جان لیمبرت، دیپلمات سابق آمریکایی در ایران که از شناختهشدهترین چهرههای دستگیرشده پس از تسخیر لانۀ جاسوسی آمریکا در ایران نیز به حساب میآید، در مصاحبهای با شبکۀ انگلیسیزبان تلویزیون چین به اظهار نظر دربارۀ فرقۀ تروریستی منافقین و سیاست دونالد ترامپ در قبال ایران پرداخته است.
به گزارش سرویس بینالملل هابیلیان، در بخشی از این مصاحبه آسیه نامدار، مجری آمریکایی مصاحبه، سوالی دربارۀ حمایت چهرههای نزدیک به ترامپ مانند بولتون و جولیانی، از گروهک تروریستی منافقین مطرح میکند و لیمبرت نیز در پاسخ به ماهیت تروریستی منافقین اشاره میکند. ترجمه متن این قسمت از مصاحبۀ لمبرت با تلویزیون چین در ادامه میآید:
مجری: دربارۀ ارتباط بولتون و رودی جولیانی با این گروهی که خود را اپوزیسیون جمهوری اسلامی میخواند صحبت کنیم. تعداد زیادی از مردم در ایران حس بیاعتمادی عمیقی به سازمان مجاهدین خلق دارند و آن را یک فرقه میدانند. جولیانی و بولتون از این گروه پول دریافت کردهاند و مانند تعداد دیگری از اعضای حلقۀ نزدیک ترامپ فکر میکنند این گروه میتواند رهبری آینده ایران را در دست بگیرد.
جان لیمبرت: خوب به نظر من اگر از تروریستهایی چون خمرهای سرخ و فرقۀ معبد مردم خوشتان بیاید، حتماً عاشق سازمان مجاهدین خلق هم خواهید شد! نظر من دربارۀ آنها اینگونه است.
مجری: چرا ایرانیهای تا این حد از این گروه متنفرند؟ چون آمریکاییها هیچ چیزی دربارۀ این گروه نمیدانند؛ به جز اینکه قبلاً در فهرست تروریستی آمریکا بودهاند..
جان لیمبرت: ایرانیها خوب میدانند آنها چه گروهی هستند. ایرانیها میدانند تمام صحبتهای این گروه دربارۀ دموکراسی و سکولاریسم فقط صحنهسازی است... سازمان مجاهدین خلق اساساً معتقد به استالینیسم است. آنها [درصورت به قدرت رسیدن] میلیونها نفر را خواهند کشت و شکی در این قضیه نیست. و مسئلۀ دیگر این است که آنها در جنگ دوشادوش عراقیها جنگیدند. ایرانیها چطور میتوانند این مسئله را ببخشند؟ حتی اگر از جمهوری اسلامی هم خوشتان نیاید، یا حتی اگر از جمهوری اسلامی متنفر باشید هم این مسئله را نخواهید پذیرفت. این مسئله که مجاهدین خلق به عنوان یک جایگزین کارآمد مطرح میشود کاملاً مضحک است. اگر به خاطر افرادی چون بولتون و جولیانی و دیگرانی که از این گروه حمایت میکنند نبود، آنها مانند یک پاورقی عجیب و غریب در تاریخ به نظر میرسیدند؛ گروهی که 6 یا 7 بار تغییر ماهیت داده و بخشهایی از مارکسیسم را با اسلام و فمنیسم و فرقهگرایی ترکیب کرده است. و نکته جالب توجه ماجرا اینجاست که آنها تنها از حمایت جمهوریخواهان و دست راستیها برخوردار نیستند بلکه حمایت برخی از چپیها را هم دارند و گمان میکنم اساساً دلیل این مسئله پول باشد!
در پایان این مصاحبه نیز لیمبرت ضمن توصیه به ترامپ برای ازسرگیری دیپلماسی با ایران خطاب به وی گفت: توهم نداشته باش که دوستان مشاور امنیت ملیات حکومت ایران را در دست بگیرند و مورد استقبال مردم ایران واقع شوند! اوضاع را آرام کن و مشاور امنیت ملیات را اخراج کن یا حداقل کنترلش کن...