهک تروریستی جیش‌العدل ربوده شد. به دنبال این ربایش با رایزنی‌های انجام شده چهار نفر از مرزبانان اوایل سال 1393 آزاد شدند که دانایی‌فردر بین آنان نبود.

پیکر شهید دانایی‌فر با گذشت بیش از یک سال از ربایش در نهایت با پیگیری‌های فرماندهان و مدیران دستگاه‌های امنیتی‌انتظامی 1فروردین1394 به ایران تحویل شد.


مطالب پربازدید سایت

در گفتگو هابیلیان با خانم کبری محلوج

ترور همسرم مسیر زندگی ما را تغییر داد

گفت‌و‌گوبا زهرا صالحی، جانباز ترور

موج انفجار جوانی و آرزوهایم را برد

نامه سرگشاده خانواده قربانیان ترور به پارلمان ایتالیا؛

حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است

گفت‌وگو با دکتر شهپر شهرکی، پژوهشگر روان‌شناسی سیاسی

هویت قربانیان برای تروریست‌ها اهمیتی ندارد

شهید ترور

شهید ملیحه جانی

جدیدترین مطالب

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان