عربستان سال‌هاست با گروهک تروریستی منافقین همکاری نظامی‌امنیتی دارد

Ghafoori

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: گروهک تروریستی منافقین از سال‌های قبل با آل سعود همکاری‌هایی در زمینه نظامی، امنیتی و تروریستی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) سلیم غفوری، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، در خصوص دعوت عربستان از مریم رجوی، سرکرده گروهک منافقین برای حضور در حج ابراهیمی سال جاری گفت: پیوند منافقین و حکومت آل سعود بر کسی پوشیده نیست. این اولین بار نیست و احتمالا آخرین بار هم نخواهد بود که شاهد این اقدامات سخیفانه از سمت عربستان هستیم.

این کارشناس مسائل خاورمیانه ادامه داد: منافقین از سال های قبل با آل سعود همکاری‌هایی در زمینه نظامی، امنیتی و تروریستی داشتند و آل سعود یکی از حامیان جدی حکومت بعث در زمان جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی بود.

غفوری با اشاره به بخشی از حمایت های عربستان در زمان جنگ از رژیم بعث و منافقین گفت: خیلی از تسلیحاتی که در دست منافقین بود از طریق عراق و سعودی ها به آنها داده می شد.

وی افزود: پس از سقوط صدام و جلوگیری از ورود و اسکان منافقین در عراق این گروهک تروریستی هر چه بیشتر به سمت آل سعود نزدیک شدند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به برگزاری اجلاسی در فرانسه که مقامات بلند پایه سعودی نیز در آن حاضر شده بودند، گفت: عربستان با این قبیل اقدامات حمایت همه جانبه از منافقین به عمل می آورد.

غفوری در پایان با اشاره به 17000 شهید ترور که جمهوری اسلامی قربانی آن بوده است، گفت: با این اوصاف این قبیل اقدامات از رژیم کودک‌کش عربستان اقدامی جدید و غیرعادی محسوب نمی‌شود.


مطالب پربازدید سایت

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

جزئیات حمله تروریستی به مرزبانان سراوان

روایت دوستان از شهید عبدالله رودکی

 اسراییلی‌ها چندین بار جشن ترور او را برگزار کردند

جدیدترین مطالب

روایت دوستان از شهید عبدالله رودکی

 اسراییلی‌ها چندین بار جشن ترور او را برگزار کردند

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

جزئیات حمله تروریستی به مرزبانان سراوان

نگاهی به چهار دهه رویکرد منافقین به خانواده

خانواده کشی در فرقه تروریستی رجوی

هشتمین روز نمایشگاه بین المللی کتاب 1402

آثار پرفروش هابیلیان در نمایشگاه بین المللی‌کتاب تهران

مطالب پربازدید بخش خبر

مقام ارشد اطلاعاتی حزب بعث در گفت‌وگو با الشرق الاوسط؛

ترورهای شهید بهشتی و رجایی طرح اطلاعات عراق با همکاری منافقین بود

هشتمین روز نمایشگاه بین المللی کتاب 1402

آثار پرفروش هابیلیان در نمایشگاه بین المللی‌کتاب تهران

مهر 1359
4 شنبه 5 شنبه جمعه شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه
9
تاریخ : 1359/07/09
14
تاریخ : 1359/07/14
16
تاریخ : 1359/07/16
21
تاریخ : 1359/07/21
23
تاریخ : 1359/07/23
25
تاریخ : 1359/07/25

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان